znaam, nie no kurwa xD
ostatnio z takim kolega, co jest mocno into muzyka, taka alternatywna raczej, pifkowalismy i on jakims cudem trafil na spotifuju na material producencki i kazałem mu sluchac glidera (ja bylem po 4 piwach on po 2). tlumaczylem mu ze to tkai hehe mem hip-hopowy i w ogole hehe slizg cos tam, no ale coz...
chyba nie byl zachwycony
ale wracajac, to kojarzylem ksywe (karwana) of course, ale nigdy nie mialem ochoty jakos sprawdzac. przypadkiem trafilem na durniu i sobie teraz odkrywam, fajne ma te tracki nawet. w ogole ten jego udzial na MP, to byl tkai raczej do zpaomnienia chyba (chyba?).
sluchalem tej plyty z 2k12 no i bez szalu. udzial belmondziarza zaś
rubinstein pisze: ↑30 cze 2019, 15:00
pifkowalismy i on jakims cudem trafil na spotifuju na material producencki i kazałem mu sluchac glidera (ja bylem po 4 piwach on po 2). tlumaczylem mu ze to tkai hehe mem hip-hopowy i w ogole hehe slizg cos tam, no ale coz... chyba nie byl zachwycony
przesluchalem jeszcze raz ten track z MP. jest spoko, ale karwan ma wokal, ktory w ogole nie zapada w pamiec. taki typowy glos rapera z podziemia #132. moze przez to nigdy nie podlapalem.
dmg96 - snuff ponury rozpruwacz
ktoś tam feat belmondo - plata o plomo II
tuzza - wszystko
z tych co dałeś to kojarze tylko tede i ogg, pierwszy to steve buscemi pytający how do you do fellow kids a drugi sepleni i zrymował tu do tu 20 razy pod rząd i nie szanuję tych piosenek
baqlashan pisze:
przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Pilna sprawa. Chcę wpisać do książki dedykacje z humorkiem dla siostry na ślub. I pomyślałem sobie, żeby dać jakiś prawilny cytat z rapu ulicznego. Coś jak "braci się nie traci" czy jakaś podobna sentencja tylko w wersji siostro. No ja kompletnie nie znam się na rapie ulicznym i liczę na waszą pomoc.
Stawiam kołnierz przed wejściem na dyskotekę
Kurwy mówią bzdury, ja się staram dobrym być człowiekiem
Fleming pisze: ↑04 lip 2019, 23:24
Pilna sprawa. Chcę wpisać do książki dedykacje z humorkiem dla siostry na ślub. I pomyślałem sobie, żeby dać jakiś prawilny cytat z rapu ulicznego. Coś jak "braci się nie traci" czy jakaś podobna sentencja tylko w wersji siostro. No ja kompletnie nie znam się na rapie ulicznym i liczę na waszą pomoc.
"Człowiek o gołębim sercu, wrażliwy na ludzką krzywdę
Jednak w ekstremalnym stanie umie zapierdolić w pizdę"
~Kłyza Odmieniony
2017
można też sypnąć jakimiś blokowymi klasykami jak "raz się skurwisz kurwą zostaniesz" czy coś
Haczapurjan pisze:
Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze:
skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia