Wini - rozmowy
Re: Wini - rozmowy
że ci się chce typku 
- przedszkolanek
ale to nic nie kosztuje 
Dodano po 4 godzinach 59 minutach 14 sekundach:
Dodano po 4 godzinach 59 minutach 14 sekundach:
- benzoabuser
- Zbanowany
ten po lewej to chyba pilot tupolewa
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
- yungXpaproch
bardzo fajna rozmowa z antyterrorysta, spoko gosciu
-
MalinowyJogurt
Mało kto mi tak działa na nerwy jak ten Mops
Chociaż tu siada
Chociaż tu siada
Spoiler
- przedszkolanek
Wini - trening - Ćpaj Sport #11 - sporty walki (gościnnie Marcin Parcheta)
Spoiler
Wini x Smolasty - rozmowa
- yungXpaproch
wini zla plyte przesluchal 
Wini przesłuchał złą płytę przed wywiadem. Reakcja ludzi:
Wini rzucił w kogoś gównem. Reakcja ludzi:
No śmieszna sytuacja, całkiem, ale to słodzenie WIniemu to już poza granicami dobrego smaku.
Spoiler

Spoiler

Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
- przedszkolanek
tylko oddajmy mu sprawiedliwość, że jak gadali, to tej obecnej jeszcze nie było i wini pomyślał, że ostatnia płyta, to ta co już jest
Oddajmy sprawiedliwość, że w takim razie nie potrafi się przygotować do rozmowy z daną osobą, skoro ktoś rzuca single do nowej płyty, a ten się go pyta o płytę z 2020 uważając ją za najnowszą. Oldschool tam wyżej jak najbardziej w punkt, strasznie słabe to jest.
- przedszkolanek
a to wiadomo
weźcie też jednak pod uwagę, że sam smolasty najbystrzejszym człowiekiem na świecie nie jest (co zresztą widać parokrotnie w tej rozmowie), więc tam mogły latać grube nieporozumienia
weźcie też jednak pod uwagę, że sam smolasty najbystrzejszym człowiekiem na świecie nie jest (co zresztą widać parokrotnie w tej rozmowie), więc tam mogły latać grube nieporozumienia
Na tle "osobistości" polskiego hip hopu to Smolasty wydaje się naprawdę mega w porządku gościem. A, że nie jest mega lotny, to nie każdy musi być.
Mało który by pewnie powiedział (to w wywiadzie dla RapNews akurat było), że brał pożyczki w Vivusie na klip i, że już go tam znali i dawali mu lepsze oferty.
Mało który by pewnie powiedział (to w wywiadzie dla RapNews akurat było), że brał pożyczki w Vivusie na klip i, że już go tam znali i dawali mu lepsze oferty.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
- przedszkolanek
a to prawda, że wygląda na spoko ziomka
- OmarStooleyman
Te rozmowy Winiego z raperami to ogólnie mega zawód w większości wypadków. Chyba jedynie Słoń i Kosi zrobili na mnie jakieś wrażenie lotnych i jakkolwiek inteligentnych. Reszta albo nieopierzona, albo zwyczajnie durna jak typowy odbiorca rapu.przedszkolanek pisze: ↑16 lut 2021, 13:36 weźcie też jednak pod uwagę, że sam smolasty najbystrzejszym człowiekiem na świecie nie jest (co zresztą widać parokrotnie w tej rozmowie), więc tam mogły latać grube nieporozumienia
- gods bidness
Kurwa, faktycznie nie taka zła ta rozmowa, aż puściłem tego Smolastego, bo z kawałków, które znałem to reagowalem alergią, ale że płyta niby rapowa i że typ wydaje się normalny z gadki, myślę - dam szansę. A tu kurwa jak wyć nie zacznie w każdym kawałku, tu jakieś pianie, tam pedalskie falsety, tu jeszcze Szpaku z tym swoim baranim beczeniem, a jak już wjechał te "Duchy", to aż sam siebie zapytałem - ja pierdolę człowieku co ty robisz, czego ty słuchasz, dokąd zmierzasz. To jest niby ta rapowa płyta? Kurwa jakby ktoś zamiast steka mi podał mydło kurwa na obiad. Jebać.
- yungXpaproch
gods bidness pisze: ↑16 lut 2021, 21:05 Kurwa, faktycznie nie taka zła ta rozmowa, aż puściłem tego Smolastego, bo z kawałków, które znałem to reagowalem alergią, ale że płyta niby rapowa i że typ wydaje się normalny z gadki, myślę - dam szansę. A tu kurwa jak wyć nie zacznie w każdym kawałku, tu jakieś pianie, tam pedalskie falsety,
nie no bez przesady, pare kawalkow mi mocno siadlo z plyty pomimo tego, ze bylem zrazony do smolastego po jakis przypalowych refrenach na np. mobbyn - hieroglify i tak jak ty jakos bardziej chcialem ta plyte sprawdzic po rozmowie u winiego