Kartky

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

izuagbe
Zbanowany

Re: Kartky

Post autor: izuagbe »

pawoleh666 pisze: 07 sty 2021, 18:56 A ty bortwick skończ pisać o sobie w trzeciej osobie
A kim ty jesteś żeby oceniać Bortwicka albo kogo innego? Co ty w życiu osiągnąłeś poza bronieniem damskiego boksera robiącego chujowy rap? Chyba pomyliłeś odwagę z odważnikiem kolego.
pawoleh666
Zbanowany

Post autor: pawoleh666 »

No nie wiem, może w przeciwieństwie do ciebie nie muszę się wstydzić własnej kreacji i pisać o sobie w trzeciej osobie, ja myślę że ten jeden fakt stawia mnie z 50 lvli nad tobą xD
Te tępe kurwy mogą wypierdalać bo ja takich kundli al dente wpierdalam
izuagbe
Zbanowany

Post autor: izuagbe »

pawoleh666 pisze: 07 sty 2021, 19:03 No nie wiem, może w przeciwieństwie do ciebie nie muszę się wstydzić własnej kreacji i pisać o sobie w trzeciej osobie, ja myślę że ten jeden fakt stawia mnie z 50 lvli nad tobą xD
Bortwicka już nie ma. Za to ty jesteś, te 50 leveli wyżej w swojej głupocie. Jak to jest robić prowo psychopaty, alkoholika i damskiego boksera? Jak nisko jeszcze da się upaść? Kogo następnego będziesz bronił Breivika? Miej godność
Denar

Post autor: Denar »

Skoro marny prowokator wyłapał perma to można wrócić do normalnej dyskusji.
Zaskakujące dla mnie jest to że nowy singiel zrobił w 2 dni 300k wyświetleń, a stosunek like/dislike to 23000/850 biorąc pod uwagę że mija zaledwie tydzień od wersów Quebonafide. Typ jest kurwa niezniszczalny niczym Dubiel.
Dziwne że nie dopadło go cancel culture, to prawda że julki z twittera go bronią? Bo jeśli tak to :lol:
Awatar użytkownika
mlody jelcz
zielony skurwiel

Post autor: mlody jelcz »

bronią to raz, po wersach Quebo sporo fanbejzu z tego co widziałem w komentarzach odbiło w stronę tego drugiego kuby vel kubdziołka
na ciebie mówią samosieja a na mnie zielony skurwiel
zuperhero

Post autor: zuperhero »

pawloleh666 pierdolił jakieś głupoty ale to nie zmienia faktu że to jest pojebane że dostał bana tylko dlatego że miał swój inny niezgodny z forumkiem pogląd na sprawę
Awatar użytkownika
benqacz
#freesentino

Post autor: benqacz »

#free2rzyn
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Zajebisty kolega, quebonafidel puścił 2 wersy i już Filipkowi faja mięknie i niebawem odwróci się od, jak mawiają glamrapowicze, Majtky'ego
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
stayHigh

Post autor: stayHigh »

To kto jeszcze został z jego kolegów raperów? Chyba tylko deys
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

I tu powstaje pytanie jak wygladala ich relacja w czasach gdy glownym tematem sceny byl beef o jego chodzenie w sukienkach jak Kobieta :lol:
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Denar

Post autor: Denar »

Biorąc po uwagę wersy:
Ja wchodzę zimno jak Daniel Craig, czasem jak Deys
to akurat w tej relacji Kartky był stroną bierną

Edit:
Ta teoria jest bardzo ciekawa jeśli w tym kontekście obejrzysz ten klip a szczególnie ten moment:
Spoiler
Ostatnio zmieniony 09 sty 2021, 23:25 przez Denar, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

*bita.
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
RappaR

Post autor: RappaR »

Tak abstrahując od wszystkiego mam bekę z każdej osoby lewicowej i słuchającej rapu i prującej się do uderzenia(bądź nie) kobiety przez Kartky'ego.
Ja tam uważam kobiety i mężczyzn za równych. Jak rozumiem macie te same spiny do każdego innego rapera, który kiedykolwiek uderzył mężczyznę czy po prostu jesteście hipokrytami?
Jak dla mnie kobiety w żaden sposób nie są bezbronne w XXI wieku.
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Jakby dwóch homoseksualnych mężczyzn się biło będąc w związku, gdzie jedna z tych osób by nie chciałaby być bita, to też uważałbym to za patologię, jeśli o to pytasz :dunno:
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
Badeja

Post autor: Badeja »

Przecież 99% krytykujących Kartkiego robi to z powodu napierdalania PARTNEREK i łatka damskiego boksera (bo w tym określeniu jest tyle samo bronienia kobiet co i beki z chłopa muszącego używać siły wobec 30kg mniejszej osoby) to tylko dodatek. Nie miałby wcale łatwiej, gdyby na jaw wyszły oskarżenia o napierdalanie rodziców/młodszego brata/kota, więc to nie jest sytuacja, gdzie na ulicy podczas jakichś powiedzmy protestów baba sprzeda obcemu facetowi liścia i możesz wołać "haha co ty oddaj jej przecież jesteśmy równi, niech ma" - chodzi o robienie regularnej patoli wśród partnerek.
RappaR

Badeja pisze: 11 sty 2021, 1:44 Przecież 99% krytykujących Kartkiego robi to z powodu napierdalania PARTNEREK i łatka damskiego boksera (bo w tym określeniu jest tyle samo bronienia kobiet co i beki z chłopa muszącego używać siły wobec 30kg mniejszej osoby) to tylko dodatek. Nie miałby wcale łatwiej, gdyby na jaw wyszły oskarżenia o napierdalanie rodziców/młodszego brata/kota, więc to nie jest sytuacja, gdzie na ulicy podczas jakichś powiedzmy protestów baba sprzeda obcemu facetowi liścia i możesz wołać "haha co ty oddaj jej przecież jesteśmy równi, niech ma" - chodzi o robienie regularnej patoli wśród partnerek.
Czyli dla Ciebie jakiś Popek, Chada czy inny ganstaraper jest dla Ciebie takim samym śmieciem jak Kartky jeśli wyszłoby, że użył siły wobec jakiegoś faceta 30 kg lżejszego od niego?
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Jak wydedukowałeś jedno z drugiego i czemu brak przyzwolenia na napierdalanie własnych bab ma być jakąkolwiek hipokryzją? Rozumiem, że beczka z lewaków hihi hoho, ale tutaj chyba jednak trochę na siłę i na poziomie "Kobiety są równe z mężczyznami? To niech biją się razem w ringu haha zaorane".

Jeśli bił partnerkę = jest śmieciem, jak wspomniał oldschool jeśli biłby partnera-geja = jest śmieciem, jeśli biłby partnerkę ale mającą więcej na wadze i w zasięgu ramion = nadal jest śmieciem. Żadna polityka, feminizm, lewactwo ani Soros nie mają nic do tego.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
oKulTywowany

Post autor: oKulTywowany »

RappaR pisze: 11 sty 2021, 1:15 Tak abstrahując od wszystkiego mam bekę z każdej osoby lewicowej i słuchającej rapu i prującej się do uderzenia(bądź nie) kobiety przez Kartky'ego.
Ja tam uważam kobiety i mężczyzn za równych. Jak rozumiem macie te same spiny do każdego innego rapera, który kiedykolwiek uderzył mężczyznę czy po prostu jesteście hipokrytami?
Jak dla mnie kobiety w żaden sposób nie są bezbronne w XXI wieku.
Oj są hipokrytami oj są
This page is no longer available.
RappaR

SWN pisze: 11 sty 2021, 3:06 Jak wydedukowałeś jedno z drugiego i czemu brak przyzwolenia na napierdalanie własnych bab ma być jakąkolwiek hipokryzją? Rozumiem, że beczka z lewaków hihi hoho, ale tutaj chyba jednak trochę na siłę i na poziomie "Kobiety są równe z mężczyznami? To niech biją się razem w ringu haha zaorane".

Jeśli bił partnerkę = jest śmieciem, jak wspomniał oldschool jeśli biłby partnera-geja = jest śmieciem, jeśli biłby partnerkę ale mającą więcej na wadze i w zasięgu ramion = nadal jest śmieciem. Żadna polityka, feminizm, lewactwo ani Soros nie mają nic do tego.
I tak jest jak inny raper bił człowieka = jest śmieciem.
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

no tak akurat nie jest
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
ODPOWIEDZ