Enson - Kan Wa Kan (2017)
Enson - Kan Wa Kan (2017)
Data premiery
2017-06-12
“Kan Wa Kan” to 14 premierowych utworów łączących liryczny kunszt i unikalne flow z nowoczesnym brzmieniem, za który odpowiadają producenci tacy jak Teken (12, 14), NoTime (1, 6, 7), BobAir (8, 13), Mario Kontrargument (3, 4, 6, 8-10), Cokebeatz (5), Eigus (9), Morte (11) czy duet HVZX (2). Skrecze na płytę dopełnił DJ Te (5, 8, 9, 11).
Tracklista:
01. Wszystko, Co Dobre
02. Ora Et Labora
03. Tak Było - Tak Jest - Tak Będzie
04. Kula (feat. Eripe, Golin, Igrekzet)
05. Drugie Stadium Gniewu (Interludium)
06. Drugie Stadium Gniewu
07. Dzikość
08. Kot
09. Niedoścignienie (feat. LaikIke1, Bonson, Świnia, Igrekzet)
10. Metro 2017
11. Rewers
12. Po Prostu Muszę Być Kimś (feat. Emes Milligan)
13. Faraon
14. Szybko Się Kończy
Chciałbym przypomnieć o tym wspaniałym dziele sztuki moi kochani slizgawkowicze. Płyta wspaniała choć zapomniana. Z youtube spadły klipy i inne materiały Enia. Jednakże jeśli ktoś z was chciałby mieć to na półce a jeszcze nie ma to zapraszam na allegro, wystawiłem po 19 albo możemy zrobić slizgawkowy deal i oddam po 15 plus jakaś tam wysyłka. Zapraszam do wiadomości. (nim zleci całkiem z yt i spotka fajnie gdzieś se to postawić. Chyba.) ilość wystarczająca do znokautowania Najmana
^ kogo to chuj obchodzi?
Re: Enson - Kan Wa Kan [2017]
Jedna z najgłupiej przedłużanych premier w polskim rapie. Jak wyszło to już nikogo nie obchodziło
Nie rozumiem też tego wstydu za bycie raperem
Nie rozumiem też tego wstydu za bycie raperem
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Jestem w umiarkowanie stałym kontakcie i też tego nie rozumiem i rozmawiałem z nim dużo o tym i chuj, nie przemówisz. Jedno jest pewne, do rapu nie wróci a wszystko przy produkcji tej płyty (przy której też gdzieś byłem) szło pod górkę. Od_kurwa_a_do_z.
^ kogo to chuj obchodzi?
Props za ruchy mi też wstyd że kiedyś słuchałem Enson
Pewno Ensonowi skoro nie może sam tego słuchać i usuwa z jutuba
takie sa potem skutki jezeli na album bierze sie bity chujowego Mario Kontrargument
ok is the hardest, I swear to God
We gon' be okay
We gon' be okay
Pieedolicie od rzeczy zamiast kupić płytę i dać mi na makdonalda
^ kogo to chuj obchodzi?
-
JestemTymRaperemZ
Re: Enson - Kan Wa Kan (2017)
A to nakład jeszcze nie zszedł? Myślałem, że to limitka. Dużo tego zrobiliście? I dużo zeszło?
ja czekałem na tę płytę jak bakłażan na mesjasza XD co prawda byłem wtedy zamkniętą głową bez mózgu, ale i tak, a potem jak wyszła, to sprawdziłem single i chuj, wszystko co mogło zostać spierdolone w związku z tym krążkiem, to zostało
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
Ja uważam że płyta jest super (za wyjątkiem igrekzeta no kurwa mac) tylko źle dobrali single razem z tym śpiewakiem Emes, klipy słabe i tak dalej. Do samej płyty płyty zastrzeżeń nie mam, ochoczo se odpalam czasem i jest przyjemnie.
No ale ja na nią mogę patrzeć inaczej
No ale ja na nią mogę patrzeć inaczej
^ kogo to chuj obchodzi?
A mi się podoba ten materiał. Nwm po co Enson tłumaczył się po pierwszym singlu.
Taka ciekawostka dla #1. Enson na starym forum ślizgu miał nick NumerJeden 
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
Wiem wiem, ogarnąłem to trochę później 
Zbieżność przypadkowa.
Zbieżność przypadkowa.
^ kogo to chuj obchodzi?
Jarałem się literami jutra, ensonem na wolno, lirycznie i poglądowo uwielbiam, ale momentami delivery jak nogi rasiaka
#free2rzyn