Kurwa w punkt, kto słucha tego pretensjonalnego pierdolenia
Kartky
-
pawoleh666
- Zbanowany
Re: Kartky
kiedy do was dotrze ZE KUBA NIE BYŁ NIGDY PRAWOMOCNIE SKAZANY? więc takie oskarżenia to z dupy wzięte w ogóle na tamtych nagraniach żadnego napierdalania poza psychicznym nie było.
Te tępe kurwy mogą wypierdalać bo ja takich kundli al dente wpierdalam
- benzoabuser
- Zbanowany
@pawoleh666 zaraz polecisz w ślinę z kubusiem jebany kamilku z 2 klasy lo na profilu biologia geografia
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
- ToMojaStaraKsywka
a na ilu morderców nie było dowodów?pawoleh666 pisze: ↑07 sty 2021, 10:46 kiedy do was dotrze ZE KUBA NIE BYŁ NIGDY PRAWOMOCNIE SKAZANY? więc takie oskarżenia to z dupy wzięte w ogóle na tamtych nagraniach żadnego napierdalania poza psychicznym nie było.
Miałem jako podsumowanie tego trolowania dylemat czy wkleić tu fragment Venoma z klasycznym pytaniem na temat uczuć panujących między dwoma reprezentantami naszej sceny lecz wygrało jednak
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Tutaj to i tak jest lajt, gość w temacie o nowej płycie napisał:
I nawet nie wypał warna za takie porównania więc mnie już nic nie zaskoczy w forumingu pawolehapawoleh666 pisze: ↑06 sty 2021, 11:22 Nadal nie było sprawy w sądzie a on pierdoli że Kartky na 100% bije kobiety. Serio?
Tak samo ja teraz mogę powiedzieć, że Jose nakurwia swoją matkę - ilość twardych dowodów jest taka sama, jak w przypadku Kubusia
Bez kitu. To jest doprawdy niesamowite.jajca pisze:czy pawoleh666 musi na początku i końcu każdego posta zrobić neonowy napis "prowo" jakąś dojebaną czcionką, żebyście przestali z nim dyskutować?
I nawet nie wypał warna za takie porównania więc mnie już nic nie zaskoczy w forumingu pawolehapawoleh666 pisze: ↑06 sty 2021, 11:22 Tak samo ja teraz mogę powiedzieć, że Jose nakurwia swoją matkę - ilość twardych dowodów jest taka sama, jak w przypadku Kubusia
[/quote]
@Jose miej godność i go zbanuj na amen.
Połowa sceny, byle dziewczyny i kazdy z jego rejonów powie Ci to samo, a ty dalej tluczesz prowo jak kartofle
#free2rzyn
-
pawoleh666
- Zbanowany
Was chyba boli po prostu sukces kuby i musicie sobie tłumaczyć że To jest prowo., albo że ja na półce mam wszystkie jego limitki i stoją przed krzyżówką z Que. No wam się nie udało dostać. A ja mam jeszcze obok nich Novum

- sugarhill_notausgang
A no to akurat prawda. Boli mnie, że taki śmieć zarobił nawet 1 zł za mamrotanie do mikrofonu, ale prawa rynku są nieubłagane.
-
pawoleh666
- Zbanowany
No ale przecież ty jesteś fanem Hadesa? Wątki ci się pojebaly
Dodano po 2 minutach 29 sekundach:
A JA mam 10 kopii preorderu zakazanych piosenek EP. Dałem wtedy 777,00zł, bo czułem ten vibe. I nadal czuję, a jak pójdzie na resell to łatwy szmal
Dodano po 2 minutach 29 sekundach:
A JA mam 10 kopii preorderu zakazanych piosenek EP. Dałem wtedy 777,00zł, bo czułem ten vibe. I nadal czuję, a jak pójdzie na resell to łatwy szmal
SCIAGNIJCIE KLAPKI Z OCZÓW!!! Jak mozecie słuchać takiego zapreproszeniem matoła debila ktory bije kobiety idioty ktory jest kłamcom w swoich kawałkach!!!!!!!
TO JEST DNO LUDZIE OGARNIJCIE SIE
trzeba gasić pozerów jak peta a ty skreć jointa z najwiekszego GIETA
TO JEST DNO LUDZIE OGARNIJCIE SIE
trzeba gasić pozerów jak peta a ty skreć jointa z najwiekszego GIETA
CMAZ NA WIZJI CHUJ W DUPE HIPOKRYZJI
AVE LSO AVE 2T4
AVE LSO AVE 2T4
-
pawoleh666
- Zbanowany
Dobrze im powiedziałeś, niech ktoś odpali Kalego Fuck System!!!
Się wkurwiać zaczynam, nie mogę wytrzymać!!!
Się wkurwiać zaczynam, nie mogę wytrzymać!!!
Skąd się tyle tego robactwa zalęgło ostatnio na tym forum 
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- mlodyperkez
o chuj chodzi ze wy ciagle o tym pecie gadacie? od tygodnia miesiaca temat kartky na samej gorze, no kurwa miejcie troche godnosci. 100 stron najebane, niepotrzebna atencja dla smiecia.
Pokaz zdjęcie cwaniaku z timestampempawoleh666 pisze: ↑07 sty 2021, 14:50 Was chyba boli po prostu sukces kuby i musicie sobie tłumaczyć że To jest prowo., albo że ja na półce mam wszystkie jego limitki i stoją przed krzyżówką z Que. No wam się nie udało dostać. A ja mam jeszcze obok nich Novum![]()
![]()
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Jakim trzeba być zerem żeby robić prowokację takiego śmiecia jak Kartky. Miejcie honor wy marni naśladowcy Bortwicka. Macie jaja to propsujcie Palucha przykładnego ojca i biznesmena a nie jakichś leszczy damskich bokserów.
-
pawoleh666
- Zbanowany
Nie bo wyciagniesz metadane i mnie namierzysz zeby zajebac mi NovumBolo pisze: ↑07 sty 2021, 18:39Pokaz zdjęcie cwaniaku z timestampempawoleh666 pisze: ↑07 sty 2021, 14:50 Was chyba boli po prostu sukces kuby i musicie sobie tłumaczyć że To jest prowo., albo że ja na półce mam wszystkie jego limitki i stoją przed krzyżówką z Que. No wam się nie udało dostać. A ja mam jeszcze obok nich Novum![]()
![]()
A ty bortwick skończ pisać o sobie w trzeciej osobie
A nie chce mi sie exif usuwac ze zdjecia