Najgorszy raper
Najgorszy raper
Jak w tytule, odswiezajac wywiady Winiego obejrzalem geneze beefu Bedoes-Filipek jeszcze raz i sam zadaje sobie to pytanie.
Zapraszam do dyskusji oraz typowania swoich faworytów
Jak dla mnie to Tomb, zarówno rapowo tragedia, jak i akcje dookola rapu to porazka za porazka
Zapraszam do dyskusji oraz typowania swoich faworytów
Jak dla mnie to Tomb, zarówno rapowo tragedia, jak i akcje dookola rapu to porazka za porazka
Ostatnio zmieniony 02 lip 2019, 20:10 przez mbunt, łącznie zmieniany 6 razy.
zapraszam do sprawdzenia
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
Re: Najgorszy raper
>edzio
>filipek
>kękę obecnie
>paluch
>bedoes obecnie
>gsp
>twr
>wszyscy od dicksonow
>vienio
>zurom
>tps
Zamykam.
>filipek
>kękę obecnie
>paluch
>bedoes obecnie
>gsp
>twr
>wszyscy od dicksonow
>vienio
>zurom
>tps
Zamykam.
-
FÜRDIEGANG
Filipek TPS
ex-AlmostDivine
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
ale z aktualnie nagrywających czy ogólnie?
raper owal chuj wie skąd się wziął dokładnie, ale zawsze wydawał mi się takim kurwa noskillem, że nie wiem jak on jakkolwiek zaistniał w tej muzyce
raper owal chuj wie skąd się wziął dokładnie, ale zawsze wydawał mi się takim kurwa noskillem, że nie wiem jak on jakkolwiek zaistniał w tej muzyce
Kali to jest wack.
A żurom nawet nie jest raperem.
No i wiadomo FU.
A żurom nawet nie jest raperem.
No i wiadomo FU.
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

ale pieprzycie niektórzy, paluch czy ostr najgorszy raper 
na miano najgorszego rapera to zasługuje jakiś żurom, fusznik czy inny luc albo połowa gości z ironicznie zatytułowanego jebać łaków, którzy rzeczywiście są groteskowo słabi. a jeśli patrzeć nie tylko stricte muzycznie, to fokus
na miano najgorszego rapera to zasługuje jakiś żurom, fusznik czy inny luc albo połowa gości z ironicznie zatytułowanego jebać łaków, którzy rzeczywiście są groteskowo słabi. a jeśli patrzeć nie tylko stricte muzycznie, to fokus
Najgorsi to edzio, filipek, penxem, gsp, blacha, multi, większość ulicznej sceny. Paluch, wena, ostr czy kaz nie każdemu siadają ale na pewno nie są najgorszymi raperami
Jeśli wykluczymy osoby niedorozwinięte jak BGC czy Sowa, to na tronie niepodzielnie zasiada król Żurom I Płonąca Koszula.
TomB w dissach był OK i zdaje się jako jeden z pierwszych propagował na polskim gruncie hasztagi; na Eklektyce też spoko dał. Solar zamiótł Laika. Nawet taki Fu dał kiedyś w życiu jakiś słuchalny ragga-refren albo zipową zwrotę-średniawkę w noskillowych latach '90. Żurom - nie nawinął w życiu ani połówki wersu żeby człowiek nie łapał się za głowę albo nie biegł po ser do zatykania uszu jak w Allo Allo.
TomB w dissach był OK i zdaje się jako jeden z pierwszych propagował na polskim gruncie hasztagi; na Eklektyce też spoko dał. Solar zamiótł Laika. Nawet taki Fu dał kiedyś w życiu jakiś słuchalny ragga-refren albo zipową zwrotę-średniawkę w noskillowych latach '90. Żurom - nie nawinął w życiu ani połówki wersu żeby człowiek nie łapał się za głowę albo nie biegł po ser do zatykania uszu jak w Allo Allo.
Stupid poor people, stupid poor people
I've got more money than you
They can't even afford food!
I've got more money than you
They can't even afford food!
najchujowszym raperem w polsce jest chyba filipek, no kurwa, słyszałeś jego numery ? są kurwa gównem, są kurwa gównem jak chuj. no człowieku, no jak on nawija, on nie ma w ogóle flow. może teksty ma jakieś tam kurwa, filozoficzne gdzieś tam, kurwa na tych jego studiach czy gdzie on tam chodzi i tam może szanują takie teksty. fajnie, że są liryczne i tak dalej techniczne, ale to nie ma kurwa w ogóle wydźwięku. jest kurwa chujowy.
BOUT IT BOUT IT
temat powinien nazywać się "raper którego nie lubię"
95% traperów
Dokładnie.
Co do tych łaków: Eripe, Oxon, Kartky, Dwa Sławy
Takich filipków, żuromów i edziów to się w ogóle powinno pomijać w takich rozmowach i traktować ich wyczyny jako jakiś para-hiphop
btw co do Kaliego to on za czasu Firmy swoim flow i zabawą nawijki wpierdalał większość mainstreamu