Buty

Wszystko, co związane z dbaniem o siebie. Streetwear, lifestyle oraz marki odzieżowe.

Moderator: wrubel

Awatar użytkownika
cukier

Re: Buty

Post autor: cukier »

nihil Novi pisze: 19 kwie 2019, 21:37 o ile dobrze rozumiem Twoje oczekiwania
Coś raczej w stylu Vansów, ale z siatką u góry. Widziałem taki patent w najkach i w CCC na jakichś mało znanych. Tylko gdyby nie wyglądały jak kapcie dzieci z podstawówki to też byłoby sponio.
Buntownik to najdoskonalsza forma człowieka. Odrzuca konformizm na rzecz indywidualizmu nie będąc atencyjnym hipsterem, ale rewolucjonistą.
>>> wbita https://www.youtube.com/user/ComeoutTV <<<
pardon

Post autor: pardon »

masz oczekiwania jak himalaje kolego.
Awatar użytkownika
cukier

Wiem, jestem wymagający co do butów. Chyba zostanę przy trampeczkach i będzie miodzio. :D
Buntownik to najdoskonalsza forma człowieka. Odrzuca konformizm na rzecz indywidualizmu nie będąc atencyjnym hipsterem, ale rewolucjonistą.
pardon

Post autor: pardon »

a jeśli masz na myśli klasyczne biegówki z twardą podeszwą to zx'y 500/700 np. mają siatkowany toebox.

no i nie wiem, fluxy?
Awatar użytkownika
cukier

Miałem ZXy, najgorsze buty jakie mogłem kupić.
Awatar użytkownika
Bolo

Post autor: Bolo »

Te ultraboosty to zajebiste się wydają ale jednak 6 stów na buty wyłożyć to mi trochę szkoda ;/
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Awatar użytkownika
Maćko

Post autor: Maćko »

Ultraboosty moje ulubione buty, strasznie wygodne i estetyczne. Muszę chyba sobie teraz na lato kupić, tym bardziej, ze była niedawno reedycja og.
o takie forum nic nie robiłem
Awatar użytkownika
Beny

Post autor: Beny »

cukier pisze: 19 kwie 2019, 21:39
Coś raczej w stylu Vansów, ale z siatką u góry. Widziałem taki patent w najkach i w CCC na jakichś mało znanych. Tylko gdyby nie wyglądały jak kapcie dzieci z podstawówki to też byłoby sponio.
Kiedyś adidas zrobił stan smith'y z siateczkowym upperem, może jeszcze gdzieś da się je kupić. Brzydkie były jak chuj, ale pasują do Twojego opisu
Awatar użytkownika
runiek

Post autor: runiek »

Gel Lyte Hikari - ktoś coś o nich wie? Chcę kupić buciwo na wiosnę i najlepiej aby na lato też się nadały. Wytrzymałe, bo wszędzie potrafię zapierdalać na spontanie, szczególnie jak jestem poza domem(miastem). Nie chcę żeby wyglądały jakoś abstrakcyjnie, do teraz kupowałem ciągle żelki trójki, ale ten zamsz już mnie wkurwia, nie umiem dbać o materiał w nich. No i to, że często modele się różnią od siebie materiałami i już sam nie wiem które będą mi pasować które nie xD miałem różne i najlepiej mi siedziały H6X2L-9090(w sensie, taki setup materiałów).

Budżet to tak z 300-350zł. Te eqt 93/17 taki ambiwalentny stosunek po zdjęciach na necie, niby siedzą, ale tak nie do końca...
FPN pisze:Teraz w bangerku będzie można follow upować 2cztery7, gdzie nawijali, że Pjus głuchy. My będziemy mogli nawinąć, że Runiek ślepy, a postuje ciągle
https://www.instagram.com/runiekslg/
svlv96

Post autor: svlv96 »

Ja wziąłem sobie takie buty z kodem rabatowym wyszły 305 razem z przesyłką. Props?
https://runcolors.pl/sneakers/gel-saga_ ... 2-001.html
Awatar użytkownika
Kacper

Post autor: Kacper »

runiek pisze: 20 kwie 2019, 13:49

Budżet to tak z 300-350zł. Te eqt 93/17 taki ambiwalentny stosunek po zdjęciach na necie, niby siedzą, ale tak nie do końca...
na temat acicsów się nie wypowIadam bo mi się nie podobają, ale ostatnio na adidasie działał kod FRIENDS dający -25% i w podanym przez Ciebie przedziale cenowym wypadały pureboosty, które normalnie koło 5 stówek kosztują. Pureboosty polecam, nie wiem jak podług ultraboostów, może w tym roku to ocenie.
Awatar użytkownika
pietrax

Post autor: pietrax »

cukier pisze: 19 kwie 2019, 21:39
nihil Novi pisze: 19 kwie 2019, 21:37 o ile dobrze rozumiem Twoje oczekiwania
kilka lat temu właśnie widziałem takie najeczki, trampki z siatką w oliwkowym kolorze i były śliczne

Ja jestem fanem vansow, ale zdaje sobie sprawę, że jakościowo to trudna sprawa zwłaszcza przy takiej stopie jak moja - oddawalem na gwarancję 4 razy w przeciągu dwóch lat. Teraz kupiłem granatowe mono oldskule - chciałem czarne, zwłaszcza, że są zrobione ze skóry ekologicznej, ale te kosztowały 85 złotych. Niejednokolorowe oldskule są brzydkie IMO :<
tutaj pkp czytaj patszktopszyszet
Awatar użytkownika
widzeszalenstwo

Post autor: widzeszalenstwo »

Jest jakaś tańsza alternatywa dla martensów 1461?
Coś jak
Spoiler
Obrazek
Obrazek
Obadalem temat w tych wszystkich obuwniczych w galeriach i nie widziałem nic podobnego, a chciałbym sobie od czasu do czasu pośmigać w takich butkach
Awatar użytkownika
pietrax

Post autor: pietrax »

widzeszalenstwo pisze: 21 kwie 2019, 21:47 Jest jakaś tańsza alternatywa dla martensów 1461?
Coś jak
Spoiler
Obrazek
Obrazek
Obadalem temat w tych wszystkich obuwniczych w galeriach i nie widziałem nic podobnego, a chciałbym sobie od czasu do czasu pośmigać w takich butkach
Obadaj oksfordki ma zalando ziomus, niektóre są właśnie takie bardziej martensowe czy tam sportowe niż takie lakierki czy jakkolwiek laicko to nazwać i tak jak mi się te martensy podobają tak też widziałem podobne buty właśnie tam

Z drugiej strony ja to wszystko kupuje tylko na zalando wiec polecenie tego portalu jest uniwersalne w moim wypadku, niezależnie od rodzaju garderoby :D
tutaj pkp czytaj patszktopszyszet
FÜRDIEGANG

Post autor: FÜRDIEGANG »

jak moge wyczyscic maxy 95 whity? Chodzi mi o ta siateczke na gorze buta i przód ten materiałowy.
ex-AlmostDivine

Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
Awatar użytkownika
Sergiusz

Post autor: Sergiusz »

widzeszalenstwo pisze: 21 kwie 2019, 21:47 Jest jakaś tańsza alternatywa dla martensów 1461?
Coś jak
Spoiler
Obrazek
Obrazek
wygooglaj sobie „glany 3 dziurkowe” bo chyba czegoś takiego szukasz, np na rockmetalshopie sporo tam tego jest. Ojciec ma takie właśnie ze STEELa i jest zadowolony.
I jak pisałem tego posta to zrobiłem szybki risercz i takie coś znalazłem, chyba podobne a jak nie to sorka spanie troche bierze
http://glanysteel.pl/pl/p/GLANY-STEEL-3 ... gLSCPD_BwE
pzdr
edit.: te co wyżej zalinkowałem np nie mają metalowego noska a np te jak ci zalezy juz maja
http://glanysteel.pl/pl/p/GLANY-STEEL-C ... 2DGGLB/473
Awatar użytkownika
Mutley

Post autor: Mutley »

ketiovv pisze: 18 kwie 2019, 11:19 zamówiłem jordy eclipsy na lato, mam nadzieję że się nie zawiodę
polecam korzystać z prawideł w takim razie.
Awatar użytkownika
norfnorf

Post autor: norfnorf »

FÜRDIEGANG pisze: 21 kwie 2019, 22:56 jak moge wyczyscic maxy 95 whity? Chodzi mi o ta siateczke na gorze buta i przód ten materiałowy.
pralka wolne obroty i niska temperatura, tylko pozniej daj im wyschnąć w spokoju a nie kaloryfer/słonce
2ps__

Post autor: 2ps__ »

kupiłem sobie polecany wszem i wobec tarrago nano protector i potrzebuję jeszcze czegoś równie kozackiego do czyszczenia jak protekcja nie wystarczy, ma ktoś coś godnego polecenia? kiedyś w sportsdirect jakiegoś random dunlopa kupiłem i dobrze śmigał, ale wierzę, że istnieje jakiś klasyk
Awatar użytkownika
kshaq

Post autor: kshaq »

Obrazek

A to mój dzisiejszy nabytek, Adidas Questar Flow, polecam jak ktoś szuka butów wygodnych w chuj.
ODPOWIEDZ