Najlepszy tekściarz
Re: Najlepszy teksciarz
szanuję dodanie eripe dla beki, nawet przez chwilę rozważałem oddanie na niego głosu, ale jednak uznałem, że byłoby to mało śmieszne
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
ten eripe dodany tak na serio?
jeśli tak, to nie będę głosował w takiej ankiecie, szanujmy się
Vox Populi, Vox Dei jak juz mówilem, nie glosuj to Twoj ulubiony teksciarz bedzie plakal potem ze nie wygral
zapraszam do sprawdzenia
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
Sentina brakuje mocno w ankiecie, bo jednak chyba nikt nie składał wielokrotnych rymów i zajebistych wersów w tak nietypowy sposób jak on i mogę dołożyć do Rogala i Belmondziarza jako top3
MOB
wali konia/arizona najlepszy rym od czasu kurwa/górniak
cztery żubry i dwie kurwy
jeszcze Tomba warto wspomnieć, przy poście wyżej mi się przypomniało:
tutaj kto za hajsem mało lata odpada
nie oderwiesz mnie od niego jak małolata od pada
tutaj kto za hajsem mało lata odpada
nie oderwiesz mnie od niego jak małolata od pada
MOB
dla mnie sentino to najfajniejsze podwójne od czasów wankza, imo sebek składa jakby się nim mocno inspirował XD co oczywiście jest praktycznie niemożliwe
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
Cieszy mnie niezmiernie, że póki co nikt nie wpadł jeszcze na pomysł dodania do ankiety Taco (i nie, nie piszcie 'Taco' pod moim postem, nieśmieszne). Widziałem od cholery głosów (oczywiście nie na naszym wspaniałym, opiniotwórczym forum, a po prostu gdzieś na fb/yt) reklamujących ulubieńca nastolatek jako genialnego tekściarza, narratora fascynujących barwnych historii i głosu pokolenia. Ja wiem, że nawet Sokół wymienił go wśród najlepszych storytellingowców w polskim rapie, ale po pierwsze - czemu miałby tego kurwa nie robić, skoro są z tego co wiem całkiem dobrymi ziomkami i pomagał mu promować nowy projekt na którym sam się znalazł, po drugie - no i chuj, Sokół nie jest tu jakąś nieomylną wyrocznią. Głęboko nienawidzę praktycznie od zawsze sposobu składania i akcentowania u naszego Filipka. Co trzeci rym brzmi według mnie tak prosto, nudno, szablonowo, mam w głowie końcówki wersów zanim jeszcze je zarapuje i to notorycznie. Ja rozumiem, że woah Warszawa nocą!!!, brudny klimat pijanego Śródmieścia i w ogóle, też se lubię przejść czasem po pasach na czerwonym będąc najebanym, ale ten człowiek bardziej pasuje do pisania krótkich, studenckich songów i zamykania swoich myśli w kilku wersach + refrenie, niż robieniu z niego wielkiego pisarza.
Elo
Elo
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
jeszcze z 5-4 lata temu z miażdżącą przewagą wygrałby lajkajkłan, to pokazuje jak długą drogę przebył polski słuchacz jak i forumek, jestem dumny 
- nihil Novi
Dla mnie Oskar chyba top1. Gość ma swój styl, gdy słyszysz wersy to od razu wiesz kto je pisał, coś pięknego.
Sensei życia
Rogal DDL
No i Leszek Kazmierczak
No i Leszek Kazmierczak
no ja sluchajac pierwszy raz bylem pewien, ze bedzie "california", a tu takie zaskoczenie
Kurwa A gdzie Golin i Bisz? Ignorancja Level hard
diss na bediego jak jest przekminiony to o kurwa stary
https://genius.com/Tomb-fatality-bedoes-diss-lyrics
^no ja jeszcze na starym ślizgu pisałem, że King Tomb rozjebał Bediego w beefie
MOB
Re: Najlepszy tekściarz
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ostatnio zmieniony 03 paź 2020, 4:42 przez Aka M, łącznie zmieniany 2 razy.
Dzie pogromca tombaka Enson ???
- Moltisanti
Moim zdaniem Borixon jest mocno niedoceniony w tej kwestii. Czasami jak zejebie storryteling to sam mi się teledysk w głowie robi. Tetris też jest bardzo dobrym tekściarzem.
Swoją drogą Belmondziarz to taki średni żart. Nie powinno go tu być z tego samego powodu co Eripe, no ale eripe w przeciwieństwie do młodego algidy nie jest obecnie modny na forumku, więc czepiamy się tylko jego
Swoją drogą Belmondziarz to taki średni żart. Nie powinno go tu być z tego samego powodu co Eripe, no ale eripe w przeciwieństwie do młodego algidy nie jest obecnie modny na forumku, więc czepiamy się tylko jego