Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- retriakaretrox
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
Szkoda, że Mauricio już PSG wziął
ja się nie ślizgam, ja się ślizgawkuje
- ebismolarek
W szoku, w szoku
-
MalinowyJogurt
Albo sprawa wygląda tak, przekładają Euro z powodu pandemii i Rudy już o tym wie, stwierdza więc, że jak jest jeszcze tyle czasu to jednak można zmienić selekcjonera i mamy bardzo dużo czasu na przygotowanie. Realne?
Informacja ni ziębi, ni grzeje. Trzeba być niepoprawnym optymistą, żeby liczyć na kogoś poważniejszego. Boniek wrzuci jakiegoś Michniewicza, Pipulińskiego, Srulińskiego czy kogokolwiek kto ma aktualnie w Ekstraklasie serie trzech zwycięstw z rzędu (co czyni go perspektywicznym wizjonerem ze znajomością krajowego podwórka) i jedziemy dalej.
Ostatnio zmieniony 18 sty 2021, 12:56 przez wiciu, łącznie zmieniany 1 raz.
-
darekkk1111
Ciekaw czy Brzęczek o tym wie. 
- ebismolarek
Skoro był poradnik gry na 3 z tyłu, to Marek Papszun nowym selekcjonerem
kurwa błagam oby żaden pajac z polskiej piłki
Brzmi legitymacyjnie, można gdzieś to przesunięcie obstawić?MalinowyJogurt pisze: ↑18 sty 2021, 12:55 Albo sprawa wygląda tak, przekładają Euro z powodu pandemii i Rudy już o tym wie, stwierdza więc, że jak jest jeszcze tyle czasu to jednak można zmienić selekcjonera i mamy bardzo dużo czasu na przygotowanie. Realne?
- retriakaretrox
Probierz wjezdza na białym koniu Filipiaku
ja się nie ślizgam, ja się ślizgawkuje
Ireneusz Mamrot jest bez klubu, tak tylko przypominam
ale, że taki szok u wszystkich, żaden dziennikarz nic nie podejrzewał, Boniek musiał sam na to wpaść, ale dlaczego akurat teraz? dziwne w chuj, szczególnie, że było wiele momentów, w których ta decyzja byłaby zrozumiała
nie wierzę w żadnego PL trenera, tyle razy bronił Brzęczka, że nie zastąpi go jakimś Michniewiczem, tylko zagranica
nie wierzę w żadnego PL trenera, tyle razy bronił Brzęczka, że nie zastąpi go jakimś Michniewiczem, tylko zagranica
Imo Bjelica.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Usunięto
Ostatnio zmieniony 11 lut 2023, 15:51 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
A takiego Bjelice akurat bym przełknął - ciekawy trop. Co jak co - trener potrafiący coś zrobić, z jajami do ogarnięcia kopaczy i zaznajomiony już z tym polskim bagienkiem dookoła piłkarskim.
Co się tutaj stało. Z jednej strony wiadomo jak było z Jurasem, z drugiej w chuj dziwna akcja. Jak da w jego miejsce jakiegoś ananasa z PL to się chyba załamię 
dobrze kminisz, znając zbignierza bońka i jego zakuty łeb w pewnych sprawach na przykład jak bronił tego rzęcha, ujrzał może światełko w tunelu, a nikt nie chciał przejebać euro przed rozpoczęciem
O kurwa, tego się nie spodziewałem. Logiczne wyjście to takie, że Boniek ma kogoś ekstra dogadanego [może ten Bjelica], ale że to rudy to pewnie skończy się na jakimś starym Włochu albo Skorży.
E:
Chyba ten co z Torino poleciał będzie, co tak ceni naszych grajków - Giampaolo.
E:
Chyba ten co z Torino poleciał będzie, co tak ceni naszych grajków - Giampaolo.
Ostatnio zmieniony 18 sty 2021, 13:14 przez potter, łącznie zmieniany 3 razy.
Podjarki? Gdzie tu podjarka?
Mając do wyboru jego, z jakimiś osiągnięciami, a Czesia 711 to chyba wybór jest prosty jak drut.
Mając do wyboru jego, z jakimiś osiągnięciami, a Czesia 711 to chyba wybór jest prosty jak drut.