Bedoes x Lanek - Rewolucja Romantyczna (2021)
Re: Bedoes x Lanek - Rewolucja Romantyczna (2020) [Zapowiedź]
Podrzuci ktoś odsłuch bo jeszcze nie doszło 
- stratemirat
@Jose
tak, tą z Kwaśniewską z mężem
tak, tą z Kwaśniewską z mężem
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
dostalem wersje mystery box, w ktorym znajdowaly sie rekawiczki bez palcow (lol, przeciez plyta ma premiere w zimie), kod QR przenoszacy do strony z szablonami (404 not found), czcionka (lol) i jest jeszcze jedna opcja, ktora w tym momencie nie dziala. do opakowania dorzucili jeszcze szablon (?) ze szminka z okladki, ale nie do konca czaje czemu to ma sluzyc. natomiast w pudelku z plytka byly wlepy (ladne i props za grafike), marnej jakosci okladka rozkladajaca sie w plakat i CD z calkiem spoko nadrukiem. ogolnie mystery box od zewnatrz prezentuje sie bardzo ladnie, ale jest niewarty swojej ceny
przy odsluchu spodobalo mi sie tylko kilka numerow i troche niewypal ten album, bo zawiera dwadziescia pozycji, z czego polowe mozna byloby wykasowac. na plus TOA$T, Nawiedzony Dom ze Szpakiem (nie jest to gornolotny utwor, ale fajnie bangla), featuring Flexxyego na Gretzkii, City Boy, Vivienne Westwood, Frenezja Romantyczna (tutaj troche czulem sie jakbym sluchal kawalkow z kanalu MHM z roku 2k13, wiec propsy), Doda, DM. nutka Mbappe najbardziej przypomina starego Bedoesa i beda skakac do tego na koncertach, a NIEWIESCIN BYDGOSZCZ jest chyba najmocniejszy. chociaz tekst „spoczywaj w pokoju, jesli idziesz po mnie” mogl sobie juz darowac. no, dla mnie numer jeden z tej plyty
podsumowujac to druga czesc plyty jest lepsza, chociaz calosc mocno monotematyczna. podbijam jego tekst, ze nie musi juz rapowac na powaznie i mimo to zrobi platyny na plytach. propsy za przyznanie sie do zaburzen osobowosci i kilka wersow. niepropsy za przeklejenie zwrotki Eisa z 2k03, chociaz wersy po kilkunastu latach nie sa przeterminowane
i jeszcze raz props za to, ze puszczajac nienajlepszy album zrobi bardzo duze liczby i bedzie sie smial z gosci, ktorym pekaja dupy tak jak forumowiczom pultajacym sie o randomowe posty fromasza czy jakiegos pawoleha
przy odsluchu spodobalo mi sie tylko kilka numerow i troche niewypal ten album, bo zawiera dwadziescia pozycji, z czego polowe mozna byloby wykasowac. na plus TOA$T, Nawiedzony Dom ze Szpakiem (nie jest to gornolotny utwor, ale fajnie bangla), featuring Flexxyego na Gretzkii, City Boy, Vivienne Westwood, Frenezja Romantyczna (tutaj troche czulem sie jakbym sluchal kawalkow z kanalu MHM z roku 2k13, wiec propsy), Doda, DM. nutka Mbappe najbardziej przypomina starego Bedoesa i beda skakac do tego na koncertach, a NIEWIESCIN BYDGOSZCZ jest chyba najmocniejszy. chociaz tekst „spoczywaj w pokoju, jesli idziesz po mnie” mogl sobie juz darowac. no, dla mnie numer jeden z tej plyty
podsumowujac to druga czesc plyty jest lepsza, chociaz calosc mocno monotematyczna. podbijam jego tekst, ze nie musi juz rapowac na powaznie i mimo to zrobi platyny na plytach. propsy za przyznanie sie do zaburzen osobowosci i kilka wersow. niepropsy za przeklejenie zwrotki Eisa z 2k03, chociaz wersy po kilkunastu latach nie sa przeterminowane
i jeszcze raz props za to, ze puszczajac nienajlepszy album zrobi bardzo duze liczby i bedzie sie smial z gosci, ktorym pekaja dupy tak jak forumowiczom pultajacym sie o randomowe posty fromasza czy jakiegos pawoleha
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Wyjaśnij proszę kolego dlaczego jest to props.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Czy na płycie pojawił się Sentino?
bo to biznes i liczy sie siano, a niektorzy dalej na powaznie biora rap jakby zatrzymali sie dwie dekady temu. takie mam zdanie na ten temat
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
-
CipasongWielki
Kiedyś gdy mieszkałem we Wrocławiu, lokalny proboszcz miał psa. Ten pies po 2 latach został potrącony przez grabarza. Proboszcz pozwał go do sądu. Sprawa toczyła się latami. W końcu ok. miesiąc temu jakaś sędzia orzekła winę po stronie grabarza. Ta właśnie sędzia ma syna który wyszedł za Afroamerykankę, której stryjeczny dziadek od strony brata zięcia miał zespół niespokojnych nóg. Znalazł super lekarza, który starał się mu pomóc, lecz bez skutku. Przepisał mu więc super maść którą produkują z kwasu fluorowodorowego i folii bąbelkowej. Maść pomogła natychmiast. Musiał wyjechać do Teksasu by ją zdobyć. Ta poznał cudowną Azjatkę, która po 5 latach małżeństwa urodziła mu bliźniaki. Do czego zmierzam, otóż lekarz, który odbierał poród miał ciotkę z krzywym palcem u lewej stopy. I właśnie kolega syna tej ciotki prosi o link do odsłuchu płytki.oyama pisze: ↑13 sty 2021, 15:16 dostalem wersje mystery box, w ktorym znajdowaly sie rekawiczki bez palcow (lol, przeciez plyta ma premiere w zimie), kod QR przenoszacy do strony z szablonami (404 not found), czcionka (lol) i jest jeszcze jedna opcja, ktora w tym momencie nie dziala. do opakowania dorzucili jeszcze szablon (?) ze szminka z okladki, ale nie do konca czaje czemu to ma sluzyc. natomiast w pudelku z plytka byly wlepy (ladne i props za grafike), marnej jakosci okladka rozkladajaca sie w plakat i CD z calkiem spoko nadrukiem. ogolnie mystery box od zewnatrz prezentuje sie bardzo ladnie, ale jest niewarty swojej ceny
O chuj chodzi z tymi ukośnikami w tytułach? tam ktoś ma jeszcze się dograć czy co?
Utwory zawierające „/” są emocjonalnymi singlami lub opisują historię istotną dla Borysa, natomiast single, które zawierają „” są utworami typowo romantycznymi.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
@oldschool Dziękuje za info
Taguje właśnie płytę i nie wiedziałem czy to ma jakieś znaczenie czy nie 
Lanek jest król, jak szczupak 
Toast jest emocjonalny albo opisuje ważną historię? xD
Bedoes, Lanek.
Dziękuję, płyta dzieło, arcydzieło.
Dziękuję, płyta dzieło, arcydzieło.
- qualite_de_schizoide
XDDD
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
- przedszkolanek
gdzie tam, cwany bait na małolatów/ki
Rozwiń. Dwubiegunówka jak sugerowałem wyżej?
W sumie to tłumaczyłoby dlaczego raz grozi że kogoś pobije a chwilę potem gada coś o miłości do bliźnich.
Czy już oficjalnie mamy polskiego Kanye pod względem chorób psychicznych?