King Tomb
Re: King Tomb
Pokaż te wywiady, gdzie Tomb się mądrze wypowiada sprzed lat, bo ja zawsze odnosiłem wrażenie, że to ogr totalny co ma problemy ze złożeniem kilku zdań 
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
specjalnie dla ciebie coś tam poszukałem i te wspólne wywiady w składzie tomb solar białas które kiedyś oglądałem wydaje się jakby wyparowały, znalazłem tylko takie coś (ale nie oglądałem tego wcześniej więc nie wiem jaka zawartość)
https://www.youtube.com/watch?v=lOaHCzgYnvg
dużo osób odnosiło takie wrażenie z tego co pamiętam, imo pierwsze wrażenie może być złudne, polecam przebijać się przez wizerunek i styl bycia osobnika, czy nawet nieumiejętność dobrego kształcenia wypowiedzi - i próbować wykopać sens myśli która się za tym kryje
prezencja i erudycja nie świadczy raczej o inteligencji, jest sporo przypadków gdzie tacy erudyci to zwyczajni znudzeni życiem przeciętniacy któzy nie mają za wiele sensownego do powiedzenia, i na odwrót
pozderko
abstrahując od tomba, bo nie znam typa kompletnie od niemuzycznej strony a nie chce mi się sprawdzać filmików, chciałbym serdecznie podbic wypowiedz bakłażana, że prezencja i erudycja chuja mają do inteligencji
często jak taki baran zacznie pierdolic swoje kocopoly to ładnie to wygląda z boku a treść się magicznie rozpływa, tymczasem ktos moze mieć zajebiste zdolności przetwarzania informacji i wnioskowania, a mieć totalnie wyjebane w to jak je przekazuje innym, albo zwyczajnie mieć z tym problem, można rozumieć pewien temat, a nie umieć go ładnie wyjaśnić, albo zwyczajnie prezentować niestandardowy tok myślenia. kwestia charakteru tez tutaj jest ważna, no generalnie z osobą trzeba spędzić troche czasu żeby dobrze to ocenić
często jak taki baran zacznie pierdolic swoje kocopoly to ładnie to wygląda z boku a treść się magicznie rozpływa, tymczasem ktos moze mieć zajebiste zdolności przetwarzania informacji i wnioskowania, a mieć totalnie wyjebane w to jak je przekazuje innym, albo zwyczajnie mieć z tym problem, można rozumieć pewien temat, a nie umieć go ładnie wyjaśnić, albo zwyczajnie prezentować niestandardowy tok myślenia. kwestia charakteru tez tutaj jest ważna, no generalnie z osobą trzeba spędzić troche czasu żeby dobrze to ocenić
TO SYBERIA
ZIMNO NA TYCH PERYFERIACH
ZIMNO NA TYCH PERYFERIACH
otóż to, zgadzam się w 100%k4ve pisze: ↑16 sty 2021, 15:23 często jak taki baran zacznie pierdolic swoje kocopoly to ładnie to wygląda z boku a treść się magicznie rozpływa, tymczasem ktos moze mieć zajebiste zdolności przetwarzania informacji i wnioskowania, a mieć totalnie wyjebane w to jak je przekazuje innym, albo zwyczajnie mieć z tym problem, można rozumieć pewien temat, a nie umieć go ładnie wyjaśnić, albo zwyczajnie prezentować niestandardowy tok myślenia. kwestia charakteru tez tutaj jest ważna
Spoiler
myślę, że zmierzamy do teorii o płaskiej ziemi i nowym porządku świata
trójkąt bermudzki wola mokotów
- benzoabuser
- Zbanowany
imo spoko się słucha i tombik jakiś taki mądrzejszy, bardziej oczytany czy chuj wi
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
Po ryju widać że trochę się ogarnął, albo przynajmniej alko ograniczył, ale aż tak mnie nie pojebało bym słuchał podcastów wystudzonefo temperamentum. Nowe kawałki jak będą to sprawdzę, ale kupić to ni hujet cokolwiek
cztery żubry i dwie kurwy
- benzoabuser
- Zbanowany
raczej debilem umysłowym nie był patrząc na to jakie pancze składał, po prostu przećpał łeb za bardzo, a teraz jakiś detox ala laik leci
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
!EXTRA ANNOTATION!
Zakatarzony do wyjebania
Tomb spoko
Tomb spoko
@aes no podbijam to jak zły, ostatnio włączyłem to w furze i prawie całe na pamięć
pamietam to dobrze bo jechalem z ziomkami na lewych studenckich papierach do roboty w niemczech, zeby miec wieksza stawke w jakiejs tam fabryce i zarobic na pierwsza fure
potrzebuje dwa pierwsze mixtejpy tego typa, czy ktos ma rip na dysku i moze mi jakis wrzucic?
pamietam to dobrze bo jechalem z ziomkami na lewych studenckich papierach do roboty w niemczech, zeby miec wieksza stawke w jakiejs tam fabryce i zarobic na pierwsza fure
potrzebuje dwa pierwsze mixtejpy tego typa, czy ktos ma rip na dysku i moze mi jakis wrzucic?
- FruitOffTheWall
kurwa ile bym dał żeby te czasy na chwile wróciły, piekne to było
)))
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Talentu lirycznego mu nie odejmuję. Jednak wyjebanie fanów na kasę mu zaszkodziło.
jak by ktos zastanawial sie co u Tomba
- Bunnymen77
Jakby co, to nuda, do tego prowadzący słabiutki.