Wini - rozmowy

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
panbyku

Re: Wini - rozmowy

Post autor: panbyku »

oldschool pisze: 17 sty 2021, 18:25 największą siłą Winiego nie są te ciekawostki z filmu, który oglądał na zwale jednym okiem i w połowie wyłączył, albo to nie był film, tylko kolega ziomka mu mówił, a jego bezpośredniość. Taki Jacek Adamkiewicz ni chuja by nie zapytał Kartkiego "o czym ty tak w ogóle pierdolisz w tych swoich kawałkach? Słuchałem tego i dla mnie to żadnego sensu nie ma"
:bowdown:

w ogóle fakt, że jego osobowość jest taka trudna i irytująca są po części elementem który składa się na to, że ten jego kanał jest jednak dosyć ciekawy - to jasne, że te rozmowy są poprowadzone w sprzeczności ze sztuką rozmawiania, a Wini pierdoli nieraz jakieś kocopoły dla boostowania własnego ego, ale nawet jak się powkurwiam słuchając, to na koniec dnia doceniam, że te rozmowy (najczęściej) są JAKIEŚ
niech błogosławiona będzie moja tratwa (ś m r e)
Awatar użytkownika
NEGRO

Post autor: NEGRO »

zajebista jest ta rozmowa, mega dobrze się tego słucha tych dwóch gości bardzo ogarniętych i mówią to w taki sposób ze widz powinien być zaciekawiony z ich perspektywy.
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Zgadzam się, a i Wini też spoko dzisiaj.
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

zajebisty ten wywiad, dużo lepszy niż ta drętwizna z draganem
Awatar użytkownika
fromage

Post autor: fromage »

dobra pare escie temu stron spytal bo serio nie wiedzialem o co biega z tym ggrubym i ktos tam mi wytkumaczyl ze to i tamto trzecie czwartwe bombabto, teraz ze kuce puce ja nie rozumien anal hih hehe beta a moze alfa i oco tu chuj chodzi?
chyba mysle ze ktos jos dobrze ysjasnil albo powyzej albo w komach ze to nie wywiad/talk show tylko kurwa beka
ej nobo zapraszasz takiego kogoso tam i wies ze on sie on bardziej zna od cb ale ty masz taki gruby uepek ze niby ta ale ale niby nie czyli cos tam mialem racje i nie chce teraz spowiadac kogos nicka ale to jak bys wbil w ta nie ladna waraszwke (nigdy nie bylem ale ths klika i hg mi dali do myslenia --atleast in those times) i co donich powiesz elo ja gruby storpo100 dawaj wUwiadUa xaxaxaxa
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

fromage pisze: 18 sty 2021, 23:28ths klika
ths klika była z południowej pragi, tam wszystkie bloki są w miare nowe i pięknie wymalowane

mniej ładna warszawa to praga północ, polecam, dobry swojski klimacik
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Spore uproszczenie, oczywiście Saska Kępa to osiedle willowe, a i Gocław jest całkiem zadbany, ale już grochow (stanowiący większość dzielnicy) mocno nadąża za praska reputacja. Ponadto ma on w zanadrzu takie rodzynki, jak np. plac szembeka, gdzie (mimo niedawnej rewitalizacji, a może właśnie dzięki niej) menele dzień w dzień leżą zarzygani i obsrani, a i zdarza im się ruchac w samo południe. W ogóle podział na Pragę północ i południe jest sztuczny i chyba mało który prazanin go akceptuje
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
fromage

Post autor: fromage »

ja sie nie znam w swoje anie w wasze wioski i te te ich tematy takze watpie ze ma cos ulica dao tego, czy nie grbas zrobil stopro ? czy nie zrobil ze sto kolumijbskih wondrow w jeden nos? w jedna noc? ja go nie obramiamam defensuje ani sie stawiam bo to co bylo to pewnie bylo b dawno temu, to ze robi hmm wiesz ja powiem chujowy (wdg mne), ty tez powiesz (no chujowy ale nie az tak), a trzeci i czwarty powie ze elo (patrzac sie na komentarze oczywichio) takze wiesz niech se gruby robi co chce ale to od dwana jest znane ze czemu knur type of mentality, zapraszasz jakis kurwa fizykow on ci naczyna gadac a ty o jakims tamcostam, ani to interview ani to talk show tylko no nie wiem, czy ja bym zrobil lepiej? moze i bym ale nie mam wdatu ani sil bo kurtwa jak masz goscia to se elo elo notatniczek scezryczek (pozdro ciapaty) i poprostu pytasz a jesli widzisz ze typ norm no to oczywicho ale chodzi zeby ciebie nie no nie ze jak najmniej uslyszec ale wiesz o co mi chodzi (pozdrow wszystkich bosniakow chorwatow serbow makedoncow i innych wariatow hehe( tutaj dal taki jeden przyklad jak nie powinien "wywiad" wygladac oczywicho bylo pia i kurwa ane i sie pije a nie glupiego trOMBke grale i to jest przypal tylko ze ten jebany adamek 22 on wie o tym ale kurwa to nie powiem ze nie znam typa ale pamietram tylko BAKING SODA I GOT BAKING SPLASH NIGA UF UF UF i oke wchodzi tu pijany jak debil robi beke ale wiesz jak taki git to w sekunde sie otrzezwil i odrazu leci i ladna gadka do niej, no czampersy kurwa papersy to sa chujowe (ale jebany adam o tym wie, ze wlasnie takie ignorancskie dramy kreca sie), a z winiem jest tak ze siadasz do samochodu i niby wiesz ze on taki i taki ale dobra i chcesz sie wypowiedziec i dajesz no swoja argumentacje na jakikolwiek tam temat a on ci nie polowe ale w 3/4 przerywa i daje swoje i pozniej sie nie da gadac z typem a tu kurwa jeszcze godzinka do jezdzenia, moze nie mam racji ale raz obejrzalem ejkej posluchalem tego i no kurcze, kiedys stopro dziwki duza wanna teraz kuopuch internetowy niezgarda
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
shuffle7

Post autor: shuffle7 »

Awatar użytkownika
yytr

Post autor: yytr »

Hahaha morda Winiego na samym początku XDD Dobry złoty ząb :rotfl:
Awatar użytkownika
przedszkolanek

shuffle7 pisze: 19 sty 2021, 12:24 Nowa rozmowa:
Spoiler
nowe, zostań

Dodano po 3 dniach 3 godzinach 35 minutach 59 sekundach:
Wini x Żabson - rozmowa
Spoiler
jaka stylówa żaby :lol: :bowdown: :bowdown: :lol:
Zwikk

Post autor: Zwikk »

Parschnąłem na widok żaby :lol:
Awatar użytkownika
kebab

Post autor: kebab »

poszła łapka w dół i wyłączyłem.
Za pisanie takich rzeczy na Facebooku - wykasujesz to, przeprosisz.
Druga sprawa - JWP od dzisiaj nie gra w Warszawie koncertów
ZAKAZ
Awatar użytkownika
benzoabuser
Zbanowany

Post autor: benzoabuser »

nie wiem czy oglądać, bo jak raper żabson będzie rzucał jakieś truizmy to trochę marnowanie czasu
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie

!EXTRA ANNOTATION!

ALL OF MY POSTS ARE FICTION
Awatar użytkownika
mlodyperkez

Post autor: mlodyperkez »

18 min juz ogladam i nadal nie wiem o co chodzi
oyche

Post autor: oyche »

nie no watpie ze zabson ma az tyle ciekawego do powiedzenia, zeby to 2h trwalo, dajcie znac
Awatar użytkownika
MalkoNTENT

Post autor: MalkoNTENT »

Ma tendencje do farmazonowania

Ż: stary od tamtej pory nie przesłuchałem ani jednej piosenki 69
W: Ja słuchałem te single
Ż: No dobra słuchałem te dwa single bo chciałem sprawdzić

Ż: biorę sobie 12h w studio i nakurwiam muzykę
W: 12 to dużo
Ż: nie No tak powiedziałem, biorę na 6, na 3

e; jebane t9 muszę czytać przed wysłaniem
Ostatnio zmieniony 22 sty 2021, 20:26 przez MalkoNTENT, łącznie zmieniany 2 razy.
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

XDDD
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Znam ze trzy kawałki tego Żabson i nie słucham, ale się okazało chociaż, że to prawdziwy raper. Właśnie spoko gadka, bo 2 godziny rozmowy o rapie. Połowa tych sztywnych raperów nie miałaby takiego pojęcia i zajawy na tą muzykę co ten młody.
Ostatnio zmieniony 22 sty 2021, 21:55 przez gods bidness, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
przedszkolanek

MalkoNTENT pisze: 22 sty 2021, 20:20 Ż: stary od tamtej pory nie przesłuchałem ani jednej piosenki 69
W: Ja słuchałem te single
Ż: No dobra słuchałem te dwa single bo chciałem sprawdzić

Ż: biorę sobie 12h w studio i nakurwiam muzykę
W: 12 to dużo
Ż: nie No tak powiedziałem, biorę na 6, na 3
tak, to było dobre
ogólnie jednak żaba zdominował rozmowę, to się często nie zdarza
to wyżej o o muzyce, też prawda, momentami aż szkoda, że wini nie pociągnął, bo nie ma o tym zielonego pojęcia, niech ktoś kurwa w końcu zapyta żabsona o inspirację bad bunnym

Dodano po 52 sekundach:
w ogóle zjarany żabson = 0.7 słonia*

* w sensie 70% słonia

Dodano po 22 minutach 9 sekundach:
Wini - komentowanie komentarzy, stream, Magda Gessler, Robert Makłowicz
Spoiler
nie wiem jeszcze do końca, co to za kontent
włosy :bowdown:
ODPOWIEDZ