To jest najlepszy diss jaki słyszałem od czasu "the truth" gucci mane'a, kurwa.... ten tekst, ten refren, to flooo, TO WIDEO
wszystkie drillowcy w pl chowają se huja do dupy, sobota jako naczelne drewno polskiej sceny wystrugał się tutaj na zweihandera, to jest nowa jakość jeśli idzie o rap z gatunku dziadownictwa leśnego, pewna linia została przekroczona - nic już nie będzie takie samo
ta energia jest świeższa
Nie pierdole się już z Toba na tym bicie z gitarka na początku i te wersy chuj ci w dupę ty gejozo to brzmi jak jakiś track po rozstaniu homoseksualnej pary smutny
chuj ci w dupe ty gejozo ale przewiniete stylowo, hahaha
ex-AlmostDivine
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
@Spenser Sobuś zaczął dużo rozmawiać z radą gitów z gitem Heńkiem na czele i pewnie wpoili mu kilka przyjemnych zasad jakimi rządzą się więzienia. Ruchanie cweluchów w dupę i inne przygody w więzieniach to teraz chleb powszedni dla Sobusia i stąd te wersy.
Gity i Sobuś oczywiście 100% hetero, a przecwelenie kogoś i rapowanie takich tekstów tylko to potwierdza
Banda zjebów i degeneratów.
zaraz jongman wleci z ej ty kuwra ej ty kurwa ty kurwa kurwa
ahh brakuje mi teraz jakiegoś eripe słonia czy białasa żeby poustawiali ich technicznie w szeregu
O jebany. Czy on uzyskuje licencje, czy na pale podpierdala? Chyba już sie nie da w taki sposób?
Bardzo jestem ciekawy opinii użytkowników na temat tej zżyny prawie 1:1. Czy jest to nadal oryginalne floo?
Oczywiście to cover, po co i na co się czepiam.
many-s pisze: ↑07 lut 2021, 18:48
Bardzo jestem ciekawy opinii użytkowników na temat tej zżyny prawie 1:1. Czy jest to nadal oryginalne floo?
Jutro podobno spotyka się w tej sprawie komisja gitów z gitem Heńkiem na czele, która ma orzec, że producent Bobair i raper Sobota nie mogą mieć sobie absolutnie nic do zarzucenia.