Spis rozjebusów
- bilderberg
Re: Spis rozjebusów
U mnie w Katowicach areszt sledczy też jest prawie w centrum, obok dworca pkp, galerii i energy 2000 xD
W Mysłowicach to samo, samo centrum, na przeciwko dworzec, kościół, przystanki autobusowe i banda patusiar które sie dra, a w weekend nierzadko sie widuje Elder Patusiary które cisna na migi z sebixami xD
W Mysłowicach to samo, samo centrum, na przeciwko dworzec, kościół, przystanki autobusowe i banda patusiar które sie dra, a w weekend nierzadko sie widuje Elder Patusiary które cisna na migi z sebixami xD
Jak dla mnie to wszelkich więzienia, areszty, zakłady karne itd powinny być lokowane gdzieś na obrzeżach miast jak najdalej od normalnych obywateli
a to były jakieś watpliwości, ze syn jest czlowiekiem? a kim kurwa ma być, małpą? Dlaczego wiezienni ludzie sie nazywaja "ludźmi". Bo pomidor też pozdrawiał wszystkich, zwłaszcza ludzi
- przedszkolanek
git = człowiek
bile = jądra
bile = jądra
Spoiler
a poważnie to git-ludzie od tego to się wzięło
Są ludzie, frajerzy i cwele. Poniżej klasyczny materiał instruujący.
Z fartem.

Ja pierdole
- yungXpaproch
kurwa XDDDD 
jak lubicie takie klimaty

Czemu 10 letnie dzieci noszą takie koszulki? Rozumiem 13-16 latkowie, bo taka moda. Ale 10 latka w koszulce ŚMIERĆ KONFIDENTOM to już dla mnie za dużo
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- przedszkolanek
myślę, że odpowiedź na to pytanie widoczna jest w lustrze

Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Znowu ten typ co z kilku postów wyżej. Dobry jest
Zespoły to może nie, ale setki stron na forach zostały zapisane według schematu "wpadliśmy na wasz koncert na squocie to pogoniliśmy wszystkich, aż buty gubili" i odpowiedź "tak? to chyba jakiś szczurków, myśmy waszych przy bocznej bramie czterech pozamiatali" i tak się przegadywały ekipy przez X stron. Kiedyś śledziłem, potem mi się znudziło.
How nonbinary persons kill people?
They / them.
They / them.
tego typu materiały małolatów k2 i innych uliczników to ostatnio jedne z moich ulubionych filmików na yt, props mega ze temat
AND NOW I'M IN A SHARK TANK
RAP GAME TOM HANKS
RAP GAME TOM HANKS