Z Venomem też ostatnio było ale to nowy cykl więc roznie moze byc
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
jakis czas temu byly tutaj rozkminki co moze byc powodem 'kosy' miedzy winim a sokolem, no i wczoraj zasypiajac mnie olsnilo xD wini w 99' zalozyl firme STOpro, a rok pozniej w 2000 roku wojtek zalozyl PROsto. znajac zycie, wini jest swiecie przekonany ze sokol podjebal mu nazwe i w ogole pewno caly pomysl na biznes. czy geneza konflitku moze byc tak prosta?
checix69 pisze: ↑02 lut 2021, 13:59
jakis czas temu byly tutaj rozkminki co moze byc powodem 'kosy' miedzy winim a sokolem, no i wczoraj zasypiajac mnie olsnilo xD wini w 99' zalozyl firme STOpro, a rok pozniej w 2000 roku wojtek zalozyl PROsto. znajac zycie, wini jest swiecie przekonany ze sokol podjebal mu nazwe i w ogole pewno caly pomysl na biznes. czy geneza konflitku moze byc tak prosta?
geniusz
oyama pisze: ↑22 paź 2022, 20:13boli was wielki King Sento
JEŚLI JESTEŚ TAKA PIĘKNA TWOJA DUPA WIELKA
TWERK TWERK SUKO RÓB TWERK
Dołączam się do propsów dla @checix69 na bank tak było. A im bardziej Prosto wyprzedzało StoPro pod względem sprzedaży, tym nienawiść pączusia (xd) pewnie rosła.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
No ale wiesz, poszło o biznes to mogło pójść o wiele rzeczy i to sensownych.
A jeśli serio to chodzi o to, że Sokół rok później założył firmę o nazwie dość podobnej z zamiarem sprzedawania ciuchów, a Wini stwierdził, że mu zajebał pomył na biznes to już jest xDD.
A znając Winiego to bardzo możliwa teoria jednak. Mimo, że bekowa
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
ale że jest zakompleksiony trochę to sam mówił wielokrotnie i o ego też. Chociażby, że "dostał" chujowego ludzika, ale on pokaże wszystkim jaki ten ludzik zajebisty jest
Nie bylibyście? Przespaliście i przećpaliście swoje najlepsze czasy młodości. Wyszliście ostatecznie z zakolami, nadwagą i artymią, kumple wokół kręcą flotę, tobie posypała się wytwórnia, a sklep z ciuchami utrzymują chyba głównie zagorzali fani.
Wini jest mocno "salty" i to widać. Zabrakło gdzieś sprytu i cwaniactwa który miał chociażby Sokół. Stąd pewnie też bolean dupy na jego temat.
Imo gdyby Wini otworzył stopro w Wwa to prawdopodobnie zajmowałby miejsc Sokoła obecnie. W tamtych czasach świat był mniej skomunikowany i to robiło znaczną robotę. Sokół miał odwagę i farta, nie róbmy z niego Generała Sandersa
Łąsą pisze: ↑31 gru 2020, 19:13
prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
Śmiesznie się ogląda tą małpę z cyrku jak to nawinal Tedunio na swoim ostatnim vlogu
Nie no naprawdę to żenada XD już lepszy Edzio że swoimi podbojami tiktokowymi
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: ↑26 paź 2020, 19:53
Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
checix69 pisze: ↑02 lut 2021, 13:59
A jak zawsze myśląłem ze było odwrotnie, ze Wini zerżnał to od Sokoła, ewentulanie ze Sokół jest cichym włascielem Stopro i poprostu tam wypuszcza to co wstyd mu rzucać na sklep w Prosto