HIP HOP to moja koka
HIP HOP to moja koka
czyli temat gdzie będziemy wklejać wszystkie archiwalne materiały
jako że właśnie trafiłem na Rap Pakamerę świeżo wrzuconą na youtube (38 odcinków) to zakładam ten temat i liczę na zajebiste materiały
jako że właśnie trafiłem na Rap Pakamerę świeżo wrzuconą na youtube (38 odcinków) to zakładam ten temat i liczę na zajebiste materiały
Re: HIP HOP to moja koka
RRX ARCHIWUM X: Tede i Brx w TV
Program "Kwadrat" z 2001 roku wyemitowany w telewizji polskiej. Sceny z Tede, Borixonem i Kozanostrą KNT Krzysztofem Kozakiem nakręcone w Studio Schron w Warszawie na Gołąbkach. Część materiału zrealizowano w IGS Studio Igora Sobczaka. Wzięli w nim udział Jajonasz, Gutek, IGS. Ponadto można usłyszeć wypowiedzi Sylwestra Latkowskiego oraz Cezarego Ciszewskiego.
Materiał odnaleziony w archiwach przez Piotrka Kustosza Czeczeno (Młody Drozda) i podrasowany przez Adama K. Moderatora RRX.
Zapraszamy na kanał yutube Kozanostra, gdzie w godzinach nocnych na lajwach rozmawiamy o starym i nowym rapie!
W kwietniu ukaże się książka Krzysztofa Kozaka i Huberta Kęski opisująca lata 2000-2003.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Ma ktoś nagrania z programu Rap Fura, który prowadził kiedyś Pezet na VIVIE? Na YT nie ma żadnych fragmentów.
Zbiór materiałów o hip hopie z TVP nagranych w latach 2000-2002
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
druh slawek troche pierdoli farmazony na poczatku i prez takie wypowiedzi takie tepe lale jak ta pani prowadzaca nigdy nie skumaja o co chodzi xD
Ten druh to jakiś dziennikarz muzyczny czy kto, że go tam wzięli ?
https://www.youtube.com/user/KingMen02/videos
Kanał ze starymi wywiadami z różnych miejsc, coś tam widziałem wcześniej, ale sporo nieznanych dla mnie rzeczy, więc wrzucam, żebym potem wiedział, gdzie tego szukać
Kanał ze starymi wywiadami z różnych miejsc, coś tam widziałem wcześniej, ale sporo nieznanych dla mnie rzeczy, więc wrzucam, żebym potem wiedział, gdzie tego szukać
wpisuję się, żeby obejrzeć później Rap Pakamerę, którą wrzucił mój człowiek turzyn
Mam w domu szafkę, w której trzymam
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
Wszystkie dostępne dzieła Lenina