Sentino
Re: Sentino
@miku przeczytaj jeszcze raz całość ze zrozumieniem, w szczególności to jak z @oldschool wyjaśniliśmy sobie początkowe nieporozumienie, a jeśli nie skleisz meritum którym jest to co Sebek mówił na streamie (a nie jakieś okładki xD) to naprawdę nie mamy o czym rozmawiać.

@dogmeat nadal nie rozumiem. on do ciebie zagadal pierwszy w sprawie okladek/teledyskow? Jezeli tak, to wiadomo, zenada. Ale jezeli ty pierwszy proponowales nieproszony, no to naprawde nie widze nic zlego w zachowaniu Sebastiana.
@miku ale @dogmeat się z tego co rozumiem nie zgłaszał do Sentino, tylko jak zobaczył jakie cebulackie ma Senti podejśćie do całej otoczki, która by mu pomogła promocyjnie (klipy niech mi ktoś robi za darmo, okładki też, ja nie będę płacił za to tyle co inni, potężni gracze na rynku), to stwierdził, że poniekąd jest jak jest przez myślenie Sebka.
No i z tym się zgadzam, potem mu mix/master robi jakiś pajac i brzmi to chujowo, albo klip jest niskobudżetowy. Sebastian kupuje żyrafę za 2k euro, żeby se stała w mieszkaniu, a jakby miał dać 2k euro za bit, to by się czerwony zrobił i sam zaczął dłubać w FLu xD
No i z tym się zgadzam, potem mu mix/master robi jakiś pajac i brzmi to chujowo, albo klip jest niskobudżetowy. Sebastian kupuje żyrafę za 2k euro, żeby se stała w mieszkaniu, a jakby miał dać 2k euro za bit, to by się czerwony zrobił i sam zaczął dłubać w FLu xD
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
aa ok. teraz rozumiem. no ale to nie jest zadne odkrycie Ameryki, ze u Sebastiana krucha z kasa. Za co on ma zaplacic za te teledyski? I jak on ma to spieniezyc, jak on koncertow nie gra? A hajsy ze strimingow w Polsce to jest lipa. I po czesci nie dziwie sie, ze inwestuje najpierw w drip - zrobi selfmade teledysk z jakims drogim wisiorem/zegarkiem i to w zupelnosci wystarczy na polski rynek, zeby o nim pisali na glamrapie. 
No ja to też wiem, ale mógłby chłop zrezygnować z tej żyrafy, bo jestem pewien, że za 2k euro by zrobił dobry technicznie klip, a z pomysłem to już w ogóle wyszło by zdecydowanie lepiej niż te jego samoróbki z iPhone (mają swój urok, ale to nie to)
to na bank nie był jakiś drogi klip, a dla mnie o wiele lepszy. Albo nawet taki Tatuażyk stepowy 
Spoiler
- scam_sakawa
Haha, to jak z tym Sentino jest? 50 koła, mordo sztywno 200 koła, a nie ma kilku czy kilkunastu tysięcy na dobrze zrobiony klip lub okładkę singla?
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Żeby zrobić więcej niż 600k 
ciezko mi sobie wyobrazic zeby seba chcial zrobic klip inny niz ej wez mnie nagraj w x miejscach, jak sie tego nie zmieni to nawet klip za x koa duzo nie poprawi tego co robi teraz sam przy uzyciu iphona i dupeczki
Każdy kto trochę dłużej śledzi twórczość Sebka, powinien jego słowa brać z przymrużeniem oka, również te dotyczące prezentacji swojej zamożności.
Bardzo mu kibicuje i chciałbym żeby został internacjonalną gwiazdą w polsce, niemczech i hiszpani
Bardzo mu kibicuje i chciałbym żeby został internacjonalną gwiazdą w polsce, niemczech i hiszpani
#free2rzyn
- scam_sakawa
Wiadomo, pytałem na wskroś ironicznie, wiem jak to jest z pokrywaniem się tekstów raperów w rzeczywistości.
Sebastianowi oczywiście kibicuję, bo muzycznie to jest człowiek uzdolniony znacznie bardziej niż w zasadzie cała scena.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- scam_sakawa
Wiem, że odpowiadam prowokacji, ale niech będzie.
Tak, uważam, że muzycznie Sentino to znacznie lepszy raper niż taki Quebo, o jakichś Paluchach, Sokołach, Kukonach itd. nie wspominając.
Tak, uważam, że muzycznie Sentino to znacznie lepszy raper niż taki Quebo, o jakichś Paluchach, Sokołach, Kukonach itd. nie wspominając.
Smile zapowiada się naprawdę dobrze, bez kitu
- qualite_de_schizoide
Którą do tej pory zamówiło mniej niż 500 osób. Seba rób polskie nutki, tutaj mamy dużo hajsu