Ekipa - SEZON 3 (2021)
- oKulTywowany
Re: Ekipa Friza - TBA (2021?) [Zapowiedź]
Pewnie coś w stylu
- jebać rap robiony przez YouTuberów, pchają się gdzie nie trzeba
- nowa nuta Friza? Bardzo spoko, mocno wszedł go gry
- jebać rap robiony przez YouTuberów, pchają się gdzie nie trzeba
- nowa nuta Friza? Bardzo spoko, mocno wszedł go gry
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Re: Ekipa Friza - SEZON 3 (czerwiec 2021) [Zapowiedź]
Ekipa chciała zaprosić na płytę Szpaka, Bedoesa i Matę, ale każdy z nich odmówił i dobrze bo zaniżyliby poziom (szczególnie te dwa pierwsze wyjce). Myśleli też o zaproszeniu Żabsona i Kizo, ale uznali, że ci dwaj panowie mogliby z dezaprobatą zareagować na próby ingerencji w tekst (to znaczy usunięcie wszelkich wulgaryzmów).
Więc są dwie opcje albo gościnnie pojawi się Cleo, Roksana Węgiel (chyba) oraz White2115 albo zrezygnują z obecności występów gościnnych na płycie. Informacje czerpię z filmu dokumentalnego - jeszcze nie obejrzałem w całości, więc może w dalszej jego części pojawi się odpowiedź na to pytanie czy będą gości czy nie. W każdym razie preorder można kupować pod adresem: https://ekipatonosi.pl/kolekcja/sezon-3 wysyłka płyt będzie miała miejsce w czerwcu.
Film dokumentalny:
Dodano po 6 minutach 18 sekundach:
w czterdziestej minucie filmu dokumentalnego mówią o tych gościnkach
a co do teledysku, to pierwsze skojarzenie jakie mi się nasuwa to Tatuażyk Sebastiana, szkoda, że raczej Sentino nie usłyszymy na tym albumie
Więc są dwie opcje albo gościnnie pojawi się Cleo, Roksana Węgiel (chyba) oraz White2115 albo zrezygnują z obecności występów gościnnych na płycie. Informacje czerpię z filmu dokumentalnego - jeszcze nie obejrzałem w całości, więc może w dalszej jego części pojawi się odpowiedź na to pytanie czy będą gości czy nie. W każdym razie preorder można kupować pod adresem: https://ekipatonosi.pl/kolekcja/sezon-3 wysyłka płyt będzie miała miejsce w czerwcu.
Film dokumentalny:
Spoiler
w czterdziestej minucie filmu dokumentalnego mówią o tych gościnkach
a co do teledysku, to pierwsze skojarzenie jakie mi się nasuwa to Tatuażyk Sebastiana, szkoda, że raczej Sentino nie usłyszymy na tym albumie
zajebiste to będzie 
-
CipasongWielki
Widzieliście jakie chore wyświetlenia to napierdziela? 
-
ksiazenieporzadek
ależ bngr
chyba tylko sympatyczny latynos może przebić ekipę friza w tym roku
chyba tylko sympatyczny latynos może przebić ekipę friza w tym roku
-
FÜRDIEGANG
Jak panowie uwazacie? Kto rzucil najlepsza zwroteczke na 3KIPA?
ex-AlmostDivine
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
imo marcysia i wersow > reszta
-
FÜRDIEGANG
dla mnie topka to nowciax patecki i marcysia, najlepiej chyba. Ale kazdy polecial naprawde dobrze
ex-AlmostDivine
Pierwsze co przyszło mi na myśl to taki trochę upośledzony chillwagon, nie wiem jak oni się nazywają, więc musiałem sprawdzić i podbijam kolegę wyżej, osoby słuchalne, które nawet mogłyby nagrywać solo to ten Patecki i wytatuowana laska, która jako jedyna z nich wszystkich potrafiła się ruszać do melodii i jakoś się prezentowała, reszta to straszne drewna(pewnie z czasem sie wyrobią) Wśród młodzieży będzie to hitem, dziwi mi, że nie wypuścili tracka na lato.Klimatycznie nie moja bajka i mi to kompletnie nie siedzi, ale zazdro za takie luksusy i Zaznzibar xd
Jakie to ma wyświetlenia
no i dobrze niech robią siano na wszelkie możliwe sposoby tym bardziej, że nie odstaje to od rapu 2021, ode mnie props i na pewno sprawdzę kolejny singiel.
Dzięki za info o projekcie forum. Puściłem córce lvl 8,5. Mówi, że fajne i będzie katowanko jak Team X2.
Główny target ich (t)rapu(?) 2021 - 7-14 lat.
Klip w Dubaju ogólnie fajny. Ode mnie props
Główny target ich (t)rapu(?) 2021 - 7-14 lat.
Klip w Dubaju ogólnie fajny. Ode mnie props
ciezko mi to przechodzi przez klawiature i w ogole, ale propz
nie bede tego sluchal, ale przeciez to brzmi tak jak powinno w 2021, a juz na pewno w porownaniu do pokracznych poczatkow rapu jutubowego jak gimper czy young multi
nie bede tego sluchal, ale przeciez to brzmi tak jak powinno w 2021, a juz na pewno w porownaniu do pokracznych poczatkow rapu jutubowego jak gimper czy young multi
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
Płyta roku znana już w marcu
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
https://ekipatonosi.pl/kolekcja/sezon-3 ... ox-premium
czy ja dobrze rozumiem, że będzie tylko jeden event? więc co Stadion narodowy czy może tylko Tauron Arena? biorąc pod uwagę, że w lato mogą być obostrzenia typu 50% maksymalnego obłożenia, to ten Stadion Narodowy wydaje się ciekawszą opcją,Ponadto kupując DELUXE BOX PREMIUM stajesz się bogatszy o produkty, które sprawdzą się na każdym festiwalu - puszysty kapelusz typu buckethat, neonowe okulary, bawełnianą bandanę EKIPY, nerkę z pinem i co najważniejsze - BILET KOLEKCJONERSKI na wydarzenie z wyjątkowym koncertem oraz możliwością spotkania się z członkami EKIPY i ich przyjaciółmi! Dostępny tylko w tym BOX-ie! Unikatowy, festiwalowy niezbędnik zapakowany jest w customizowany, kolekcjonerski box.
Klipami nagrywanymi komórką to raczej tego nie osiągnieksiazenieporzadek pisze: ↑09 mar 2021, 0:48 chyba tylko sympatyczny latynos może przebić ekipę friza w tym roku
Wiem wiem, chodzi o poziom muzyczny, ale nie mogłem się powstrzymać, no offence
A co do Friza, to miło widzieć ludzi którzy wiedzą jak kosić hajs na swoim targecie. Wiadomo, że to się po czasie wypali, więc niech duszą ile mogą, póki się da
- przedszkolanek
nie no, koledzy, co wy tutaj tworzycie xDDD
przecież gówno okrutne
jak to w ogóle z wami jest, że popraficie przeciętny albo przyzowity albo czasami nawet całkiem dobry numer shejtować od najgorszego gówno, a później wyskakuje takie gówno obesrane i się spuszczacie, spora część pewnie zupełnie na poważnie
jedyne co tu można spropsować, to targetowanie w tym pod tiktoka, to jest faktycznie mistrzowsko zrobione
a co do nieodstawania jeszcze
przeca to brzmi jak typowy polski niuskul ~2015 po lobotomii + kopia kopii najgorszych wysrywów tymka ~2019
przecież gówno okrutne
jak to w ogóle z wami jest, że popraficie przeciętny albo przyzowity albo czasami nawet całkiem dobry numer shejtować od najgorszego gówno, a później wyskakuje takie gówno obesrane i się spuszczacie, spora część pewnie zupełnie na poważnie
jedyne co tu można spropsować, to targetowanie w tym pod tiktoka, to jest faktycznie mistrzowsko zrobione
a co do nieodstawania jeszcze
gdzie jak gdzie, ale na ślizgawce propsów dla takiego gniota się nie spodziewałem, niuskulizacja dotarła i tu
[*]
[*]
musicie po prostu otworzyć głowy, nei widzicie ile to ma wyświetleń? to nie przypadek. Dodajcie do tego fenomen na tik toku - to są artyści na miarę naszych czasów (a jakie mamy czasy to dobrze wiemy).