Wini - rozmowy

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

edenmar

Re: Wini - rozmowy

Post autor: edenmar »

@Travson Ja się męczyłem i nie obejrzałem tego do końca. Nie polecam.

Z dobrych wiadomości jest taka, że będzie rozmowa z Andrzejem Draganem.
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

Dragan :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
sven22

Post autor: sven22 »

właśnie miałem to pisać, czekam w chuj na andrzeja
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

Chociaż w sumie jak sobie pomyślę że Wini nie rozumie wiadomego doświadczenia z wiadomym kotem, zapyta Dragana o to czy energia jest duszą i powie że chce żyć wiecznie i wymyślił religię Essa to mnie krew zalewa
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
2ps__

Post autor: 2ps__ »

no kurwa przecież ten odcinek z randomowym fizykiem pokazał że grubasek w ogóle nie wie co jest pięć i nawet jak się mu tłumaczy jak krowie na rowie to nie łapie nwm o czym on ma gadać z panem Draganem niby xd

Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

Wini x Igor "Wiking" Górewicz - rozmowa
ja i Igor wiking, Igor opowiedział m.in. o ustawkach na 800 osób
Sprzet

Post autor: Sprzet »

Z Wargą warto, nie ma co oceniać człowieka po okładce. Z Wikingiem też ciekawa rozmowa.
Awatar użytkownika
Kubinsky

Post autor: Kubinsky »

Potwierdzam, z Wargą fajna rozmowa. Rzadko winiego oglądam ostatnio ale akurat te ich pierwszą rozmowe sprzed 2 lat dobrze wspominalem i tu jest tak samo. Widac że fajnie im sie razem gada i dyskusja leci płynnie przez cały czas. Tej chemii niestety brakowało na przykład w gadce z wuwuniem.
Awatar użytkownika
TdW

Post autor: TdW »

Spoko rozmowa z tym wikingiem. Fajnie się słucha jak ktoś opowiada o czymś z prawdziwą pasją i ma dużo do powiedzenia
oyche

Post autor: oyche »

igor dobry koles, bede musial obejrzec. polecam jego kanal https://www.youtube.com/c/TriglavPl-Szczecin/featured

Dodano po 1 dniu 11 godzinach 59 minutach 31 sekundach:
gorewicz kozak, warto
Awatar użytkownika
mlodyperkez

Post autor: mlodyperkez »

Wini x Andrzej Dragan - rozmowa
Spoiler
ipk

Post autor: ipk »

Z tego co oglądam to ta rozmowa z Draganem to było naprawdę duże wyzwanie intelektualne dla Winiego. Mocno sie musiał skupiać na tym co mówi gość i nie ogrniał na światłach. Rozmowa sztos. Dragan to zdecydowanie najciekawsza postać jaka przewinęła się przez jego furę i aż żal jak gosć sie rozkręcił to Wini mu przerywał.
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

ja pierdole, na maxa męczące jest jak wini szuka atencji u gościa próbując zabłysnąć w jego oczach poprzez silne i częste manifestowanie tego że coś rozumie, że do czegoś doszedł itd itp - każdy sensowny wywód dragana chce sprowadzić do pogadanki O SOBIE

zasugerowałem się waszymi opiniami że wini to inteligentny oczytany gość i się rozczarowałem, bo on nie stara się nawet za bardzo mówić o rzeczach, dla mnie ta rozmowa wygląda jak rzucanie tematów jako pretekst do gadki o sobie i chęci udowodnienia draganowi że jest się inteligentnym i kumatym xD co w efekcie wychodzi naprawdę komicznie

przepaść między rozmówcami

nie powiem że materiał nie był ciekawy, bo był, ale to tylko ze względu na Dragana, i Wini nie wnosi żadnej wartości dodanej, swoimi huja znaczącymi wtrąceniami tylko ucina wątki, wybija z rytmu i psuje, lepiej by się oglądało monolog samego Dragana, pozdro
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Sprzet

Post autor: Sprzet »

Piszesz tak jak byś oglądał pierwszy raz materiał od Winiego. On po prostu taki jest.
Awatar użytkownika
JoeyJoeJoe

Post autor: JoeyJoeJoe »

baqlashan pisze: 16 sty 2021, 0:53 każdy sensowny wywód dragana chce sprowadzić do pogadanki O SOBIE
tak, a o co chodzi?
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
Awatar użytkownika
KamilNO

Post autor: KamilNO »

Szkoda ze teraz kruszynka napierdala te wywiady taśmowo, przez co nie ma luzu żeby se z takim draganem zapierdolić 3h gadki na spokojnie, bo myśle ze tematy by się nie kończyły, a tak to trzeba klepać kolejnych 4 rozmówców w dzień
Awatar użytkownika
Moltisanti

Post autor: Moltisanti »

baqlashan pisze: 16 sty 2021, 0:53 przepaść między rozmówcami
Liczyyłeś na to że Wini rozkminia fizykę kwantową na poziomie Dragana? To kto tu jest fanbojem Winiego :lol:
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

Moltisanti pisze: 16 sty 2021, 12:13 Liczyyłeś na to że Wini rozkminia fizykę kwantową na poziomie Dragana? To kto tu jest fanbojem Winiego
siema omnibus, przeczytałeś mojego posta? liczyłem tylko i wyłącznie na to że Wini w przypadku takiego gościa chociażby minimalnie okiełzna swoją potrzebę atencji i nie będzie przerywał ultra ciekawych wątków swoimi huja wartymi rozkminami na poziomie ziomka z liceum, a już pogadanka o urbanie i te rusofobiczne pierdolenie (które już klasycznie musi paść z ust wyiniego w każdej jebanej rozmowie xD) to było apogeum, jebać
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

nie kumam propsów do końca, dragan jest za mało rubaszny na ten format i po prostu nie pasuje tutaj, ja się wynudziłem tbh
baqlashan pisze: 16 sty 2021, 0:53 a pierdole, na maxa męczące jest jak wini szuka atencji u gościa próbując zabłysnąć w jego oczach poprzez silne i częste manifestowanie tego że coś rozumie, że do czegoś doszedł itd itp - każdy sensowny wywód dragana chce sprowadzić do pogadanki O SOBIE
to wiadomo od dawna, nie trzeba było do tego dragana
w którejś rozmowie, ze słoniem chyba, wyszła gadaka na ojca i problemach winiego, że on ciągle szuakł akceptacji itd., to chyba jest dużo szersze
Awatar użytkownika
mlodyperkez

Post autor: mlodyperkez »

baqlashan pisze: 16 sty 2021, 12:42 a już pogadanka o urbanie i te rusofobiczne pierdolenie
mialem napisac ze baklazan hituje bo urban zostal pocisniety xD
ODPOWIEDZ