Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
Może to prymitywne poczucie humoru, ale bardzo mnie bawi jak Boniek z pizdami zamiast oczu mówi kwestie w stylu "TAK TO WIDZĘ" 
-
ksiazenieporzadek
@Bolo teraz pytanie zadawał? bo głos podobny
czekam aż zadzwoni Zbyszek Kumidor, były korespondent Don Balon, najlepszy panczlajner polskiego dziennikarstwa, to co powiedział na konferencji gdzie Adaś Nawałka odchodził na zawsze w moim sercu
Zbigniew Kumidor, były korespondent tygodnika hiszpańskiego Don Balon. Może nie tyle pytanie, ale warto, żebyście wiedzieli. Jak rozmawiałem z bardzo znanym piłkarzem, byłym kapitanem Barcelony z lat 70-tych, Zbyszek na pewno go zna, Juan Manuel Asensi, z którym grał w reprezentacji świata w Madrycie, bodajże w 1981 roku. I co powiedział. Powiedział, że na niejednej imprezie kończy się futbol, jesteście drużyną, która bardzo dużo osiągnęła, pracujcie, pracą i talentem piłkarzy dużo można osiągnąć, tak jak oni kiedyś zdobyli Puchar Zdobywców Pucharów w 1979 i on w Bazylei podniósł ten puchar.
gdzie jest jakiś heavyhitter z weszło?
trójkąt bermudzki wola mokotów
to jest konferencja o Lewandowskim?
jego brat
Zbyś właśnie tłumaczy pospólstwu jak pięciolatkom że ogarnął trenera chujowego ale za to drogiego
no to niezly awatar
kurwa 20 minut jestem do tyłu i czytam te wasze spoilery
nie jest to Jordi Zumbador, co cieszy
bedzie zajebisty zobaczycie pozdro
-
MalinowyJogurt
Czyli jednak Paulo Cozza i po włosku się dogada i coś ugotuje szacunek