Reprezentacja Polski [banda chuja]

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Kto zwycięży?

Pan Lewandowski
56
44%
Trener Probierz
11
9%
hip hop
59
47%

Liczba głosów: 126

TheD

Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]

Post autor: TheD »

Usunięto
Ostatnio zmieniony 11 lut 2023, 15:53 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
RIP Earl "DMX" Simmons - 1970-2021 [*]

#freeardrian

https://youtu.be/eFTlFPRCytU
Kibic

Post autor: Kibic »

15:00 ma się zacząć konferencja, na kanale sportowym od 14:30 studio
Awatar użytkownika
retriakaretrox

Post autor: retriakaretrox »

Ciekawe czy dziś Rudy zaskoczy i mimo wszystko ogłosi.
ja się nie ślizgam, ja się ślizgawkuje
Bakan

Post autor: Bakan »

Haha. Ale, że agent trenera nie jest w stanie powstrzymać się przed wrzuceniem pierdolonej fotki na Insta, gdzie wiadomo, że w grę wchodzą ogromne pieniądze dla jego klienta i gdzie wydawać by się mogło, że mamy do czynienia z inteligentnymi i światowymi ludźmi to jest to pierdolona beka. Jeszcze to kurwa „one year ago”, zara się okaże, że łanjeregoł o tej porze to mieliśmy nie -4 a np. -15 albo kurwa +10 :lol:
Awatar użytkownika
mario995

Post autor: mario995 »

Ale ten Sousa to mocno przeciętny chyba, za dobre opinie to o nim nie krążą
Awatar użytkownika
TruthTeller

Post autor: TruthTeller »

Beka to jest z Bońka, bo będzie pierdolił o tym, że chcieliśmy zagranicznego trenera to mamy i jak widać "chuja gramy" nawet z zagranicznym :lol:
Awatar użytkownika
mario995

On podobno trochę taki Sa Pinto 2.0. Poza tym, raczej nie za bardzo lubi Polaków ( vide Drągowski i Błaszczu we Fiorze ) Pracując w klubach mało gdzie utrzymywał posadę dłużej niż jeden sezon. W Bordeaux to wręcz go nie lubią, jako gościa który rozwalił dobrą personalnie drużynę :D
Czarno to widzę, Boniek jak zawsze zabawa w półśrodki :lol:
Awatar użytkownika
krul

Post autor: krul »

no tak, słaby, drugi Brzeczek, zmienial kluby co rok itp.

Warto sprawdzić dlaczego zmieniał te kluby. Videoton -> Maccabi -> Basel -> Fiorentina, bo po prostu dostawał propozycje z lepszych klubów. Z Basel wyszedł z grupy w LM wyrzucając Liverpool. W Fiorentinie kozacki pierwszy sezon, później jakieś niesnaski z zarządem i 8. miejsce (co i tak było ponad stan jak na ich kadrę). W Bordeaux zapowiedzieli mu wyprzedaż, więc też stamtąd odszedł.

Widzialem nawet głosy, że ktoś wolałby Montellę :lol:
Awatar użytkownika
kon rafal

Post autor: kon rafal »

Co to znaczy kurwa nie lubi Polaków? Czyli teraz se obejmie stanowisko selekcjonera i specjalnie rozpierdoli wszystko od wewnątrz, a rudego bonsona wywiezie w bagażniku do Kałkowa, bo tak kurewsko nie lubi Polaków, że aż posadził Błaszczykowskiego na ławce? Czy to jest szanowane forum ślizgawka, czy jakaś jebana piłkawka, lub zlot fanów Michała Pola?
Ale się wkurwiłem teraz, pzdr

Wielkie 5 dla Ciebie

Wysłane z obojętnie jakiej przeglądarki

Bakan

My Polacy lubimy polemikię i nam Polakom dogodzić jest.... trudno. Ja przez dwa lata słuchałem, że Brzęczek to jest taki zły i niedobry, a Boniek taki śmaki i owaki bo nie chce go zwolnić a teraz Brzęczka nie ma i dalej jest źle. I czytam, że nie ten czas, że trzeba było wcześniej. To ja się teraz pytam, w grudniu miałem go zwolnić? Przed samymi świętami? Jurek to jest porządny i fajny fachowiec i takich rzeczy się po prostu nie robi. Natomiast jedna rzecz, powiedz mi Romek, czy myśmy z Włochami czy Holandią dobrze grali?

- Nie no, nie graliśmy...

I brawo! Ja też miałem swoje powody by taką a nie inną decyzję.... podjąć. I myśmy w polskim związku piłki nożnej już nowego trenera wybrali i jest to fajny mądry szkoleniowiec z dużym nazwiskiem. Ale teraz czytam te wszystkie niuwsy, artykuły, że Dźampaolo, Bilic czy Conte. Tylko spokojnie. Nie podniecajmy się. Pieniądze to nie problem. Nas stać na Guardiolę czy innego Kloppa. Ale powiedz mi Romek, czy mamy gwarancję, że Guardiola poprowadziłby kadrę lepiej niż Brzęczek?

- Nie no Prezesie...

No nie mamy. Bo taka jest piłka. To też nie jest tak łatwe jak się wszystkim.... wydaje. To jest presja, to są nerwy, to są oczekiwania. My wybraliśmy już odpowiedniego dla nas trenera i liczymy, że będzie prowadził reprezentację jak.... najlepiej. I to też nie jest tak, że Boniek siada i sam wybiera trenera. My w polskim związku piłki nożnej mamy fajnych i mądrych fachowców i razem dyskutujemy bo wszystkim nam zależy na dobru polskiej... reprezentacji.
Ostatnio zmieniony 21 sty 2021, 12:06 przez Bakan, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
mario995

kon rafal pisze: 21 sty 2021, 12:02 Co to znaczy kurwa nie lubi Polaków? Czyli teraz se obejmie stanowisko selekcjonera i specjalnie rozpierdoli wszystko od wewnątrz, a rudego bonsona wywiezie w bagażniku do Kałkowa, bo tak kurewsko nie lubi Polaków, że aż posadził Błaszczykowskiego na ławce? Czy to jest szanowane forum ślizgawka, czy jakaś jebana piłkawka, lub zlot fanów Michała Pola?
Ale się wkurwiłem teraz, pzdr
Tak sobie czytam po necie o nim teraz po prostu i ta teza się powtarza :lol: Ale post piękny, zrobił mi dzień :D ( Rudy Bonson :rotfl: )
Awatar użytkownika
rozklad_gaussa

Post autor: rozklad_gaussa »

jesli to sie wydarzy to wnosze o zmiane hymnu granego na meczach poldonow
Spoiler
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.

free fromage
Awatar użytkownika
krul

Post autor: krul »

Awatar użytkownika
maciek

Post autor: maciek »

Dla mnie to niech będzie ten Sousa, ciekawy wybór
Awatar użytkownika
WHITE

Post autor: WHITE »

mario995 pisze: 21 sty 2021, 11:50 Ale ten Sousa to mocno przeciętny chyba, za dobre opinie to o nim nie krążą
Większość trenerów reprezentacji jest przeciętnych, bo to nudna praca i slabo płatna. Koleś ma warsztat na pewno więc upgrade 1000 do Brzęczka.
Influencer.
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

Brzeczek > Sousa
IT’S COMING HOME 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

Spoiler
mnie się osobiście ten wątek podoba.

ogólnie to jestem zawiedziony skalą nazwiska, bo wyobrażałem sobie, że przyjdzie jakiś headliner z pierwszych stron gazet, a tu się okazuje, że w gruncie rzeczy pozycja Bońka w światowej piłce ogranicza się do paru słów po włosku o piłce z lat 80tych i wspólnej fotki. nikogo topowego nie jest w stanie skusić

Dodano po 31 sekundach:
bakan kiedy bakanowisko
trójkąt bermudzki wola mokotów
Bakan

No jak już ogłoszą to chyba coś nagram. Chociaż coś mi się ostatnio nie chce i być może temat pierdolnę całkowicie. We will see.
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Ja zawiedziony nie jestem, serio spodziewaliście się że wbije jakiś kozak? Tacy są drodzy plus nie każdy w ogóle chce trenować reprezentacje. No ale ten Carrera wyglądałby chyba lepiej.

Mnie bardziej ciekawi co będzie jak spierdoli el MŚ i Euro, wątpię że kontrakt na rok, więc wtedy będą go trzymać czy wyjebią i miliony odszkodowania?
Ostatnio zmieniony 21 sty 2021, 14:54 przez potter, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Post autor: jAg »

Bakan pisze: 21 sty 2021, 13:14 No jak już ogłoszą to chyba coś nagram. Chociaż coś mi się ostatnio nie chce i być może temat pierdolnę całkowicie. We will see.
Tak trzymaj.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
ODPOWIEDZ