Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- qualite_de_schizoide
Re: Livescore 2115
wspaniały gównomecz w Mielcu, Stal sobie gra bez pomocy, a Cracovia bez chęci
do tego mgła czy tam inne zadymienie nad murawą, Forssell zajebał bombę w poprzeczką, no i klasyczna mielecka syrena strażacka odpalana raz na jakiś czas
do tego mgła czy tam inne zadymienie nad murawą, Forssell zajebał bombę w poprzeczką, no i klasyczna mielecka syrena strażacka odpalana raz na jakiś czas
-
MalinowyJogurt
Nie wiem czemu, ale wydaje mi się, że Wisła w końcu sie rozstrzela i Pogoń w końcu wpuści kilka bramek, niestety. Szczególnie, że ławka w tym spotkaniu lipna
- checollada
Boże jaka bramka z dupy dla Wisły xd
Piątek w ekstraklasie nie rozpieszcza, w meczu Stali nie było chyba żadnej okazji bramkowej
Piątek w ekstraklasie nie rozpieszcza, w meczu Stali nie było chyba żadnej okazji bramkowej
-
MalinowyJogurt
Wypierdolić tego Malca, słuszne komentarze przed meczem, że ten elektryk coś zjebie no i zjebał.
- checollada
Jebany nic nie umiał strzelic, a dzisiaj dzień konia
Ale zajebal, ale bramkarz tez chyba słabo ustawiony
Ale zajebal, ale bramkarz tez chyba słabo ustawiony
Jutro lider w Warszawie, dzięki Pogoń 
-
MalinowyJogurt
Przecież tą Wisłę to powinni kurwa zdelegalizować, za każdym razem jak już nam idzie i zaczynamy marzyć o czymś więcej to wyskakuje ta banda przypadkowej zbieraniny z miejsc 12-16 i nam wciska pare bramek, no rok temu było to samo, albo się na nas przełamują jak im nie idzie tak jak teraz ten murzaj, no kurwa a mówiłem przed meczem, mówiłem
Szczecin. Łamiesz mi serce. I bogactwo. Kurcze.
E: jeżeli taka chujowa Pogoń zdobędzie mistrza to jadę do portowców i się zesram na środku rynku
E: jeżeli taka chujowa Pogoń zdobędzie mistrza to jadę do portowców i się zesram na środku rynku
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
co kurwa oglądam wilki(a zdarza się to często) to za każdym razem traore jest kurwa fatalny. jakim on chujem gra non stop w 1 składzie
- checollada
Zara kurwa będzie comeback, przecież to Wisła
@RW0 Podence kontuzja więc za bardzo nie ma alternatywy do ofensywy, a wcześniej do przyjścia Williana Jose nie było napastnika (Fabio Silva kopie sie po czole) i tak to się kręci, że gra non stop