Bedoes x Lanek - Rewolucja Romantyczna (2021)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Lucas
Zbanowany

Re: Bedoes x Lanek - Rewolucja Romantyczna (2021)

Post autor: Lucas »

Od czasu spiersalania w bagażniku typ ma chyba jakiś poważny uraz psychiczny co słychać na jego płytach.
Awatar użytkownika
Whtn

Post autor: Whtn »

>rozkminianie ruchów tego debila bez szkoły
oj panowie xD
Przecież jego całe otoczenie klepie go po plecach, kto niby ma mu powiedzieć, że nie no stary to chujowe, pretensjonalne i do dupy, a i byś nie nawijał o tych glockach bo lekko przypał mordo?
panowie z wytwórni? no gdzie tam, przecież robienie muzyki idealnie stargetowanej pod bezkrytycznego odbiorcę czyli gimbów którzy kupują bluzy, płyty, śmigają na koncerty nabija miliony szekli sb mafii więc po chuj coś zmieniać
koledzy z 2115 GENG? no prośba, przecież borek to ich jedyna szansa na ugranie czegokolwiek z rapu, bez borka ktoś usłyszałby o jakimś kuque? kurwa nie sądzę xd a tak poliżą dupsko grubasowi i może weźmie ich na fit i zawsze jakieś dziengi wpadną, o albo weźmie na koncert i sobie poruchają i popiją na koszt grubasa. to tak jak w ameryce, jak jakiś murzyn wybije się z ghetta to jego murzyńscy przyjaciele daliby się za niego pokroić bo jest ich szansą na osiągniecie czegokolwiek,
no to może fani? no prośba, to ci sami ludzie którzy jeszcze nie wyrobili sobie żadnego swojego gustu, i jak im panowie z newonce napiszą na fanpeju, że BOREK TO GŁOS POKOLENIA to dla nich tak jest i chuj, to, że zaprzecza sam sobie, robi z siebie gangstera by dwa wersy później płakać bo w szkole mu napluli do kanapki? no problemo, przecież jego target to julki co to na twitterze w jednym poście grożą rozpierdoleniem kraju i nakurwianiem prawaków po ryjach by w następnym poście spłakać się o długie kolejki do terapeuty, więc to to samo :lol:
no i taki boras do którego nie dociera jakakolwiek krytyka może byc w szoku jak marysia gdy nagle spływają negatywne recenzje, nawet jakieś lil kondony zaczynają kręcić nosem i sobie wkręca, ze to wszystko to musi być spisek żydomasonerii i dixonów37, bo przecież on ma 5 MIEJSCE NA SZPOTYFAJ CHARTS, chociaż zupełnie nie wie, na jakiej zasadzie te charty działają - no ale to już wina jego głupoty.
no i oguem konkluzja jest taka, że imo borek został więźniem swojego fanbejsu, i wydarzeń pozamuzycznych typu afera bagażnikowa czy kurwa kali (rozumiecie to, KALI XDDD) nawijający mu o braniu odpowiedzialności za słuchacza. jeszcze czasami w jego tekstach da się usłyszeć, że najchętniej dopierdoliłby płytą z samymi bangerami o ćpaniu, ruchaniu i wożeniu się drogą furą, ale z drugiej strony boi się reakcji 14 letnich fanów, czy tam hejtu ze strony reszty sceny jaka się wylała na niego po debiucie.
a tak status quo zachowany, albumek nagrany, pitos elegancko spływa na konto, dixony przestały się pruć, wytwórnia zadowolona, kuqe2115 opierdala pento za darmowe jaranie - życie jest super
Awatar użytkownika
aes

Post autor: aes »

czysta brudna prawda :bowdown:
1# fan francuza mordo
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

post wyżej doskonały, props i nie ma co ciągnąć dalej tematu chyba nawet
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
Awatar użytkownika
PSZ

Post autor: PSZ »

@Whtn super wyjaśniłeś grubego :cool:
Denar

Post autor: Denar »

@Whtn

<darcie pizdy w języku Bedoesa>
Nie znasz się, jesteś pierdolonym hejterem i nie bierzesz pod uwagę tego że wybiłem się z bloków. Wyrwałem się z naprawdę dużego gówna i zależy mi na tym by uczyć młodzież i przekazywać im ważne wartości a ty mnie krytykujesz. Pewnie liżesz się po chujach z warszawską sceną i ciśniesz mnie bo jestem z Bydgoszczy i nie należę do waszego grona alkoholików i ćpunów. Jebać cię. A wy drodzy słuchacze kochajcie się i szanujcie swoje rodziny i kolegów, wielka miłość 2115
</koniec darcia pizdy>

A tak naprawdę to piękny post
Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

Post autor: gogi »

Obrazek
pardon pisze: 10 lis 2023, 12:06 nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
Awatar użytkownika
MyEvenement

Post autor: MyEvenement »

To, że bedoes to łeb, z muzykalnością, ale również z halnym między uszami wiemy od dawna. Jak można w 2021 go propsować, nie mieć IQ mniejszego niż rozmiar buta i mieć więcej niż 14 lat, to dla mnie zagadka :dunno:
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

encrenoire pisze: 23 sty 2021, 4:05 Kogo zaliczasz do tego grona? Srodowisko fajno rapu z Newonce, czy to jakies inne grono? Bo mi nie przychodzi do glowy, ale moze nie sledze odpowiednio.
a kogo w sumie nie? większość poważnego środowiska rapowo-dzienikarskiego w wwa potworzyło sobie kilka kółeczek wzajemnej adoracji, a to ciemna strefa i jakieś dziwne media z yt, a to środowisko newonce-revolume, a to qq i jakieś fanpeje, a to sbm (bo bedoes też w jednym jest)
oczywiście one się do pewnego stopnia zazębiają ze sobą, ale chyba faktycznie w przypadku borka to jest brak zażyłego życia towarzyskiego z innymi kółeczkami (czego nie można powiedzieć o macie czy janie rapowanie np)
Awatar użytkownika
kapper1

Post autor: kapper1 »

Nastały czasy, gdy polski rap zamiast w miarę inteligentnych Ostrego, Eldo i Sokoła reprezentuje Szpaku czy Bedoes :lol:
Hip-hop łamie mi serce, kiedy patrzę na was
Ostatnio zmieniony 23 sty 2021, 15:13 przez kapper1, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

to wina wa wszystkich ze mnie nie sluchaliscie jak mowilem od poczatku ze bedoes jest chujowy
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
aes

kapper1 pisze: 23 sty 2021, 15:03 Nastały czasy, gdy polski rap zamiast w miarę inteligentnych Ostrego, Eldo czy Sokoła reprezentuje Szpaku czy Bedoes :lol:
Hip-hop łamie mi serce, kiedy patrzę na was
zgadzam sie ze dzisiejszy bedoes i szpaku to gowno fest ale nie wiem mordo czy chce wrocic do czasow kurwa pariasu czy ostrego z moro sport to juz bylo chyba bardziej asluchalne niz taki szpaku
1# fan francuza mordo
Awatar użytkownika
kapper1

Post autor: kapper1 »

aes pisze: 23 sty 2021, 15:12 zgadzam sie ze dzisiejszy bedoes i szpaku to gowno fest ale nie wiem mordo czy chce wrocic do czasow kurwa pariasu czy ostrego z moro sport to juz bylo chyba bardziej asluchalne niz taki szpaku
chodzi mi bardziej o to, że są jebanymi debilami niż o wartość muzyczną, która oczywiście też jest chujowa.
Sotnikov

Post autor: Sotnikov »

mordo, ale co to za wybiórcze podejście, tak jakby w generacji eldo ostr nie było tumanów albo w generacji bedoes szpaku nie było ludzi oczytanych i inteligentnych

Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

Sotnikov pisze: 23 sty 2021, 15:45 mordo, ale co to za wybiórcze podejście
pasujące do tezy, że kiedyś były czasy, a dzisiaj nie ma czasów
przypominam klasyka, takiego debilizmu nie zaprezentował jeszcze żaden inny polski raper, a czy się komuś podoba czy nie, ale to właśnie on był przez długie lata kojarzony przez szersze masy społeczeństwa polskiego i to on reprezentował polski hip-hop przed grażynami, januszami etc.
Spoiler
Awatar użytkownika
aes

i szczerze rzygam tymi pseudo inteligentnymi 'glebokimi' tekstami jakie eldo i ostr nawijali w tym kurwa sredniowieczu phh (2005-2012) bo to byl totalny kurwa bezbek a tu przynajmniej mozna sie usmiechnac jak sie slucha

pamietajcie jebac rap o rapie pozdro
1# fan francuza mordo
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

usmiechnac chyba z zazenowania
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
aes

2rzyn pisze: 23 sty 2021, 16:29 usmiechnac chyba z zazenowania
dokladnie, no kurwa jak bedoes wjedzie z
Młody, biały chłopak z sianem
Twoja nowa jest jak twoja stara
No bo już ją miałem
i doslownie pare linijek pozniej
Nie popisuj się tym sosem
Dbaj o mamę, dbaj o tatę, a zabawa będzie potem
Zbuduj dom, jebać łańcuch
1# fan francuza mordo
Denar

Post autor: Denar »

Jak ktoś mi powie że dowolne gówno od Bedoesa>Eternia lub CKCUA to jest współwinny tego jak polski rap wygląda w tej chwili :bag:
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

nie wiem czy ktoś ci tak powie, ale na razie nikt tak nie powiedział
Mam w domu szafkę, w której trzymam
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
ODPOWIEDZ