Peja/Slums Attack - 25 godzin (2018)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
kapec

Peja/Slums Attack - 25 godzin (2018)

Post autor: kapec »

Tym razem wrócił do pracy zespołowej z wieloletnim kompanem, weteranem beatmakingu i mixu (główne ucho Slums Attack jak o nim mawia Rychu) - Magierą (White House Records). Okrojona wersja sklepowa zawierać będzie 16 utworów. Autorem grafiki jest Boomer. Mastering to dzieło DJ. Eproma. Masa znamienitych gości dopełnia finalnie liryki poznańskiego weterana.

"Nowy stary Rychu" wraca w wersji, na którą wielu z Was oczekiwało, niejednego zaskoczy i niejednego zdoła jeszcze przekonać.

"Ta płyta to blisko rok mojej pracy z Magierą. W wersji deluxe otrzymacie 2 dodatkowe utwory i dodatkową grafikę. 18 zajebistych traków. Szczerze? Dawno nie nagrałem albumu, którym tak bym się jarał od dłuższego czasu. W zasadzie w przeddzień premiery zawsze mam już dość jakiegokolwiek odsłuchu. Dziś jest inaczej. Nowe brzmienie choć ten sam team od 18 lat. 18 studyjna płyta w 2018 roku. Nie wierze w przypadki. Cokolwiek to oznacza mam tą przyjemność i szczęście ogłosić moją muzyczną pełnoletniość" - Mówi Rychu.
Okładka
Spoiler
Obrazek
Track lista:

01. Intro muzyka: Magiera
02. Tu jest najlepiej (muzyka: Magiera, słowa: Peja, scratch & cuts: DVJ. Rink)
03. 25_godzin (muzyka: Magiera, słowa: Peja)
04. Real Talk (muzyka: Magiera, słowa: Peja)
05. Moja ambicja feat. Brahu & DVJ. Rink (muzyka: Magiera, słowa: Peja, Brahu, scratch & cuts: DVJ. Rink)
06. Drama (muzyka: Magiera, słowa: Peja)
07. Nie bądź zdziwiony feat. Kaz Bałagane & Young Igi (muzyka: Magiera, słowa: Peja, Kaz Bałagane, Young Igi)
08. Głucha Noc 2 feat. Stan Borys (muzyka: Magiera, Peja, słowa: Peja, Stan Borys)
09. Amber feat. Beteo (muzyka: Magiera, słowa: Peja, Beteo)
10. Na tych ulicach feat. Blokkmonsta, Azyl, Kafar, Jongmen & Gandzior (muzyka: Magiera, słowa: Blokkmonsta, Azyl, Kafar, Jongmen, Gandzior & Peja)
11. Życiówka (muzyka: Magiera, słowa: Peja)
12. Życiówka (muzyka: Magiera, słowa: Peja)
12. Uważaj czego sobie życzysz feat. Edo G, Clementiono & DJ. Eprom (muzyka: Magiera, słowa: Edo G, Peja, Clemention, scratch & cuts: DJ. Eprom)
13. Powracający sen (muzyka: Magiera, słowa: Peja)
14. W potrzasku (muzyka: Magiera, słowa: Peja)
15. Przemoc i Sex feat. Hellfield (muzyka: Magiera, słowa: Peja, Hellfiel)
16. Tylko Zwycięstwo feat Patokalipsa, Kobra & DVJ. Rink

Nowy klip, Peja/Slums Attack feat Kaz Bałagane & Young Igi - Nie bądź zdziwiony (prod. Magiera)
lysy

Re: Peja/Slums Attack - 25 godzin (2018)

Post autor: lysy »

Awatar użytkownika
guzi

Post autor: guzi »

ten klip to beka roku
Awatar użytkownika
Bunnymen77

Post autor: Bunnymen77 »

Faktycznie słabiutki klip, do tego jeden ze słabszych kawałków z płyty. Za to bardzo podoba mi się zwrotka Kobry.
Awatar użytkownika
horrypaz
Brak Kultury

Post autor: horrypaz »

no z 30 lat rapuje i nagrywa te chujowe klipy i nadal zamiast patrzeć w obiektyw to patrzy w monitorek jakiś obok i w każdym klipie wygląda jakby miał dałna
numer słaby

e: ahahah kobra jaki hustler beka
Spoiler
Obrazek
ODPOWIEDZ