Najgorsze na świecie

Kategoria poświęcona sztuce małych i dużych ekranów.

Moderatorzy: gogi, con shonery

Awatar użytkownika
manio

Re: Najgorsze na świecie

Post autor: manio »

Luxair pisze: 04 wrz 2020, 11:03 Yyyreek!!! Kosmiczna nominacja (2002) - ocena 1.1 na IMDB zdecydowanie za wysoka. Wysryw Gruzy z ludźmi z dwóch pierwszych edycji polskiego Big Brothera. Co tam robią Rewiński i Henryk Talar? Czuję się brudny że widziałem fragment tego

https://plejada.pl/newsy/big-brother-ir ... ym/jnz63tt
Irek swietna postac

Dodano po 5 dniach 10 godzinach 32 minutach 17 sekundach:
Ej patrzcie na Mariusza Pujszo
https://streamable.com/g51vwj
Awatar użytkownika
gonny_trebor
Moderator

Post autor: gonny_trebor »

oj hooy xDDDDDDDDDDDDDDD
ŚLIZGAWKA BEAT BATTLE #109 - Sampel

Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem :exclaim:

>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

Post autor: gogi »

podbijam dla bywalców pedalskiego czacika po dzisiejszym seansie ostatniego arcydzieła pani Katarzyny Rosłaniec
pardon pisze: 10 lis 2023, 12:06 nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

gogi pisze: 10 sie 2020, 19:22 Szatan kazał tańczyć... na starym forumku opisywałem co tam się wyprawia, ale po oczach tak napierdala pretensjonalność i próba przekazania widzowi czegokolwiek - tyle, że nie ma czego - że aż się robi niedobrze; jeżeli ktoś chce obejrzeć jak fotograf Holender pali papierosa dupą a Łukasz Simlat wymachuje spoconym fifrakiem to pierwsze dziesięć minut tego czegoś wystarcza w zupełności
Przeczytałem to, uśmiechnąłem się szeroko i uznałem, że kurwa brzmi to jak film - a potem obejrzałem i okazało się, ze scena palenia papierosa dupą nie jest nawet w top10 najgorszych (btw bardzo doceniam, ze fotograf jest do tego stopnia Holendrem, że nawet śmiga w notabene ślicznej koszulce reprezentacji Oranje)

Jak na polski chujowy film, Szatan kazał tańczyć jest jednak na swój sposób wyjątkowy - Rosłaniec nagromadziła tam masę w założeniu kontrowersyjnych elementów i doprowadziła tym do klasycznego przesytu, jedyną kontrowersja robi się w trakcie oglądania długość filmu i sam pomysł, by ten film powstał. Jeśli szukacie filmu, który nie posiada fabuły, jakkolwiek zarysowanych postaci, mniej lub bardziej błyskotliwych cennych obserwacji ale za to może nam zaproponować epatowanie nagością, beznadziejnie akcentowaną angielszczyzną, spoconym dydolem Łukasza Simlata i chujową muzyką, to mam dobrą wiadomość - Katarzyna Rosłaniec to właśnie dostarcza. No chyba, że nic nie zrozumiecie, bo jedyną sensownie udźwiękowioną sceną jest moment wymiotowania do sedesu.
Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

Post autor: gogi »

Połas pisze: 11 sie 2020, 11:35 Warto zauważyć, że niedawno Mariusz Pujszo zaliczył KAMBEK JAK DŻEJZI tworząc serial oryginalny CDA Premium - Selfie po polsku. Produkcji jeszcze nie widziałem, ale zwiastun jest bardzo obiecujący. W skrócie: są C Y C E, Grzegorz Halama, C Y C E i Marek Włodarczyk oraz C Y C E. Przecież to przepis idealny.

wczoraj dzięki uprzejmości bywalców pedalskiego czaciku™ udało się obejrzeć cały sezon za jednym zamachem i powiem szczerze jak Jarek Mergner: jestem zadowolony

bałem się trochę że Mistrz zmieni coś w złotej formule realizowanej od 20 lat czyli w kręceniu filmu o kręceniu filmu, ale na szczęście widać że z wiekiem proporcje są coraz lepiej wyważone

dużo cyców (dużych), mało sensu, dużo chujowej improwizacji to doskonały dowód na to, że Mistrz jest w życiowej formie

do tego gościnny udział celebrytów takich jak Grzegorz Halama (w tej produkcji albo wpierdala, albo marudzi, albo ma bardzo trudną scenę w której próbuje nie gapić się prosto w cyce), Henryk Gołębiewski (w tej produkcji głównie obraża Mario Pujszao) oraz Marek Włodarczyk (w tej produkcji jest chyba w jednym odcinku, w trakcie tego odcinka stoi przy recepcji i leży obok dupeczek na basenie), jest także zaskakujący gościnny udział legendy polskiej estrady, Krzysztofa K.A.S.Y. Kasowskiego (w tej produkcji śpiewa jeden ze swoich hitów oraz umawia się na odbiór płatności w mięsie)

należy też dodać, że uniwersum pujszowskie (Mushchelka Group, Kurka Wodna Productions, Consuella Tomoń i przyległości) rozrasta się tym razem o Pujszany

wady? Mariusz przeklina jak nigdy wcześniej, w pierwszym epizodzie cycki są rozpikselowane, w ostatnim zaś cycków nie ma w ogóle

wszystko to rekompensuje jednak udział hurtownika Piotra który jest w tej produkcji pierwszoplanowym wygrywem, no i do tego są znane tu i ówdzie postacie takie jak Domi z 19+ <3

ogólnie jest to chyba najłatwiejsza i najprzyjemniejsza w odbiorze produkcja Mistrza którą serdecznie rekomenduję na te obrzydliwe, ciemne i smutne grudniowe wieczory
pardon pisze: 10 lis 2023, 12:06 nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
Awatar użytkownika
gonny_trebor
Moderator

Post autor: gonny_trebor »

święte słowa, jak coś mogę udostępnić za darmo ;]
ŚLIZGAWKA BEAT BATTLE #109 - Sampel

Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem :exclaim:

>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
Połas

Post autor: Połas »

Mateusz, nie zamykaj kin. Król powraca z kinową wersją swojego serialowego przeboju. Albo kolejnym filmem opartym na tym samym pomyślę. Bez różnicy.

Obrazek
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

czy MARIUSZ PUJSZĄ zrobił klasycznego Vegę i ze stosunkowo tych samych materiałów zrobił serial i film?

bo paru scen nie kojarzę z SELFIE PO POLSKU, ale parę chyba się w tym dziele przewinęło
ODPOWIEDZ