Sentino
Re: Sentino
kiedys toony wyjebal go z polski, a teraz wypierdoli go siles xD
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
- yungXpaproch
juz wszystko zostalo wyjasnione i "komunikat stop" 
Dobrze niech jedzie z leszczem, a ty co tam piszesz, że toni wyjebal sentino z polski to lepiej weź leki esssa 
Ale bym coś takiego po polsku od niego usłyszał w tym klimacie z teledyskiem ehh oby jak najszybciej skończył z tą niemiecką kochanką
spokojnie, dostanie 200k pod teledyskiem i znowu wypierdoli jajca na niemcow
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
- benzoabuser
- Zbanowany
sentino z tymi bazylami podbije TRAP scene
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
-
MalinowyJogurt
Ta Panna co tam tyłem stoi w rogu to moja znajoma z osiedla, właśnie wrzuciła zdjęcie z Sentim z jakiejś wyspy więc pewnie jakiś letniaczek wleci. Ps występowała ona również u Popka a ostatnio u Alberto i tak się zastanawiam czy oni tam innych kobiet nie mają do klipów?
- yungXpaproch
zajebiste, ziomus mi wysylal dzisiaj tez 

Co odjebało Sebkowi oprócz dwubieguna, że się buja z tymi szlaufami i takie rzeczy na relacje wrzuca?
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- benzoabuser
- Zbanowany
Tłusty kutas patrzący na te transy
!EXTRA ANNOTATION!
!EXTRA ANNOTATION!
Seba sie pewnie jara tym, ze klipy znowu kreci i wrzuca cokolwiek ta laska wrzuca i nie ma tu wiekszej filozofii
ale wytlumaczcie dlaczego fani sebastiana dostali takiej wscieklizny bo cos tam te dupy wrzucaja na ig story u siebie i jakies krucjaty ze wiesniary itp?? dla mnie np. jeden chuj co kto wrzuca, beda klipy i zajebiscie chocby tam wystepowaly stare baby ubijajace maslo to wazne zeby ruchy w kierunku pl muzyki byly
ale wytlumaczcie dlaczego fani sebastiana dostali takiej wscieklizny bo cos tam te dupy wrzucaja na ig story u siebie i jakies krucjaty ze wiesniary itp?? dla mnie np. jeden chuj co kto wrzuca, beda klipy i zajebiscie chocby tam wystepowaly stare baby ubijajace maslo to wazne zeby ruchy w kierunku pl muzyki byly
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
dupy tylko do wyruchania i elo, nie gadajcie żebyście nie skorzystali najważniejsze, że coś się dzieje
- benzoabuser
- Zbanowany
przecież to są jakieś karyny po 20stu operacjach plastycznych i chujowo zrobiononym makijażu
!EXTRA ANNOTATION!
!EXTRA ANNOTATION!
no i chuj ze sa po 20 operacjach plastycznych i chujowo zrobionym makijazu, cos ty taki nerwowy chlopie 
nie poruchałbyś takiej wariatki benzo? 
no już nie bądźmy takimi pedałami, przpominam, że to jest forum hiphopowe a nie truskulowe
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
- benzoabuser
- Zbanowany
nie, odmówię sobie chlamydii
!EXTRA ANNOTATION!
!EXTRA ANNOTATION!