' Nie chodzi o to gdzie wstawić słowa, tylko gdzie nie'
Jimson
Re: Jimson
Jimson i smarki to nieliczni raperzy którzy potrafią zbudować piękny klimat całkowicie naturalnie, bez silenia się
. Zapętlam to cały wieczór i nie mogę wyjść z podziwu. Lepsze niż wszystko od tryhardera vnma z ostatnich lat.
#free2rzyn
Podpisuję się ekolego, moje ziomki mają przejebane, bo nie mam za bardzo z kim pogadać o nowych numerach Jimmiego.oldschool pisze: ↑26 gru 2020, 21:55 Trochę mi smutno, że Jimson po powrocie został tak osrany i zbiera głupie kilka, kilkanaście k wyświetleń na YT. Dla mnie stał w jednym szeregu z legendami podziemia. W przypadku takiego Smarka, czy Eisa mam wrażenie, że niektórzy dołączają do czekania, bo to modne. .
Kurwa, mam słabość do takich klimatów. Wszystko tutaj gra, jest melodyjnie, tekstowo. Bicik gdzieś w tle gra drugie skrzypce, no kurwa 
Widzę beton i tylko beton, gdy patrzę ślepo
https://www.facebook.com/Jimson.Slupsk/ ... 0618542755Małe info: Szykujemy z Michałem miejsce, w którym nasze numery dostępne będą w maksymalnie dobrej jakości, także te z 2011 i może kilka wcześniejszych + kilka instrumentali, może acapelle.
Cały czas coś tam robimy. Wszystkiego Dobrego w 2020!
Dodano po 44 sekundach:
a na tt wrzucił rap topkę z 2020 i 2019
https://mackwiatkowski.tumblr.com/post/ ... 020-i-2019
- ToMojaStaraKsywka
Nie wiem czy te tracki nie stracą na jakości jak będzie lepsza
Wysłane z mojego CPH2185 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego CPH2185 przy użyciu Tapatalka
przecież ten kawałek jest właśnie po części o tym - i to uwielbiam w tych nowych nagrywkach, to nie jest powrót dla nas, tylko dla niego samego, bo lubi sobie coś tam ponawijać do mikrofonu
niby też mi smutno, ale mam wrażenie, że właśnie dzięki temu, że tak jest, możemy dziś jeszcze usłyszeć jakieś nowe kawałki na zajawceoldschool pisze: ↑26 gru 2020, 21:55 Trochę mi smutno, że Jimson po powrocie został tak osrany i zbiera głupie kilka, kilkanaście k wyświetleń na YT. Dla mnie stał w jednym szeregu z legendami podziemia. W przypadku takiego Smarka, czy Eisa mam wrażenie, że niektórzy dołączają do czekania, bo to modne. Oczywiście nie mówię, że nie ma ludzi co się zajarali po latach (sam Najebawszy usłyszałem w 2009), ale co roku na bank są nowe osoby, wręcz jest ich całkiem sporo. A w przypadku Jimsona nawet forum zlewa dość, szkoda. Nie przewija się też temat Jimsona na żadnych fanpage rapowych, w kawałkach o nim nie nawijają, a te x lat temu Jimson wcale tak mało fanów nie miał.
Ostatnio zmieniony 04 sty 2021, 20:51 przez panbyku, łącznie zmieniany 1 raz.
niech błogosławiona będzie moja tratwa (ś m r e)
Odrzuty to dla mnie najlepsze co wypuścił od gdzie ulice nie mają imion i ucieczki
#free2rzyn
- przedszkolanek
fajne te tracki, ale flow jednak nie zabija
This is hip hop....skrecz.....w górę ręce dziwko
Kiedyś jak się nie mylę to Esdwa pisał na fb, że zaproponował wspólne projo dla Jimsona, ten odmówił. Dobre combo by było. Co do realnych rzeczy to trzeba samego króla się o to spytać. Masz w planach wywiad z nim czy za wcześnie jeszcze na takie pomysły?
Zajawka kipi u jimsa widzę, najnowszy kawałek to raczej ciekawostka , ale cieszy się mordzia że król znowu nadzwyczajnie ożywiony
A ten kawałek co Jose wrzucił to piękna wizytówka stillo jimsa ,wywarzony dobór słów budująćych nastrój , skurwysyńska charyzma, dykcja taka żyleta że najmiększa głoska rezonuje Ci we łbie , a to wszystko doprawione dobrą techniką i świetnym piórem
Nie ma przypadkowego słowa
@Jose jak namówisz mehowa to już będzie 50% drogi do najlepszego rapera w tym kraju, face that
Ładujemy myśli w magazynek
A ten kawałek co Jose wrzucił to piękna wizytówka stillo jimsa ,wywarzony dobór słów budująćych nastrój , skurwysyńska charyzma, dykcja taka żyleta że najmiększa głoska rezonuje Ci we łbie , a to wszystko doprawione dobrą techniką i świetnym piórem
@Jose jak namówisz mehowa to już będzie 50% drogi do najlepszego rapera w tym kraju, face that
Ładujemy myśli w magazynek
#free2rzyn