Zaginione kawałki
Zaginione kawałki
Elo, zacząłem ostatnio robić porządek w bibliotece i przy okazji znalazłem parę ściągniętych niegdyś kawałków, których próżno już szukać w Internecie, a trzymają poziom i szkoda by było, gdyby przepadły. Będę wrzucał co lepsze na YT i pomyślałem, że może warto ruszyć taki temat na forumku, bo pewnie też macie ciekawe rzeczy u siebie na dyskach – jeśli tak, to wrzucajcie 
Re: Zaginione kawałki
wiem, że kiedyś Pikers robił remixy rapaddix, chyba tylko z Junesem i Petem jeszcze, nie że się dogrywał, ale na własne bity to siekał. powiedzcie, że to gdzieś jeszcze istnieje i ktoś to ma
cztery żubry i dwie kurwy
Z zaginionych kawałków, to ostatnio szukam Bonson / Pyrson - Miejska Dżungla. Zniknęło z jutubka. Ma ktoś może pod ręką i by się podzielił mp3?
kiedyś był promomix do shovanego mikstejpu tetrisa i nigdzie go nie ma a lubiłem obejrzeć sto lat temu
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Posiada ktoś klip bałagane z pjentakiem i 2stym?
-
ksiazenieporzadek
nikt tego nie ma niestety, to pytanie pada tutaj oraz padało na ślizgu średnio co kilka miesięcy
a teledysk nocny sosa z ekipa?
Jest czarno-biały, nie pamiętam, czy tam było coś więcej w tym klipie.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
justin timberlake what goes around GEDZ REMIX ma ktoś? Kurwa zniknęło z yt 
- Moltisanti
Jakby tylko ktoś miał hot16 bonsona 
-
laxoncreed
a ma ktoś jakimś cudem vitalyi sentiego w miksie z yt w jakiejś sensownej jakości? jedyne co znalazłem to upload na chomiku zgwałcony reenkodowaniem do mp3 128kbps

borixon > juicy j
hds zyto kokaina
Dodano po 34 sekundach:
buczer jak parkour robi
Dodano po 34 sekundach:
buczer jak parkour robi

Obyś znalazł, szanuje za wytrwałość
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
kojarzy ktoś ten kawałek? ostatnio chyba słyszałem przed 2008:
jebać sąsiadów głośniej, niech cały blok usłyszy <cośtam>
przez caly rok, całymi dniami, trzeba walczyć z jebanymi sąsiadami
podpisane na sony ericssonie miałem jako santo-jebac sasiadow.mp3 ale za chu nie moge znaleźć w necie
jebać sąsiadów głośniej, niech cały blok usłyszy <cośtam>
przez caly rok, całymi dniami, trzeba walczyć z jebanymi sąsiadami
podpisane na sony ericssonie miałem jako santo-jebac sasiadow.mp3 ale za chu nie moge znaleźć w necie
-
ProcederK3
Szukam dwóch numerów. Pierwszy to w refrenie nawijane było coś w stylu "powiem ci co kiedyś stary ninja powiedział mi, przede wszystkim robić kwit (...) dawaj dawaj milion", a w drugim w refrenie było"hip-hop non stop będę to powtarzał i to jest normalne i nie szukaj lekarza".
Nie kawałek, ale był kiedyś zapis takiej koncertowej akcji DJ vs Te-Tris i Dj (chyba Tort), coś tam skreczował, a potem Tetris freestyle'ował pod bit z Watch How It Go Down Termanology'ego i zaczepiał w tekście DJ-a, bardzo fajne to było
Ten pierwszy to raczej nie jest jakiś bardzo zaginiony:ProcederK3 pisze: ↑20 lut 2021, 22:57 Szukam dwóch numerów. Pierwszy to w refrenie nawijane było coś w stylu "powiem ci co kiedyś stary ninja powiedział mi, przede wszystkim robić kwit (...) dawaj dawaj milion", a w drugim w refrenie było"hip-hop non stop będę to powtarzał i to jest normalne i nie szukaj lekarza".
Kupię UNDADASEA – Undaground Mixtape