Fifa

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
Piters

Re: Fifa

Post autor: Piters »

No ja nie moge sie od kilku fifek zmotywować do grania, bo jak nie chcesz zostac w pizdzie to musisz co chwile grac te fut champions. Jestem typem gdzies na te 18-19 zwyciestw, wiec 14 idzie tam zrobic gdzies w 21-23 mecze, ale to i tak mi sie tyle nie chce w kazdy weekend

No i te paczki niewymienne wszedzie. Juz pomijam sbc bo duza czesc graczy robi co chwile kogos bo jest spoko i potem ma na ławie 5 niewymiennych rb
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
Beny

Post autor: Beny »

najgorsze w tej jebanej fife jest to, że jak odpuszczę tydzień-dwa grania, to czuje się jakbym obudził się po roku hibernacji, tyle jest tych jebanych eventow/sbc/zadań/wszystkiego
Awatar użytkownika
neks

Post autor: neks »

właśnie zajebiście, chcesz grać casualowo to odpalasz sezony, a w fucie ciągle się coś dzieje i kiedy nie wejdziesz to jest co robić
onizuka

Post autor: onizuka »

Dzisiaj nowy sezon więc w sumie na świeżo możesz zacząć
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Post autor: jAg »

Granie na PC w fifę to jest masochizm. 2 razy już podczas tego futchampions wygrywam i w końcówce meczu nagle tracę fokus gry i EA wpierdala mi porażkę. Chuj z tym, że nie wyskoczył żaden komunikat, tak od siebie gra straciła fokus. Co najlepsze, dzieje się to tylko podczas Futchampions.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Flavis

Post autor: Flavis »

Mi się zdarzyło tak parę razy w division rivals też jak wygrywałem, bardzo denerwujące.
Awatar użytkownika
neks

Post autor: neks »

u mnie nigdy nie było takich akcji, więc to może nie kwestia Fify
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

z milion coinsow na ps4 mam i jak zwykle juz wyjebondo, sprzedam, oferty PW, przelewanie we wlasnym zakresie
Obrazek
onizuka

Post autor: onizuka »

onizuka pisze: 10 lut 2021, 8:39 W Fifę gram od swiat Bożego Narodzenia. Lekko ponad miesiąc a skład wygląda tak
Spoiler
Obrazek
pare drobnych zmian po ostatnim evencie
Obrazek

no i głupia sprawa, bo wyszedłem na jebanego hipokryte. Pisałem że w zyciu nie zbuduje obrony z m.in. Gomeza i Pope ale no James to jest przechuj i nie wypada trzymac go na ławce kosztem Klostermanna czy srebrnej karty. W grze jest tak:
Spoiler
Obrazek
Grimaldo jako LŚO sprawdza sie kozak mimo 171 cm wzrostu, fajnie mieć tam takiego drobnego dryblera. Szybko i nieprzewidywalnie mogę wyprowadzać nim piłki. Malen i Gravenberch nastepni do odstrzału więc ekolega co poniekąd mi wytknął pare słabych kart miał racje :) Kogo tam wkręcić to nie mam pojęcia, zobaczymy jakie karty w piątek na nowym evencie sie pojawią
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

U mnie obecnie taki składzik
https://www.futbin.com/21/squad/6479038
Kto nie zrobił SBC na Dembele, ten trąba. Ten gość to totalny przekot.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Awatar użytkownika
Jiigsi
good kid

Post autor: Jiigsi »

Zajebisty squad szanuję
last.fm

She gon' make me feel nice, jiggy jiggy on deck
I got bare gyal 'round, jiggy jiggy on deck
Awatar użytkownika
Sidd
Moderator

Post autor: Sidd »

Nabyłem dziś XSX i widzę, że jest promka na Fify - najtańsza stówkę, najdroższa 150. Czy warto inwestować w najdroższą wersję? Którą wybrać?
YKCUL pisze: 17 kwie 2019, 18:41 To forum zmierzam ku świetności
MalinowyJogurt

Post autor: MalinowyJogurt »

@Sidd Najtańszą bierz. Teraz coinsy dostajesz po rozegraniu pięciu zapoznawczych spotkań, które przydzielą cię do odpowiedniej dywizji, dodatkowo masa SBC i eventów, nie opłaca się kompletnie dopłacać do jakiejś bieda paczki raz na tydzień
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Nie opłaca się kupować tej gry, ale jak już musisz to tak jak mówi Malinowy.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
Sidd
Moderator

Post autor: Sidd »

Jasne, dzięki serdeczne. Będzie powijane. Oczywiście pisze się na meczyki z ekipą forumkową
YKCUL pisze: 17 kwie 2019, 18:41 To forum zmierzam ku świetności
Awatar użytkownika
Jarekk

Post autor: Jarekk »

Ja pierdole otworzyłem wczoraj paczkę 83x25 za swapy i miałem jeden walkout - if 84, reszta 85 i niżej.
Wkuriwony zrobiłem sbc o średnią ikonę - pires 88.
to jest kurwa skandal jak mnie wczoraj wyruchalo, do teraz boli
DLA ŻANDARMÓW 100% ZNIŻKI, ZAPRASZAM

viewtopic.php?f=31&t=8016
BouncedDuck5106

Post autor: BouncedDuck5106 »

Teraz wiesz co ja czuję przez całą fife.
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Jarekk pisze: 27 lut 2021, 6:59 Ja pierdole otworzyłem wczoraj paczkę 83x25 za swapy i miałem jeden walkout - if 84, reszta 85 i niżej.
Wkuriwony zrobiłem sbc o średnią ikonę - pires 88.
to jest kurwa skandal jak mnie wczoraj wyruchalo, do teraz boli
83x25, najlepszy traf Sommer.
MalinowyJogurt

Post autor: MalinowyJogurt »

Oddam za darmo ~130K coins na PS4/PS5 kto pierwszy wystawi zawodnika/zawodników i poda ich tutaj i napisze kocham pan Malinowy ze Szczecina ten dostaje coinsy. Siedzę przy konsoli do 22 potem fifa leci do paczkomatu a nie chce mi się coinsów sprzedawać. Zapraszam.

Fajnie jakby te coinsy poszły na pare tych darmowych paczek promocyjnych a nie jakiegoś kurwa martiala z rashfordem essa

@jAg @Piters @Cz4rny1337 @Jiigsi @Sidd @Jarekk @oldschool @Blazfm i cała reszta z tematu kto pierwszy ten lepszy.
Awatar użytkownika
Jarekk

Post autor: Jarekk »

Ja gram na xbox byczku ale dzięki

A propos promocyjnych paczek właśnie są 2 w cenie 1 i otworzyłem 12 paczek ultimate. Najlepszy ederson XD
DLA ŻANDARMÓW 100% ZNIŻKI, ZAPRASZAM

viewtopic.php?f=31&t=8016
ODPOWIEDZ