Bedoes x Lanek - Rewolucja Romantyczna (2021)
-
FÜRDIEGANG
Re: Bedoes x Lanek - Rewolucja Romantyczna (2020) [Zapowiedź]
nk nielegalny odsluch, bo to pierwsza plyta bedoesa ktorej nie kupilem i nie kupie
ex-AlmostDivine
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
- stratemirat
Wywiad z Lankiem w Estrada i Studio
https://estradaistudio.pl/rozmowa/32069 ... -brzmienia
https://estradaistudio.pl/rozmowa/32069 ... -brzmienia
- yungXpaproch
o wywiad z lankiem chetnie przeczytam, a plyte jest w ogole co sluchac? ewentualnie jakie najlepsze kawalki?
-
FÜRDIEGANG
@yungXpaproch o dziwo jest kilka ok kawałków, zaskoczony jestem.
Na plus
Nawiedzony dom ft. Szpaku
Gretzkii
Tajemnice Atlantydy
Mbappe
Niewiescin Bydgoszcz
Neutralnie
Rewolucja Romantyczna
Bukiet Białych Róż
Moi Ludze
Marseille
reszta na minus
Na plus
Nawiedzony dom ft. Szpaku
Gretzkii
Tajemnice Atlantydy
Mbappe
Niewiescin Bydgoszcz
Neutralnie
Rewolucja Romantyczna
Bukiet Białych Róż
Moi Ludze
Marseille
reszta na minus
ex-AlmostDivine
w ogole dziwi mnie fakt, ze Bedoes woli znowu przybierac poze gangusa zamiast dalej zgrywac wertera i robic numery w stylu hot16 albo tego „na zawsze, na zaaaaawsze”. przeciez to najlepiej sie sprzedaje i moglby zrobic platyne na samym wstepie. ale z drugiej strony moze chcial zaruchac Roxxxy2115 i dlatego zaczal zgrywac bezpruderyjnego alvaro. nimfomance sie znudzi grubas i znowu bedzie „kuuuuuuurwa, czemu mnie zostawilas”
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Jakby nie było laska ruchała się z dwoma najpopularniejszymi raperami w Polsce.
Wg mnie dziwna sytuacja, obaj nagrywali lub będą nagrywać kawałki o niej jako dziewczynie a później jako o ex... Beka
Wg mnie dziwna sytuacja, obaj nagrywali lub będą nagrywać kawałki o niej jako dziewczynie a później jako o ex... Beka
Re: Bedoes x Lanek - Rewolucja Romantyczna (2021)
Może ktoś rozwinąć kim jest ta Roksana i kim jest ten 2 raper ?
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Roksaną to ex Quebo z którą był prawie 10 lat, o której nagrywał dużo kawałków i która najpewniej zdradził i temu się rozstali. Cała płyta Soma powstała po rozstaniu.
Wczoraj na instastory siedziała mu na kolankach (nie pytaj czemu wiem takie rzeczy)samir pisze: ↑15 sty 2021, 9:18 https://www.instagram.com/_roxyxo/
była quesadilli
ale skąd info że gruby ją robi
https://www.last.fm/user/blazfm
ezio_wrocław pisze: to nie świadczy o wielkości zespołu, że z nożem na gardle dostają nagle kopa motywacyjnego
co klikne kawalek to gorszy
no i o co chodzi z ta przewozka gangsterska? jakies noze w samochodzie, ziomki w kominiarkach itp. a ja przed oczami mam bagaznik albo kopa na marszu kobiet
no i o co chodzi z ta przewozka gangsterska? jakies noze w samochodzie, ziomki w kominiarkach itp. a ja przed oczami mam bagaznik albo kopa na marszu kobiet
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
no to liczę na jakieś collabo z ich dziewczynami które rozpierdoli miłosną scenę swingersów chyba że que już się nie qnpluje z fanemBlazfm pisze: ↑15 sty 2021, 9:24Wczoraj na instastory siedziała mu na kolankach (nie pytaj czemu wiem takie rzeczy)samir pisze: ↑15 sty 2021, 9:18 https://www.instagram.com/_roxyxo/
była quesadilli
ale skąd info że gruby ją robi
Przesłuchałem intro i tytułowy kawałek i już dostałem wstrząsu anafilaktycznego i powikłań gorzej niz foliarze po szczepionce.
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Czyli tak, on jest tak zainspirowany quebo, ze najpierw podjebał mu motyw z tym romantic w tytule płyty, a teraz zadaje sie z jego ex? niezly xeroboj.
- cloud
- chmura
ja ogólnie byłem święcie przekonany, że oni mimo wszystko żyją ze sobą w dobrych relacjach (Borek z Kubą), a tu robienie byłej panny koleżki, turbo niemiecka akcja.
- MalkoNTENT
A może siedziała mu na kolanach bo bolały ją nogi?
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
Z tego co wiem, rozeszli się w dobrych relacjach i dalej pracuje w quequality. Co w tym złego, że Bedoes ją teraz robi?
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
- cloud
- chmura
nie widzisz żadnych przeciwwskazań?
Słowo klucz: byłej. Nie widzę przeciwskazań. Może dlatego, że jestem światłym Europejczykiem, a nie Poorlackiem z ciemnogrodu.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
-
ksiazenieporzadek
a czy oni byli jakimiś bliskimi kumplami czy znajomi ze sceny? bo to jak dla mnie też różnica