PRO8L3M
Re: PRO8L3M
a mi się nutka podoba
ehh nudne to, takie na raz, nie ma się co oszukiwać, ale to już nie to samo co kiedyś nie wiem czy formuła się wyczerpała czy to przesyt, ale mimo wszystko wydali 3 genialne albumy do których regularnie wracam i tego nikt im nie odbierze.
- przedszkolanek
brodka do wyjebania, problem też
- yungXpaproch
nudne, slabe
- mlody jelcz
- zielony skurwiel
bit w sumie spoko, ale klasyczny steez, sam numer nudny, problem skończył się na LP, potem tylko przebłyski
na ciebie mówią samosieja a na mnie zielony skurwiel
I dobrze, bo wtedy byłoby to już autofellatio. przecież osk już nawijał zwrotke z Tori na scenie z brodka, gdyby chciał powtarzać ten sam żart to już byłby lvl tedego
Jak widziałbyś taki wers ?
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
To jest czysto hipotetycznie czy był kiedyś taki pomysł?
Meh ten kawałek, bit z generatora, wjazd oskara z generatora, Brodka może nawet.
W ogóle te sponsorowane wyskokowe kawałki czy był choć jeden dobry, czekam na Kukon x Oranżada Helena
-
encrenoire
głupszej rzeczy nie przeczytałem XD po LP były cudowne albumy koncepcyjne, których wartość artystyczno-intelektualna przewyższyła po prostu przeciętnych chłopaczków pokroju ślizgawkowiczów co słuchają jakiegoś sentino czy kaza bałaganemlody jelcz pisze: ↑13 sty 2021, 16:03 bit w sumie spoko, ale klasyczny steez, sam numer nudny, problem skończył się na LP, potem tylko przebłyski
przedszkolanek pisze: ↑28 sty 2021, 17:27 no i niech ktoś mi powie, że to nie jest pawoleh w nowym wcieleniu
Cieszymy się niezmiernie, że ty je tak dobrze rozumiesz. Może więc wyjaśnisz plebsowi, czemu się mylimy?
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- przedszkolanek