Żyt Toster
Żyt Toster
Numer WOOW! jest pierwszym rozpoczynający serię utworów pt.#2PODANIA.
Kolejne części niebawem.
Żyt Toster/Wezyr - WOOW!
Kolejne części niebawem.
Żyt Toster/Wezyr - WOOW!
Re: Żyt Toster
Nie wyróżnia się to jakoś znacząco, ale ze względu na sentyment do 5mpp będę sprawdzał.
Lubię żyta tostera, faktycznie troche Astek tyle, że lepsze bity ma.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Żyt Toster - Myślą o mnie (prod. Wezyr)Utwór jest drugim z serii #2podania.
Opisuje on sprzeczności i alternatywne wizje postrzegania autora przez osoby trzecie.
Co wiemy, a co myślimy, że wiemy o innych?
Żyt Toster - Kac (prod. SurfAir)Utwór jest trzecim z serii #2podania.
Pić czy nie pić? Oto jest pytanie!
Tytuł jak sama nazwa wskazuje opisuje stan zatrucia alkoholowego wynikającego z nadużycia płynnych substancji rozweselających. Niby można bawić się na trzeźwo...ale po co? Na zdrówko!
Te nowe numery mi sie w ogole nie podobaja, ale bede sprawdzal bo Toster spk
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Żyt Toster/SurfAir - SKM (scratch. Dj ChedeRac)
Klasyczny duet raper producent, prezentują nowy utwór w równie klasycznym wydaniu. SKM to powrót do korzeni serwujący przelot przez kultowe miejscówki wszystkich trzech miast. Skasujcie bilety i wsiadajcie w pociąg po Trójmieście. Numer to zapowiedź nowych rzeczy, które niebawem się pojawią.
- Bryx Fenrir
Bardzo spoko, dawno nie słuchałem Tostera, ale siadło
- Bryx Fenrir
https://www.youtube.com/watch?v=HU-TmMiJTVs
VNM, Tomson, Emil Blef, Veri, Żyt Toster, Szymon_C, Gverilla - Nie robimy kroku w tył (prod. PMBTZ)
VNM, Tomson, Emil Blef, Veri, Żyt Toster, Szymon_C, Gverilla - Nie robimy kroku w tył (prod. PMBTZ)
[media]https://open.spotify.com/intl-fr/track/ ... c2aee44d0d[/media]
Ostatnie rzeczy od niego mi nie siadaly ale ten kawalek przyjemny nawet
Ostatnie rzeczy od niego mi nie siadaly ale ten kawalek przyjemny nawet
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Siema,
Dawno mnie tu nie było, ale nagrywałem
Podrzucam link do nowej płyty. Będę wdzięczny za feedback
https://open.spotify.com/album/4eU0Hwz ... E9Zu4TQrBQ
Dawno mnie tu nie było, ale nagrywałem
Podrzucam link do nowej płyty. Będę wdzięczny za feedback
https://open.spotify.com/album/4eU0Hwz ... E9Zu4TQrBQ
Na yt music powinno być
Tidal i reszta również.
3maj 2rzyn
Przesluchalem wlasnie calosc, no i pierwsza polowa az do spotified mi siadla, za to od tego kawalka do konca to juz tak srednio mi sie tego slucha
Na razie moje ulubione kawalki to na pewno "pol na pol", "ciary" i "swiety spokoj"
Na pewno jeszcze wroce, zobaczymy moze nawet te pozniejsze kawalki tez mi sie wkreca.
Fajnie ze troche bardziej sie uaktywniles @zytunio ostatnio, mam nadzieje ze starczy ci zapalu zeby jeszcze cos tam wydawac co jakis czas
Fajnie ze troche bardziej sie uaktywniles @zytunio ostatnio, mam nadzieje ze starczy ci zapalu zeby jeszcze cos tam wydawac co jakis czas
Dzięki
Wiadomo,że rzadko wszystko Ci siądzie w punkt, ale wierzę,że reszta też się wczyta przy kolejnych odsłuchach. Polecam wcisnąć shuffle bo z doświadczenia jak druga połowa materiału wydaje się gorsza to często pomaga przy ogólnym odbiorze 
Jeżeli chodzi o zapał to jest tak mocno jak nie bylo nawet za czasów młodych wilków. Nagrana płyta z Yappe, klipy się montują, całość się miksuje. Solo też nastukałem ze 30 kawałków i planuje niedługo zacząć strzelać numerem co 2-3 tyg, a nowe też się ciągle nagrywają. Jestem dobrej myśli
Jeżeli chodzi o zapał to jest tak mocno jak nie bylo nawet za czasów młodych wilków. Nagrana płyta z Yappe, klipy się montują, całość się miksuje. Solo też nastukałem ze 30 kawałków i planuje niedługo zacząć strzelać numerem co 2-3 tyg, a nowe też się ciągle nagrywają. Jestem dobrej myśli
Ostatnio zmieniony 10 mar 2024, 9:20 przez zytunio, łącznie zmieniany 1 raz.