Spis rozjebusów
- bilderberg
Re: Spis rozjebusów
U mnie w Katowicach areszt sledczy też jest prawie w centrum, obok dworca pkp, galerii i energy 2000 xD
W Mysłowicach to samo, samo centrum, na przeciwko dworzec, kościół, przystanki autobusowe i banda patusiar które sie dra, a w weekend nierzadko sie widuje Elder Patusiary które cisna na migi z sebixami xD
W Mysłowicach to samo, samo centrum, na przeciwko dworzec, kościół, przystanki autobusowe i banda patusiar które sie dra, a w weekend nierzadko sie widuje Elder Patusiary które cisna na migi z sebixami xD
Jak dla mnie to wszelkich więzienia, areszty, zakłady karne itd powinny być lokowane gdzieś na obrzeżach miast jak najdalej od normalnych obywateli
a to były jakieś watpliwości, ze syn jest czlowiekiem? a kim kurwa ma być, małpą? Dlaczego wiezienni ludzie sie nazywaja "ludźmi". Bo pomidor też pozdrawiał wszystkich, zwłaszcza ludzi
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
- przedszkolanek
git = człowiek
bile = jądra
bile = jądra
Spoiler
a poważnie to git-ludzie od tego to się wzięło
Są ludzie, frajerzy i cwele. Poniżej klasyczny materiał instruujący.
Z fartem.

Ja pierdole
- yungXpaproch
kurwa XDDDD 
jak lubicie takie klimaty

Czemu 10 letnie dzieci noszą takie koszulki? Rozumiem 13-16 latkowie, bo taka moda. Ale 10 latka w koszulce ŚMIERĆ KONFIDENTOM to już dla mnie za dużo
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- przedszkolanek
myślę, że odpowiedź na to pytanie widoczna jest w lustrze

Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Znowu ten typ co z kilku postów wyżej. Dobry jest
Zespoły to może nie, ale setki stron na forach zostały zapisane według schematu "wpadliśmy na wasz koncert na squocie to pogoniliśmy wszystkich, aż buty gubili" i odpowiedź "tak? to chyba jakiś szczurków, myśmy waszych przy bocznej bramie czterech pozamiatali" i tak się przegadywały ekipy przez X stron. Kiedyś śledziłem, potem mi się znudziło.
How nonbinary persons kill people?
They / them.
They / them.
tego typu materiały małolatów k2 i innych uliczników to ostatnio jedne z moich ulubionych filmików na yt, props mega ze temat
I pack a mac11 we at 7eleven