Belmondo
- mlody jelcz
- zielony skurwiel
Re: Belmondo
kurwa siedzi mi to w głowie teraz, bit konkret mocno
na ciebie mówią samosieja a na mnie zielony skurwiel
- gonny_trebor
- Moderator
chuja wiesz o rapie @Finn
ŚLIZGAWKA BEAT BATTLE #108 - Sampel
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
-
rubinstein
Belmondziak mógłby nagrać W Pogoni Za Lepszej Jakości Życiem 2020
- Rozpierdalator
ostatnio rzadko tu wpadam ale przyszedłem zostawić 
pan artysta 
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
chyba po raz pierwszy w karierze zrobił refren
nutka fajna ale poprzednie single jak dla mnie lepsze
nutka fajna ale poprzednie single jak dla mnie lepsze
te nuta z anthonym kiedyś jaki bengier 
Najlepszy obywatel bez nipu w świat
- gods bidness
Przeczytałem ostatnie 3 strony peanów i aż się musiałem upewnić, czy ten sam kawałek komentujemy. Nudny i do zapomnienia. Już ten Gyros lepszy, ale też tylko po jaraniu.
aż dziw bierze, że dopiero przed chwilą trafił się zszokowany malkontent, ale niektórzy nie poznaliby dobrej nuty nawet jakby ta stanęła obok niego i poklepała go po plecach, więc spuśćmy na opinię wyżej kurtynę milczenia xd w gruncie rzeczy casus obrzygańca jest bardzo prosty do rozkodowania, znaczy się dopóki zadaje się z przygłupami i wsiąka w ich prymitywne wzorce, to nie czuć u niego żadnej zajawki, nagrywa i (przede wszystkim) pisze na odpierdol celem nasycenia wymagań środowiska. teraz natomiast, kiedy nie ma już nad sobą presji i ponownie uskutecznia samotne kontemplacje przy marque moon, prowadzi rozprawki na lajwach o new-romantic czy surf rocku, analizuje dyskografię beach boysow czy nejmczekuje bjork - inspiracja jest na zupełnie innym szczeblu, co przekłada się też na brzmienie rzucanych trackow. ten revivalowy bicik od expo całkiem dojebany i do końca odsłuchu naiwnie liczyłem na to, że w outro objawi się przynajmniej zblendowany earl albo inny mike. o belmondziarzu z kolei nie ma sensu nic pisać, poziom kreacji świata nieosiągalny dla 99% raperów w tym kraju; to duchologiczne nawarstwienie wersów opisujących otoczenie, transowa i transcendentalna nawijka, sposób zarządzania pauzą między wersami... historyczna sprawa.
trochę mi przykro że pominąłeś mojego hejterskiego posta, daj credit tam gdzie się należy proszę
zwróćcie uwagę że w opisie jest
chuj wie czym ten mecenat się właściwie objawia, ale ciekawy jestem w jakim stopniu warszawski prawnik stoi za nową kreacją belmonda, z tego co kojarzę oni już kilka miesięcy temu działali razem (przy okazji hot16?)mecenat: Stelios Alewras
- gonny_trebor
- Moderator
chroni belmondziakowi dupę w razie przypału i tyle bencAdwokat specjalizujący się w sprawach narkotykowych
ŚLIZGAWKA BEAT BATTLE #108 - Sampel
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
nie no wariacie, twój post pominąłem, bo jest prowokacją marną i czytelną. zresztą w innym temacie pisałeś tak:
także w konflikcie dobry oyche vs zły oyche kibicuję temu pierwszemu
Ostatnio zmieniony 09 mar 2021, 16:02 przez deleuze, łącznie zmieniany 1 raz.
- przedszkolanek
porcys na pełnej kurwie, props w sumiedeleuze pisze: ↑09 mar 2021, 15:40 aż dziw bierze, że dopiero przed chwilą trafił się zszokowany malkontent, ale niektórzy nie poznaliby dobrej nuty nawet jakby ta stanęła obok niego i poklepała go po plecach, więc spuśćmy na opinię wyżej kurtynę milczenia xd w gruncie rzeczy casus obrzygańca jest bardzo prosty do rozkodowania, znaczy się dopóki zadaje się z przygłupami i wsiąka w ich prymitywne wzorce, to nie czuć u niego żadnej zajawki, nagrywa i (przede wszystkim) pisze na odpierdol celem nasycenia wymagań środowiska. teraz natomiast, kiedy nie ma już nad sobą presji i ponownie uskutecznia samotne kontemplacje przy marque moon, prowadzi rozprawki na lajwach o new-romantic czy surf rocku, analizuje dyskografię beach boysow czy nejmczekuje bjork - inspiracja jest na zupełnie innym szczeblu, co przekłada się też na brzmienie rzucanych trackow. ten revivalowy bicik od expo całkiem dojebany i do końca odsłuchu naiwnie liczyłem na to, że w outro objawi się przynajmniej zblendowany earl albo inny mike. o belmondziarzu z kolei nie ma sensu nic pisać, poziom kreacji świata nieosiągalny dla 99% raperów w tym kraju; to duchologiczne nawarstwienie wersów opisujących otoczenie, transowa i transcendentalna nawijka, sposób zarządzania pauzą między wersami... historyczna sprawa.
btw w ogóle bardzo lehowy ten numer
kwestia pochodzenia jest istotna
-
pieschrodingera