Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Moderator: con shonery
Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach
O jakości Sleeping Dogs świadczy też fakt, że kolega @runiek jest zajawiony tą gierką i przeszedł ją w całości chyba kilka razy, a on ma tendencje do olewania praktycznie każdej gry, która nie nazywa się 1 Mafia 1
Kurde widzowie, zauważyłem coś oglądając ten filmik wyżej, na co nie zwróciłem uwagi grając, a ograłem gierkę dwukrotnie na przestrzeni ostatnich lat. Mianowicie, te environmental kills widać że są mocno zainspirowane gierką Punisher z 2005 roku, którą też czule wspominam - https://www.youtube.com/watch?v=_T6TPYsZtLU. Sam osobiście z nich nie korzystałem w Sleeping Dogs za bardzo, sporej części nie kojarze, bo walka wręcz była na tyle satysfakcjonująca, że lubiłem głownie napierdalać się na gołe piąchy, ale to dobra wymówka, żeby ograć gierkę jeszcze raz kiedyś.
Na jaką ostatecznie kolejność się zdecydowałeś?genocidegeneral pisze: ↑23 lut 2021, 16:14 No gram se w te New Vegas, fajnie fajnie, ale w jakiej kolejności grać te jebane dodatki, próbowałem googlować i znalazłem osiemnaście różnych odpowiedzi (na 24 możliwe), jeden typ pisze, że w kolejności wydawania, inny, że wg sugerowanego poziomu postaci, jeszcze inny, że OWB oswaja nas z głównym antagonistą DM, a oba te dodatki wspólnie robią to samo dla LR, no kurwa.
Sam sobie ostatnio (haha, dobry ponad miesiąc temu) pierwszy raz uruchomiłem New Vegas i też trochę mnie frapowała ewentualna kolejność rozpoczęcia tych dodatków. Finalnie zasugerowałem się proponowanym levelem postaci i chyba tak jest też najrozsądniej ze względu na to o czym piszesz w ostatniej części postu.
A nie przypadkiem bardziej inspiracją była seria Yakuza?
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
-
genocidegeneral
@Lothia HH, OWB, DM, LR, trzy pierwsze już zrobiłem i jeśli LR nie zrobi na mnie jakiegoś backflipa to kolejność ta wydaje się w porządku.
Z tego co wyczytałem nie można grać po przejściu podstawki więc jeśli nie chcesz modować gry to musisz dodatki ukończyć wcześniej.
Z tego co wyczytałem nie można grać po przejściu podstawki więc jeśli nie chcesz modować gry to musisz dodatki ukończyć wcześniej.
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
- Cz4rny1337
- Moderator
-
genocidegeneral
Czy to rozwinięcie idei "de-emphasized jumping" z Knack?
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
Ogarnij sobie 3 lata xbl gold i zrob konwersje na game pass ultimate, to bedziesz mial 3 lata grania na xboxie + pc za dobry hajsik. No i polecam serdecznie ograc sunset overdrive w pierwszej kolejnosci, jesli jeszcze nie ograles
whoa, ale szybko zapierdalaszgenocidegeneral pisze: ↑01 mar 2021, 14:52 @Lothia HH, OWB, DM, LR, trzy pierwsze już zrobiłem i jeśli LR nie zrobi na mnie jakiegoś backflipa to kolejność ta wydaje się w porządku.
Wybrałem podobną kolejność, tylko z tą różnicą, że do Zion Valley udałem już po LR i prędzej to właśnie Twoją sekwencję uznałbym za najlepszą możliwą - podczas wędrówki przez The Divide odnajduje się zostawione przez głównego antagonistę dodatku nagrania, które dotyczą wydarzeń mających bezpośredni związek z fabułą HH. Wrażenie doświadczania narracji in medias res dodatkowo wzmagał fakt, że podczas ogrywania podstawowego contentu nie miałem okazji jeszcze usłyszeć o postaci szalonego mormona, więc byłem trochę skonfundowany.
Podobno Media Expert otwiera PS5 i wkłada do niego gry.
Zamawialem komuś ja mój adres xbox series x z cyberpunkiem w zestawie i też było otwarte pudełko i włożona gra do środka
^ kogo to chuj obchodzi?
Też series x w zestawie z cybepunkiem ale było osobno zapakowane
Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka
Czy poza Mario Karts i klonami istnieją jakieś sensowne gry ze split screenem dla 3-4 graczy? Na Switcha lub PS4. Dzięki!
AMEX, no cap, 800 score
They wonder how... how I QAP like that
They wonder how... how I QAP like that
Coś na gamepassa do gierki z TZ ?
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
-
genocidegeneral
już prawie chciałem zacząć myśleć o ewentualnej próbie rozważenia zakupu pillarsów, ale pooglądałem jakieś filmiki i wyszło, że dobry tank powinien dawać w might i intellect, a constitution
to dumpstat, no nie ogarniam tej gry ni chuj
Spoiler
Effects on combat
(per point above/below 10)
±5% Endurance and Health
±2 Fortitude
±5% Endurance and Health
±2 Fortitude
gdzie teraz roczny PS+ najtaniej na sprawdzonych stronach?
- con shonery
- Moderator
właśnie sam poluje od końcówki lutego i nie widziałem ofert poniżej 200 zł, dziś najtaniej jest na enebie za 210 - rok temu kupowałem tam za 160, ale nie wiem czy jest jeszcze szansa na takie ceny, ps plus chyba podrożał 2020
-
ksiazenieporzadek
najbardziej opłacalne obecnie to polować jak doładowania o wartości 100zł będą na eneba / gamivo po +/- 80zł (co jakiś czas wrzucają takie promki oczywiście dla osób, które deklarują, że mieszkają poza UE i stawka VAT dla nich 0%). Za 240zł masz ps plusa oraz 60zł do wydania w ps store
Kurwa zacząłem sobie ostatnio pykać druidem ale ja za głupi jestem na tę grę i ten jej system aktywnej pauzy, nie wiem czy zmęczęgenocidegeneral pisze: ↑08 mar 2021, 14:13 już prawie chciałem zacząć myśleć o ewentualnej próbie rozważenia zakupu pillarsów, ale pooglądałem jakieś filmiki i wyszło, że dobry tank powinien dawać w might i intellect, a constitutionto dumpstat, no nie ogarniam tej gry ni chujSpoiler
Effects on combat
±5% Endurance and Health
±2 Fortitude
na Allegro po 201 zł najtaniej widziałem, a rok temu właśnie kupowałem w podobnej cenie co Ty, 160-170 zł, stąd moje zdziwienie terazcon shonery pisze: ↑09 mar 2021, 13:17 nie widziałem ofert poniżej 200 zł, dziś najtaniej jest na enebie za 210