Bedoes x Lanek - Rewolucja Romantyczna (2021)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
JoeyJoeJoe

Re: Bedoes x Lanek - Rewolucja Romantyczna (2021)

Post autor: JoeyJoeJoe »

benzoabuser pisze: 16 sty 2021, 9:10 trzeba po prostu filtrować te przypałowe wersy i nie zwracać na nie uwagi
albo nie słuchać gówna na przykład
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
Denar

Post autor: Denar »

Stop hating me haters :lol:
Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

ogolnie troche sie wstydze, bo jak wychodzilo asmz a co dopiero gustaw to uwazalem, ze jesli pojdzie w odpowiednia droge to moze wykrzesac z siebie naprawde dobre rzeczy
a tu wyszlo ze typ idzie w zaparte w strone jakiejs nieopisanej chujonzy i glupio mi nawet teraz mowic ze kiedys czekalem na dalsze ruchy muzyczne, teraz czekam na kolejny etap cyklu bedoesa i tyle
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
Denar

Post autor: Denar »

A tak w ogóle, czym jest lepsze wybicie z bloków w porównaniu do wybicia ze wsi zabitej dechami na Podlasiu (lub innego regionu) że nasi raperzy robią sobie z tego jakiś argument do zamykania mord swoim krytykom.
Ja bym nawet powiedział że mieszkanie w bloku w Bydgoszczy obiektywnie daje więcej możliwości wybicia niż mieszkanie w domu na wsi w Piździchowie.
Każdy ma swój krzyż ale jeszcze nigdy nie widziałem rapera który pisał "ja naprawdę zrobiłem to z jebanej wsi, naprawdę z gówna tutaj się wpierdoliłem".
Brakuje tylko rapera z Gołdapu by z racji swojego pochodzenia stwierdził że nie wolno go skrytykować bo "ja naprawdę zrobiłem to z jebanego Gołdapu"
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

Denar pisze: 16 sty 2021, 12:49 A tak w ogóle, czym jest lepsze wybicie z bloków w porównaniu do wybicia ze wsi zabitej dechami na Podlasiu (lub innego regionu) że nasi raperzy robią sobie z tego jakiś argument do zamykania mord swoim krytykom.
no właśnie w niczym, dobrze to ująłeś
Denar pisze: 16 sty 2021, 12:49 Ja bym nawet powiedział że mieszkanie w bloku w Bydgoszczy obiektywnie daje więcej możliwości wybicia niż mieszkanie w domu na wsi w Piździchowie.
straight facts here, props

stąd mam szacunek do alcomindz że odbili z jakiejś Małkinii i wypłynęli, i to bez silenia się na masowego odbiorcę
Haczapurjan pisze: 07 kwie 2026, 17:31 Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
Awatar użytkownika
jamase787

Post autor: jamase787 »

mam ciarki z żenady już przy pierwszym utworze, pierdole
Basically I'm tired of feeling sick and tired.
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

Spoiler
Obrazek
no niestety, jak borys wszedł naprawdę w tryb czarnego mesjasza (mam nadzieję, że udaje), to już nie ma dla niego ratunku, jaka by ta płyta nie była i jakie by nie były następne
Denar pisze: 16 sty 2021, 12:49 Brakuje tylko rapera z Gołdapu by z racji swojego pochodzenia stwierdził że nie wolno go skrytykować bo "ja naprawdę zrobiłem to z jebanego Gołdapu"
Gołdapi kolego, kogo? czego? - Gołdapi
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

bedoes to jest ucieleśnienie całej chujozy 3 dekad polskiego rapu
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
przedszkolanek

mario995 pisze: 16 sty 2021, 9:45 A wszystko to dzięki jednej rozmowie z raperem Kalim :lol:
ej, o co chodzi?, bo pamiętam, że coś było, ale nie mogę sobie przypomnieć szczegółów
Awatar użytkownika
przedszkolanek

a, no tak :lol:
dzięki ekolego
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

wybicie z bloków xD generalnie odsetek Polakow mieszkajacych w blokach w ostatnich latach nieco spadł, ale i tak jest to ponad 40% populacji naszego kraju. W czasach młodości Bedoesa była to grubo ponad połowa
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
Dolarydolary

Post autor: Dolarydolary »

Po przesłuchaniu płyty mam wrażenie ze Bedoes to jakiś jebany Rocco stifredi aka ruchacz naczelny polski, niestety wbiłem na jego insta i jest ciągle jebanym nieudacznikiem i brzydalem gruby :dunno:
Ostatnio zmieniony 16 sty 2021, 19:27 przez Dolarydolary, łącznie zmieniany 1 raz.
sifuentes
Zbanowany

Post autor: sifuentes »

Widzę naprawdę wiele podobieństw między postaciami Bedoesa i Artura Szpilki. Obaj panowie zaliczą niejedne deski i jeszcze na tym zarobią, bo potrafią polaryzować i budzić emocje jak mało kto.
Awatar użytkownika
MyEvenement

Post autor: MyEvenement »

Spoiler
Obrazek
Pewnie wiele osób widziało, ale zostawiam, sorry za chujową jakość ale nie chce mi się szukać w lepszej
DeDoK

Post autor: DeDoK »

@MyEvenement czytales dwie ostatnie strony czy losowo obrazki do tematu wpierdalasz?

opinia o plycie
Spoiler
chujowa nie sluchalem
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

Pewnie leci na mocnych psychotropach, chłopak się pogubił i nie wie czego tak na prawdę chce. Pamiętam jak ze dwa lata temu wziął się za siebie i schudł kilkadziesiąt kilogramów, by to wszystko zaprzepaścić i wyglądać tak jak teraz... niesamowite, bo jak słyszę o bedoesie to mam przed oczami ten efekt jojo. Paradoksalnie jak był chudszy to lepiej mu rapowanie wychodziło moim zdaniem.
Śnieg Garbatym Nosom
Awatar użytkownika
MyEvenement

Post autor: MyEvenement »

oczywiście, że losowo. jakbym czytał to bym nie wrzucał wirażko internetowy
Awatar użytkownika
JoeyJoeJoe

Post autor: JoeyJoeJoe »

wujot pisze: 16 sty 2021, 20:15 dwa lata temu wziął się za siebie i schudł kilkadziesiąt kilogramów
mówił że schudł od stresu, a nie celowo
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
Awatar użytkownika
Rhubarb

Post autor: Rhubarb »

>ze stresu codziennie rzygam i nie mogę nic zjesc bo od razu rzygam i przez to nienaturalnie spadlo mi paredziesiat kilogramow
>wzial sie ze siebie
ODPOWIEDZ