Wini - rozmowy
Re: Wini - rozmowy
@Travson Ja się męczyłem i nie obejrzałem tego do końca. Nie polecam.
Z dobrych wiadomości jest taka, że będzie rozmowa z Andrzejem Draganem.
Z dobrych wiadomości jest taka, że będzie rozmowa z Andrzejem Draganem.
Dragan

Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
właśnie miałem to pisać, czekam w chuj na andrzeja
Chociaż w sumie jak sobie pomyślę że Wini nie rozumie wiadomego doświadczenia z wiadomym kotem, zapyta Dragana o to czy energia jest duszą i powie że chce żyć wiecznie i wymyślił religię Essa to mnie krew zalewa
Brazilian rush hour commuters
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
no kurwa przecież ten odcinek z randomowym fizykiem pokazał że grubasek w ogóle nie wie co jest pięć i nawet jak się mu tłumaczy jak krowie na rowie to nie łapie nwm o czym on ma gadać z panem Draganem niby xd
Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka
Wini x Igor "Wiking" Górewicz - rozmowa
ja i Igor wiking, Igor opowiedział m.in. o ustawkach na 800 osób
Z Wargą warto, nie ma co oceniać człowieka po okładce. Z Wikingiem też ciekawa rozmowa.
Potwierdzam, z Wargą fajna rozmowa. Rzadko winiego oglądam ostatnio ale akurat te ich pierwszą rozmowe sprzed 2 lat dobrze wspominalem i tu jest tak samo. Widac że fajnie im sie razem gada i dyskusja leci płynnie przez cały czas. Tej chemii niestety brakowało na przykład w gadce z wuwuniem.
Spoko rozmowa z tym wikingiem. Fajnie się słucha jak ktoś opowiada o czymś z prawdziwą pasją i ma dużo do powiedzenia
igor dobry koles, bede musial obejrzec. polecam jego kanal https://www.youtube.com/c/TriglavPl-Szczecin/featured
Dodano po 1 dniu 11 godzinach 59 minutach 31 sekundach:
gorewicz kozak, warto
Dodano po 1 dniu 11 godzinach 59 minutach 31 sekundach:
gorewicz kozak, warto
- mlodyperkez
Wini x Andrzej Dragan - rozmowa
Spoiler
Z tego co oglądam to ta rozmowa z Draganem to było naprawdę duże wyzwanie intelektualne dla Winiego. Mocno sie musiał skupiać na tym co mówi gość i nie ogrniał na światłach. Rozmowa sztos. Dragan to zdecydowanie najciekawsza postać jaka przewinęła się przez jego furę i aż żal jak gosć sie rozkręcił to Wini mu przerywał.
ja pierdole, na maxa męczące jest jak wini szuka atencji u gościa próbując zabłysnąć w jego oczach poprzez silne i częste manifestowanie tego że coś rozumie, że do czegoś doszedł itd itp - każdy sensowny wywód dragana chce sprowadzić do pogadanki O SOBIE
zasugerowałem się waszymi opiniami że wini to inteligentny oczytany gość i się rozczarowałem, bo on nie stara się nawet za bardzo mówić o rzeczach, dla mnie ta rozmowa wygląda jak rzucanie tematów jako pretekst do gadki o sobie i chęci udowodnienia draganowi że jest się inteligentnym i kumatym xD co w efekcie wychodzi naprawdę komicznie
przepaść między rozmówcami
nie powiem że materiał nie był ciekawy, bo był, ale to tylko ze względu na Dragana, i Wini nie wnosi żadnej wartości dodanej, swoimi huja znaczącymi wtrąceniami tylko ucina wątki, wybija z rytmu i psuje, lepiej by się oglądało monolog samego Dragana, pozdro
zasugerowałem się waszymi opiniami że wini to inteligentny oczytany gość i się rozczarowałem, bo on nie stara się nawet za bardzo mówić o rzeczach, dla mnie ta rozmowa wygląda jak rzucanie tematów jako pretekst do gadki o sobie i chęci udowodnienia draganowi że jest się inteligentnym i kumatym xD co w efekcie wychodzi naprawdę komicznie
przepaść między rozmówcami
nie powiem że materiał nie był ciekawy, bo był, ale to tylko ze względu na Dragana, i Wini nie wnosi żadnej wartości dodanej, swoimi huja znaczącymi wtrąceniami tylko ucina wątki, wybija z rytmu i psuje, lepiej by się oglądało monolog samego Dragana, pozdro
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Piszesz tak jak byś oglądał pierwszy raz materiał od Winiego. On po prostu taki jest.
- JoeyJoeJoe
tak, a o co chodzi?
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
Szkoda ze teraz kruszynka napierdala te wywiady taśmowo, przez co nie ma luzu żeby se z takim draganem zapierdolić 3h gadki na spokojnie, bo myśle ze tematy by się nie kończyły, a tak to trzeba klepać kolejnych 4 rozmówców w dzień
- Moltisanti
Liczyyłeś na to że Wini rozkminia fizykę kwantową na poziomie Dragana? To kto tu jest fanbojem Winiego
siema omnibus, przeczytałeś mojego posta? liczyłem tylko i wyłącznie na to że Wini w przypadku takiego gościa chociażby minimalnie okiełzna swoją potrzebę atencji i nie będzie przerywał ultra ciekawych wątków swoimi huja wartymi rozkminami na poziomie ziomka z liceum, a już pogadanka o urbanie i te rusofobiczne pierdolenie (które już klasycznie musi paść z ust wyiniego w każdej jebanej rozmowie xD) to było apogeum, jebaćMoltisanti pisze: ↑16 sty 2021, 12:13 Liczyyłeś na to że Wini rozkminia fizykę kwantową na poziomie Dragana? To kto tu jest fanbojem Winiego
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
- przedszkolanek
nie kumam propsów do końca, dragan jest za mało rubaszny na ten format i po prostu nie pasuje tutaj, ja się wynudziłem tbh
w którejś rozmowie, ze słoniem chyba, wyszła gadaka na ojca i problemach winiego, że on ciągle szuakł akceptacji itd., to chyba jest dużo szersze
to wiadomo od dawna, nie trzeba było do tego dragana
w którejś rozmowie, ze słoniem chyba, wyszła gadaka na ojca i problemach winiego, że on ciągle szuakł akceptacji itd., to chyba jest dużo szersze
- mlodyperkez