Ok, jak AWB ma się do Zahy, Depaya, Markovicia, Micziego i Baby? Bo odnoszę wrażenie że strzelasz nazwiskami totalnie z dupy. Żaden z nich przed transferem do wielkiego klubu (uznajmy za taki United, pomimo zjazdu sportowego to dalej marka) nie zaliczył takiego sezonu (sezonu, nie pięciu meczów) jak AWB. Zaraz za Trentem był najlepszym prawym obrońcą Premier League, kasował najlepszych skrzydłowych bez żadnych kompleksów.svnchez pisze: ↑26 cze 2019, 18:51 Czytałem o 55 mln euro
United od dawna powinno robić transfery jakie robi City, tymczasem prawie ciągle skupują samych przeciętniaków, tak samo będzie z tym Wan-Bissaką, sądzę że gość nie ogarnie. Ja wiem, że wystarczy kilka dobrych meczów i zaraz przychodzą łatki super talentów, ale to samo mówiłem jak fani klubów w Premier zachwycali się transferami Zahy czy Depaya do United, Markovicia do Liverpoolu, czy jak Michy albo Baba wbijali do CFC, to były pewniaki do nieudanych transferów, ale nie szło nikomu przemówić. Tak w tym przypadku prawdopodobieństwo uważam za wysokie (chociaż popatrzmy na tych ogórków w obronie United to z braku laku może będzie grał), a już tym bardziej jak United potrzebuje robić wyniki na już.
Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
No ale jako ze przechodzi to United to normalne jest takie pierdolenie juz 
- nihil Novi
- Cz4rny1337
- Moderator
Coraz więcej głosów, że De Ligt już zaklepany przez Juventus.
A Napoli bierze Manolasa.
A Napoli bierze Manolasa.
Transfer już klepnięty.Cz4rny1337 pisze:Benfica informuje, ze Atletico zaoferowało 126m za Joao Felixa
Ogromne ryzyko ze strony atleti, nie kumam ceny za tego malolata.
De Ligt ma mieć klauzulę w wysokości 150 mln euro. Jeśli to prawda to dziwnie maks biorąc pod uwagę ceny na rynku
nikt nie powie nam jak mamy żyć, mordo
ile zarabiać, gdzie pracować i kim być, mordo
ile zarabiać, gdzie pracować i kim być, mordo
Ale z sezonu na sezon ma się zwiększać. Przecież to logiczne, że Raiola wepchnie go do Juve, bo zawsze można za kilka lat jeszcze go opierdolić z zyskiem do Realu/Barcy/na Wyspy, niż gdyby od razu przeszedł do Barcelony.
Patrząc na plotki i postawę De Laurentiisa to Koulibaly raczej zostanie w Napoli.
e: Kovacic w Chelsea za 50 mlne (wliczając bonusy).Klub z czerwonej części Manchesteru miał złożyć „Azzurrim” konkretną propozycję w wysokości 110 milionów euro. Jak czytamy, została ona odrzucona. Prezydent Napoli, Aurelio De Laurentiis, cały czas nie chce żegnać się z senegalskim stoperem.
Kontrakt Koulibaly'ego z włoskim zespołem jest ważny do 30 czerwca 2023 roku. Według Schiry klauzula umożliwiająca jego pozyskanie będzie obowiązywała dopiero od 2020. Wtedy to będzie można go zakontraktować za 150 milionów euro.
trochę szkoda bo Neto > Cillessen, ale nie jest źleOficjalnie: Neto w Barcelonie za 26 mln € plus 9 mln € w zmiennych. Klauzula 200 mln €.
- Cz4rny1337
- Moderator
Mysle, ze beda z niego ludzie jeszcze, mlody jest, cena normalna na ten rynek, RLC dluga kontuzja, ktos grac musi.

Rudy wylądował
1,3 mln funtów teraz, 3,1 mln po rozegraniu 350 meczów
1,3 mln funtów teraz, 3,1 mln po rozegraniu 350 meczów
https://www.last.fm/user/blazfm
ezio_wrocław pisze: to nie świadczy o wielkości zespołu, że z nożem na gardle dostają nagle kopa motywacyjnego
Jeśli w takim razie potwierdzi się jeszcze James to te 3 transfery Napoli (Lozano) to mocny krok do przodu i być możne wreszcie ciekawsza i bardziej wyrównana walka z Juve choć te boki obrony wciąż do wymiany.kapec pisze: ↑27 cze 2019, 9:47 Patrząc na plotki i postawę De Laurentiisa to Koulibaly raczej zostanie w Napoli.
e: Kovacic w Chelsea za 50 mlne (wliczając bonusy).Klub z czerwonej części Manchesteru miał złożyć „Azzurrim” konkretną propozycję w wysokości 110 milionów euro. Jak czytamy, została ona odrzucona. Prezydent Napoli, Aurelio De Laurentiis, cały czas nie chce żegnać się z senegalskim stoperem.
Kontrakt Koulibaly'ego z włoskim zespołem jest ważny do 30 czerwca 2023 roku. Według Schiry klauzula umożliwiająca jego pozyskanie będzie obowiązywała dopiero od 2020. Wtedy to będzie można go zakontraktować za 150 milionów euro.
-
TheGreatestGolota
Kapitalny obrońca i chciałbym go w Madrycie. On ma minimum 8 lat gry a wyczuwam że do 37 roku życia spokojnie ja najwyższym poziomie dotrwa
Buffon uzgodnił warunki kontraktu z Juventusem. Przychodzi na następny sezon, 1.5 mlne + ew. bonusy.
Ciekawe co z Wojtkiem teraz.. na ławę?