Belmondo

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Czy będziecie dalej słuchać Belmondo?

Tak
497
74%
Nie
177
26%

Liczba głosów: 674

Awatar użytkownika
Shpaner

Re: Belmondo

Post autor: Shpaner »

Przypominam jeszcze o dowodzie że jest staromojżeszowcem na Instagramie
Awatar użytkownika
poztytiv
Zbanowany

Post autor: poztytiv »

gdynianin dożywotni props - a prawda jest taka, że nigdy nie będzie ani nigdy nie było co było robione z atencyjnym transem, a że jakieś łebki sobie dorabiają do tego scenariusze i jarają się niesprawdzonym info - inna sprawa. wiadomo tylko że przyszedł odklejony z towarem i że się mył, a cały obraz nigdy nie wyjdzie na światło dziennie. a nawet jak typ lubi w dupę to co z tego? on nie jest jakimś bardzo inteligentnym typem, robił rap z czystej zajawki i to był jego styl zycia, a teksty były i są chujowe, oprócz charyzmy i technicznych memicznych przekminek nie ma w tym za chuja wartości, taki trochę hiphopowy estetyzm vibe.
a nowy album typowo na odjebkę zeby troche zarobic zielonego - tak jak narkotyki doprowadzily go na szczyt kariery, tak spowodowały jego szybki upadek.
przedszkolanek pisze: 28 sty 2021, 17:27 no i niech ktoś mi powie, że to nie jest pawoleh w nowym wcieleniu
Awatar użytkownika
sebring

Post autor: sebring »

yytr pisze: 23 sty 2021, 15:21 To tylko dodaje kolorytu jego postaci. To jest tak zabawne, że typ co sypiał z transem, wyjebał ludzi, nagrywa dupą, i tak przyjdzie, jebnie papardele ala arabaita czy inne włoskie danie, i jest ciekawszy niż cały polski rap razem wzięty XD
AMEN
użytkownik oyche również ma trochę racji
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

poztytiv pisze: 23 sty 2021, 15:29 a teksty były i są chujowe
przecież tekściarstwo tego wielkiego polskiego postmodernisty zjada dupą jakiegoś oskara dla studenciaków socjologii
Awatar użytkownika
poztytiv
Zbanowany

przedszkolanek pisze: 23 sty 2021, 16:14 przecież tekściarstwo tego wielkiego polskiego postmodernisty zjada dupą jakiegoś oskara dla studenciaków socjologii
nie martw się byku, też kiedyś się dostaniesz na jakieś godne studia
przedszkolanek pisze: 28 sty 2021, 17:27 no i niech ktoś mi powie, że to nie jest pawoleh w nowym wcieleniu
Awatar użytkownika
SiNi

Post autor: SiNi »

To jak to jest z tymi płytami,fake czy problem w archaicznych odtwarzaczach? Z tego co widzę album dostępny na empik i na preorder.pl z 17 trackami.
Premierowo były jakieś muzyczne bonusy?
Ostatnio zmieniony 24 sty 2021, 10:36 przez SiNi, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
mlody jelcz
zielony skurwiel

Post autor: mlody jelcz »

gdzie Ty masz to na empiku czy preorderze? mylisz pewnie z uhqqow
na ciebie mówią samosieja a na mnie zielony skurwiel
Awatar użytkownika
SiNi

Rzeczywiście masz rację, mój błąd, nie wiem jak ja to ominąłem. A ten nowy projekt ile ma dokładnie tracków z płytki?
Lucas
Zbanowany

Post autor: Lucas »

I jak tu nie być za depopulacja ludu :bowdown: :damn:
Awatar użytkownika
SiNi

dobrze się czujesz?
Awatar użytkownika
poztytiv
Zbanowany

SiNi pisze: 24 sty 2021, 10:25 To jak to jest z tymi płytami,fake czy problem w archaicznych odtwarzaczach?
zarówno fake jak i może być problem w archaicznych odtwarzaczach, ale pustych płyt na pewno nie wysłał
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

na razie podobno jedna osoba tylko zglosila problem bezpośrednio belmondziarzowi, reszta albo nakreca prowo albo nie potrafi normalnie tych spraw zalatwic tylko wypisuja do jakiegos lil kondona zeby udostepnil na fanpejdzu
SiNi pisze: 24 sty 2021, 10:36 A ten nowy projekt ile ma dokładnie tracków z płytki?
z tego co wiem to jest jako singiel, 4 kawałki + skit. To + kilka niewydanych kawałków znajdzie się na H.A.U (albo w ogole sie nigdzie nie znajdzie hehe)
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
Awatar użytkownika
SiNi

Dzięki Panowie na info, nie ukrywam,iż nie jestem, aż tak obeznany w twórczości Belmonda, więc obczaję sobie najpierw uhqqow, sprawdzałem na szybko jakimiś wyrywkami i całkiem fajnie to leciało - muszę przyznać ,że gość ma super głos.
Awatar użytkownika
Jaayu

imo jesli dopiero zaczynasz tworczosc belmonda to dobrze sprawdzic wiadomo plyte MOBBYN, albo luzaki z Bedogie
Spoiler
belmondziarz w swoim prime
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
Awatar użytkownika
poztytiv
Zbanowany

SiNi pisze: 24 sty 2021, 13:01 Dzięki Panowie na info, nie ukrywam,iż nie jestem, aż tak obeznany w twórczości Belmonda, więc obczaję sobie najpierw uhqqow, sprawdzałem na szybko jakimiś wyrywkami i całkiem fajnie to leciało - muszę przyznać ,że gość ma super głos.
byniu jak zaczynasz z Belmondem to polecam Ci najpierw obczaić jego kunszt artystyczny jeszcze za czasów mixtape Sos Ciuchy i Borciuchy i za czasów dwukolektywu Hewra&Mobbyn - robił to z czystej zajawki i było to robione z pasją i po prostu tworzył tak jak żył, hiphopowy lifestyle i hiphopowa zajawa.
Awatar użytkownika
Tylko dobre dzinsy

Post autor: Tylko dobre dzinsy »

A to nie było tak, ze mu ziomeczki pisali teksty i namawiali do nagrywek bo on sam jakos niespecjalnie był tym wszystkim zajarany?
Jak mlody g tylko troche mlodszy
Se wyjebalem z polski I ciagle na
Wolnosci mimo ze popelnilem wiele zbrodni
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

to czemu te ziomki najlepsze teksty jemu oddawali a sami nagrawali cos co nawet w 50% nie bylo takie dobre
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
Jaayu

juz bylo wyjasniane ze takie scib i inne luzaki powstawaly jako melanzowe burze mozgow raczej
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Tak, tylko że zwrotki Kaza na SCiB brzmią jak zwrotki Belmondziaka po lobotomii, a i tak były jego najlepszymi w karierze (poza fragmentami radia gruz)
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Lucas
Zbanowany

Post autor: Lucas »

Ty kiedyś słyszałeś dobre zwrotki wgl ?
ODPOWIEDZ