Typ w celi dał jedna z moich ulubionych zwrotek roku, obczajam.
Edit: nie jestem w stanie stwierdzić na ile to wasze pisanie powyżej a na ile by mi się to podobało bez postów, ale no estetyka sztos ten motyw że świecami i owiniętymi ludźmi oraz ten z panią patykowa
ja tam wolałem feno przy jego projektach z Ramzesem z 2k17-18, to jest takie średnie
trochę gadanie o tym co każdy wie czyli trochę o niczym
przesłuchałem Zamieć raz i raczej nie wrócę, a naprawdę doceniam twórczość
co do oprawy wizualnej no to kozacka jak zawsze
Te tępe kurwy mogą wypierdalać bo ja takich kundli al dente wpierdalam
Propsy za nie bycie nijakim. Nie jest to jakiś niewiadomo jak dobry album, ale w tym roku nawet średnich brakuje, to i Feno ujdzie w (nie)tłoku. Jakby tak posłuchać bez jakiejś wczutki w treść, to i nawet się nadaje. Podoba mi się zabawa z elektroniką, lubię jak coś nie jest zerojedynkowe, ale w granicy dobrego smaku. Do auta w sam raz. Wracać jakoś często nie będę, ale na pewno jest to jasny punkt na tragicznej mapie naszego newschoolu. Rozumiem konwencję i lubię jakoś gościa, tak po prostu. Jest kilka fajnych numerów, kilka słabych, ale raczej jest to wszystko spójne i jakieś. Duże pole do popraw i teraz pytanie, czy Feno pójdzie do przodu, czy się zapętli. Kibicuję.
Facet był w rapnews teraz i z ciekawości wchodzę na Spotify i pokazuje mi 52 słuchaczy, też tak masz? Serio on ma ich obecnie tylko 52?
Cholera przecież Sarius go do antihype podpisał
Aż nie dowierzam ale serio wszędzie mam dobre wyniki.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Mi wyskakuje feno w koszulce labelu deysa cały czas i 52 słuchaczy miesięcznie , ale piosenki jego. Nie wiem czemu ja tak mam
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.