albo nie słuchać gówna na przykładbenzoabuser pisze: ↑16 sty 2021, 9:10 trzeba po prostu filtrować te przypałowe wersy i nie zwracać na nie uwagi
Bedoes x Lanek - Rewolucja Romantyczna (2021)
- JoeyJoeJoe
Re: Bedoes x Lanek - Rewolucja Romantyczna (2021)
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
Stop hating me haters

Spoiler

ogolnie troche sie wstydze, bo jak wychodzilo asmz a co dopiero gustaw to uwazalem, ze jesli pojdzie w odpowiednia droge to moze wykrzesac z siebie naprawde dobre rzeczy
a tu wyszlo ze typ idzie w zaparte w strone jakiejs nieopisanej chujonzy i glupio mi nawet teraz mowic ze kiedys czekalem na dalsze ruchy muzyczne, teraz czekam na kolejny etap cyklu bedoesa i tyle
a tu wyszlo ze typ idzie w zaparte w strone jakiejs nieopisanej chujonzy i glupio mi nawet teraz mowic ze kiedys czekalem na dalsze ruchy muzyczne, teraz czekam na kolejny etap cyklu bedoesa i tyle
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
A tak w ogóle, czym jest lepsze wybicie z bloków w porównaniu do wybicia ze wsi zabitej dechami na Podlasiu (lub innego regionu) że nasi raperzy robią sobie z tego jakiś argument do zamykania mord swoim krytykom.
Ja bym nawet powiedział że mieszkanie w bloku w Bydgoszczy obiektywnie daje więcej możliwości wybicia niż mieszkanie w domu na wsi w Piździchowie.
Każdy ma swój krzyż ale jeszcze nigdy nie widziałem rapera który pisał "ja naprawdę zrobiłem to z jebanej wsi, naprawdę z gówna tutaj się wpierdoliłem".
Brakuje tylko rapera z Gołdapu by z racji swojego pochodzenia stwierdził że nie wolno go skrytykować bo "ja naprawdę zrobiłem to z jebanego Gołdapu"
Ja bym nawet powiedział że mieszkanie w bloku w Bydgoszczy obiektywnie daje więcej możliwości wybicia niż mieszkanie w domu na wsi w Piździchowie.
Każdy ma swój krzyż ale jeszcze nigdy nie widziałem rapera który pisał "ja naprawdę zrobiłem to z jebanej wsi, naprawdę z gówna tutaj się wpierdoliłem".
Brakuje tylko rapera z Gołdapu by z racji swojego pochodzenia stwierdził że nie wolno go skrytykować bo "ja naprawdę zrobiłem to z jebanego Gołdapu"
no właśnie w niczym, dobrze to ująłeś
straight facts here, props
stąd mam szacunek do alcomindz że odbili z jakiejś Małkinii i wypłynęli, i to bez silenia się na masowego odbiorcę
mam ciarki z żenady już przy pierwszym utworze, pierdole
Basically I'm tired of feeling sick and tired.
- przedszkolanek
no niestety, jak borys wszedł naprawdę w tryb czarnego mesjasza (mam nadzieję, że udaje), to już nie ma dla niego ratunku, jaka by ta płyta nie była i jakie by nie były następneSpoiler
Gołdapi kolego, kogo? czego? - Gołdapi
bedoes to jest ucieleśnienie całej chujozy 3 dekad polskiego rapu
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
- przedszkolanek
- przedszkolanek
a, no tak
dzięki ekolego
dzięki ekolego
wybicie z bloków xD generalnie odsetek Polakow mieszkajacych w blokach w ostatnich latach nieco spadł, ale i tak jest to ponad 40% populacji naszego kraju. W czasach młodości Bedoesa była to grubo ponad połowa
- Dolarydolary
Po przesłuchaniu płyty mam wrażenie ze Bedoes to jakiś jebany Rocco stifredi aka ruchacz naczelny polski, niestety wbiłem na jego insta i jest ciągle jebanym nieudacznikiem i brzydalem gruby 
Ostatnio zmieniony 16 sty 2021, 19:27 przez Dolarydolary, łącznie zmieniany 1 raz.
Widzę naprawdę wiele podobieństw między postaciami Bedoesa i Artura Szpilki. Obaj panowie zaliczą niejedne deski i jeszcze na tym zarobią, bo potrafią polaryzować i budzić emocje jak mało kto.
- MyEvenement
Spoiler

@MyEvenement czytales dwie ostatnie strony czy losowo obrazki do tematu wpierdalasz?
opinia o plycie
opinia o plycie
Spoiler
chujowa nie sluchalem
Pewnie leci na mocnych psychotropach, chłopak się pogubił i nie wie czego tak na prawdę chce. Pamiętam jak ze dwa lata temu wziął się za siebie i schudł kilkadziesiąt kilogramów, by to wszystko zaprzepaścić i wyglądać tak jak teraz... niesamowite, bo jak słyszę o bedoesie to mam przed oczami ten efekt jojo. Paradoksalnie jak był chudszy to lepiej mu rapowanie wychodziło moim zdaniem.
Śnieg Garbatym Nosom
- MyEvenement
oczywiście, że losowo. jakbym czytał to bym nie wrzucał wirażko internetowy
- JoeyJoeJoe
mówił że schudł od stresu, a nie celowo
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
>ze stresu codziennie rzygam i nie mogę nic zjesc bo od razu rzygam i przez to nienaturalnie spadlo mi paredziesiat kilogramow
>wzial sie ze siebie
>wzial sie ze siebie