Kękę - Siara (2021)
Re: Kękę - Siara (23.04.2021r.) [Zapowiedź]
kawałek jak to u Kę, wracać nie będę, ale bit to z miejsca do śmietnika, co to za plumkanie? kołysanka dla dzieci na dobranoc ?
zupełnie bez wyrazu
mógłby znowu zacząć popijać wódeczkę
Odnośnie wyjścia z nałogu i tego jak Kękę opowiada o tym, chce nawracać innych, odciął się totalnie od kolegów alkoholików to tutaj ciekawa wypowiedź. Rychu przedstawia inne podejście do tematu, mówi, że ma wyjebane w nawracanie innych, nie podbija do alkoholików z moralizatorską gadką i oferuje pomoc tylko tym, którzy sami się do niego zwrócą. Wiadomo każdy ma inne podejście, ale według mnie właściwsze jest to jakie ma Peja i bardziej to do mnie przemawia, a sam fakt bycia abstynentem już tyle lat nie wpływa na jakość jego muzyki.
Człowieku, Kękę ma oprócz alkoholizmu poważne problemy psychiczne w tym depresje. Po chuj wkładać wszystkich do jednego worka i świrować znawcę? To zupełnie inne portrety psychologiczne, skończmy z pieprzeniem jakichś głupot na tak poważne tematy bo to do niczego nie prowadzi a utrwala jakieś fejk informacje wśród młodych użytkowników forum podatnych na łykanie tego. Niech sobie każdy robi muzykę jaką chce a fanom chuj do tego.
-
encrenoire
bd sb dyskutował o czym chcę i chuj ci w dupęsifuentes pisze: ↑24 sty 2021, 19:28 Człowieku, Kękę ma oprócz alkoholizmu poważne problemy psychiczne w tym depresje. Po chuj wkładać wszystkich do jednego worka i świrować znawcę? To zupełnie inne portrety psychologiczne, skończmy z pieprzeniem jakichś głupot na tak poważne tematy bo to do niczego nie prowadzi a utrwala jakieś fejk informacje wśród młodych użytkowników forum podatnych na łykanie tego. Niech sobie każdy robi muzykę jaką chce a fanom chuj do tego.
co do tematu: też uważam, że podejście kękę jest zjebane, trudno wgl powiedzieć, że on wygrał tę walkę z nałogiem, moim zdaniem to żaden wzór
widziałeś mnie w netflixie, mówisz miły gość?
ja cię nie widziałem, bo szukaliśmy tam rytm i flow
ja cię nie widziałem, bo szukaliśmy tam rytm i flow
Niespecjalnie zauważyłem, żeby Kękę jakoś szczególnie nawracał i nachalnie moralizował w swojej muzyce. Raczej zwyczajnie mówi o zmianie swoich priorytetów i trudnościach z tym związanych. Inna sprawa, że kontrastuje to mocno z tym, co prezentował pare lat temu, ale „jakie życie taki rap”.
- Tylko dobre dzinsy
Ale nie no, keke jest taki melanchonijny ogolnie, pewnie urodzil sie jakos we wrzesniu jest spod znaku panny, ubzdural cos sobie zapuszcil wlosy i wkrecil ze jest jakas postacia biblijna, ogolnie zauwazylem ze starsi go bardziej sluchaja I lubia takie rapsy z charakterem ze tak powiem
Jak mlody g tylko troche mlodszy
Se wyjebalem z polski I ciagle na
Wolnosci mimo ze popelnilem wiele zbrodni
Se wyjebalem z polski I ciagle na
Wolnosci mimo ze popelnilem wiele zbrodni
Słuchałem ostatnio odcinka podcastu Zulczyka i Strachoty, w którym był Keke i z tego co mówi, to już mu minęła ta faza na nawracanie i nie ma problemu żeby podbić do kogoś kto kończy piwo i z nim pogadać. Poza tym, to dość częste zjawisko u osób po terapii, że kompleks bycia alkoholikiem próbują, w ten sposób, ukryć.
HWDP kurwo - nique la police
Jebać ich przekaz, FREE PALESTINE
Ja nie będę już pierdolił o pożyczkach
Koniec z tym gównem, i just wanna get ma dick sucked
Kękę - Nadal Jestem Tu
Nowy singiel
Hard head, tight fists, I stand tall,
Instinct unleashed when the tension calls.

Instinct unleashed when the tension calls.

tak jak sobota floo powinien mieć kogoś od korekty postów, tak kękę powinien mieć kogoś od doboru bitów
słabe to jak wszystkie ostatnie płyty
słabe to jak wszystkie ostatnie płyty
Ostatnio zmieniony 17 lut 2021, 10:57 przez loco, łącznie zmieniany 1 raz.
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
Kawałek w porządku nawet, ale Kęki jak miał chujowe ucho do bitów tak dalej je ma.
Chyba odpaliliście płyte Venoma przez przypadek jak tu jest chujowy bit
Najlepiej to on brzmiał na bitach tego ziomka z Radomia Tytuza. Jak bardzo by nie próbował wrócić do tamtych czasów, to już nic z tego chyba nie będzie. Szkoda, bo Kękę z okresu nielegali to moja prywatna topka polskiego rapu, ale to w ogóle nie siedzi, smęty jakich wiele.
gówno jak chuj oba single, i te marne keke type beats, fajnie że stracił zajawkę na stylówkę 60-kilowego kuca, szkoda że nie poszedł za tym powrót do rapowych korzeni, no ale to już nie wróci, a ja się łudzę i co jakiś czas odpalam nowy kawałek
mizeria w chuj, zostałem skutecznie zniechęcony do sprawdzenia płyty
bity to on tragiczne ma. Kiedyś uwielbiałem, teraz już nie ma sensu sprawdzać, ale niech mu się wiedzie
Najlepiej to brzmiał na blendach 2stego
cztery żubry i dwie kurwy