Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
demon

Re: Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)

Post autor: demon »

Kotleszka zawsze mi wyglądał na typa, który wali sobie konia oglądając programy ze swoim udziałem.
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

Dzisiaj o 16 jest kolejny odcinek magazyn lig egzotycznych, pewnie zamiast pisanego oświadczenia będzie wyjaśniał w programie.
Ostatnio zmieniony 08 sty 2021, 10:28 przez kapec, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
maciek

Post autor: maciek »

Raczej nie bo był już poranek weszło i nic sie nie odniósł i był wyluzowany jak na wycieczce zagranicznej
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

Jednak w nocy pojawiła się pisanka, ale zdążyła w tempie ekspresowym zniknąć
Spoiler
Obrazek
Bakan

Post autor: Bakan »

Polkowski i Kotleszka to starzy przyjaciele. Wiecie, wspólna halóweczka, orliki, imprezki i rozmowy o piłce. No bratnie dusze. I wszystko byłoby ok gdyby piękny Adam nie odbił Kubie dziewczyny. Wtedy wszystko się zjebalo, a było to lata temu. Polkoś poprzysiągł sobie zemstę, której teraz jesteśmy świadkami. Porobił kilka fejkowych kont, których jedynym zadaniem jest wchodzenie w dupę Kotleszki, po czym zajawił temat rzekomym pytaniem od widza, które rzecz jasna sam napisał. Potem już nic robić nie musiał bo TT rządzi się swoimi prawami, no poza usunięciem kont tak by historia się jeszcze bardziej uwiarygodniła.

A co jeśli tak wygląda ta historia....? Ależ to by było!
Awatar użytkownika
kon rafal

Post autor: kon rafal »

Założyłbym się z kimś o stówę, że tak właśnie było, ale przecież się tego nie dowiemy. Koleś mi lata koło dupy, widziałem może z 5 minut jego wypowiedzi w TVP, no ale jeśli nic złego nie zrobił to szkoda chłopa, bo jak widać chłopaki z Twittera są bezlitośni, ale chociaż się człowiek trochę pośmiał.

Wielkie 5 dla nich

Wysłane z obojętnie jakiej przeglądarki

Awatar użytkownika
sztyc

Post autor: sztyc »

przecież ten typ huja wie o piłce, te jego występy w quizie etoto to równie dobrze michała milowicza można tam wstawić, on też na pytanie o trzech typów wyprzedzających lewandowskiego w historii strzelców goli ligi mistrzów mógłby mielić kilka minut i powiedzieć raul gonzalez blanco i to wszystko, nie wpadając na takich dwóch ancymonów, co klepią piłeczkę na poziomie galaktycznym już z piętnaście lat
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
pardon

Post autor: pardon »

Spoiler
eh nudy
Awatar użytkownika
TruthTeller

Post autor: TruthTeller »

Bakan pisze: 08 sty 2021, 12:22 Polkowski i Kotleszka to starzy przyjaciele. Wiecie, wspólna halóweczka, orliki, imprezki i rozmowy o piłce. No bratnie dusze. I wszystko byłoby ok gdyby piękny Adam nie odbił Kubie dziewczyny. Wtedy wszystko się zjebalo, a było to lata temu. Polkoś poprzysiągł sobie zemstę, której teraz jesteśmy świadkami. Porobił kilka fejkowych kont, których jedynym zadaniem jest wchodzenie w dupę Kotleszki, po czym zajawił temat rzekomym pytaniem od widza, które rzecz jasna sam napisał. Potem już nic robić nie musiał bo TT rządzi się swoimi prawami, no poza usunięciem kont tak by historia się jeszcze bardziej uwiarygodniła.

A co jeśli tak wygląda ta historia....? Ależ to by było!
Dokładnie mi to samo przyszło do głowy. Nie wiem czy się dziwić, że w ostatnich latach niewiele trzeba, żeby zrobić polowanie wiedźm i lecieć za sensacją, zamiast na chłodno pomyśleć czy rzeczywiście jest tak jak ktoś sugeruje.
Też ciężko, by sprawdzał każdy profil, który mu komentuje :roll:
Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

Post autor: gogi »

prawda, w ostatnich latach niewiele trzeba by ukręcić na siebie bat
pardon pisze: 10 lis 2023, 12:06 nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
mbunt

Post autor: mbunt »

Wyobrazcie sobie, ze naprawde ktos by Was wrobil. Z dnia na dzien zostajecie posmiewiskiem wiekszym niz Najman. Przeciez ja bym pol Internetu rozwalil zeby wyjasnic te sprawe. A ten pisze i usuwa oswiadczenia, prowadzi normalnie nastepnego dnia programy, stara sie wyciszyc historie. Bardzo mi to nie gra i raczej obstawiam ze to rzeczywiscie on pisal ale jego przelozeni uznali ze publiczny lincz to wystarczajaca kara
zapraszam do sprawdzenia
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

Ale on nawet nie ma podjazdu do Najmana a śmiał się z niego co najwyżej tt.piłka
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

te jego bortwickowe konta to istniały od lat, jeszcze przed powstaniem kanalu sportowego, jeśli ktoś latami ciągnął takie prowo, licząc na to, że koleś kiedyś odpali i wtedy mu narobi gnoju, to szacun za wytrwałość
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
pardon

Spoiler
marek koniu
Awatar użytkownika
PeterStillNinety's
WNB Weteran

Post autor: PeterStillNinety's »

Chciałbym napisać że w dzisiejszym Stanie Futbolu Roki zaorał Kołakowskiego, a w rzeczywistości Kołak zaorał się sam. :bowdown: :bowdown:
Kontuzje brak sportu byłem wyczerpanym wrakiem dziś powracam po swój łup jak pirat w ręce z hakiem
Awatar użytkownika
sZp

Post autor: sZp »

Awatar użytkownika
stranger

Post autor: stranger »

Zastanawiam się jak taki człowiek był/jest jednym z najprężniej działających agentów na polskim rynku. Słuchanie go to męczarnia, pierdoli nie na temat, zero charyzmy.
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
pardon

eh wisnia umowmy sie gdyby nie abstrachuje chuja byscie osiagneli, a nie budowali swoj kontent

kazdy ponad kazdym, taka prawda
Awatar użytkownika
PeterStillNinety's
WNB Weteran

Post autor: PeterStillNinety's »

Koleś ma kasę i kupił sobie klub Ma prawo zrobić w nim wszystko włącznie z wystawieniem 11 striptizerek na murawę W zasadzie nie wiem czemu zaprzecza że tak nie jest ?

Dodano po 41 sekundach:
pardon pisze: 09 sty 2021, 13:52 eh wisnia umowmy sie gdyby nie abstrachuje chuja byscie osiagneli, a nie budowali swoj kontent

kazdy ponad kazdym, taka prawda
rozwiniesz z tym abstra ? Bo nie znam wątku Pamiętam ich z Łączy nas piłka no i eleven
Kontuzje brak sportu byłem wyczerpanym wrakiem dziś powracam po swój łup jak pirat w ręce z hakiem
Awatar użytkownika
checollada

Post autor: checollada »

Jednocześnie odtwarzałem na YT dzisiejszy stan futbolu i śledziłem na TT pojedynek Szkolnikowski vs Wiśnia, kupon u buka wchodzi, kon zwalony, piękna sobota póki co
ODPOWIEDZ