Wariaty sportowe, idę dziś do KFD pkupić jakąś kreatynkę i białeczko. Polecacie coś jeszcze? Nawet jakieś prozdrowotne suple, coś co warto brać? Ashwagande w sumie tylko biorę
Przyszły mi kilka dni temu kettle, od 8 do 24 kg
Zajawka mocno, na razie robię simple & sinister (swingi i get-upy). czuje ze jeszcze dużo do poprawy w kwestii techniki ale bardzo źle tez raczej nie jest.
Liczę na zauważalną poprawę wydolności/wytrzymałości do czasu kiedy otworzą mi znowu bjj. Wiadomo, dobrze by było jakby wygląd też się poprawił.
Niedługo będę musiał dokupić 32kg, tanie te kettle nie są ale warto, czuję że to idealny trening dla mnie, do zrobienia w 30 minut w domu, a ni chuja nie udawało mi się pogodzić praktycznie codziennych treningów bjj z wyjściem na siłownię.
No i żyrandol wkurwia mnie jak robie get-upy, do rozmontowania.
To proste - jak pójdę leżeć to w końcu odpocznę
Wiem jak to się kończy, nie jestem głupcem
Będę bogaty w kurwę! lub martwy, okaże się wkrótce
Gawka dorzuc do tego gumy i nie potrzebujesz żadnej siłowni pod kulanki. Rotuj poza obciążeniem też prędkością wykonywania ćwiczeń.
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
@Megidox
mam 3 mini bandy (https://groundgame.com/product-pol-807- ... -Band.html) i jedną gumę dłuższą, zieloną, średnio ciężką (nie standardowa okrągła, tylko taka z dwoma końcami, coś jak pasek) co polecasz z nimi robić, ew. jakie dokupić? Bo w sumie używałem tych mini bandów tylko do aktywacji pośladków (chodzenie w bok) ale i to szybko mi się znudziło
Gawka pisze: ↑04 sty 2021, 15:24
mam 3 mini bandy (https://groundgame.com/product-pol-807- ... -Band.html) i jedną gumę dłuższą, zieloną, średnio ciężką (nie standardowa okrągła, tylko taka z dwoma końcami, coś jak pasek) co polecasz z nimi robić, ew. jakie dokupić? Bo w sumie używałem tych mini bandów tylko do aktywacji pośladków (chodzenie w bok) ale i to szybko mi się znudziło
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
8, 12 i 16kg brałem od tego vendora, najtańsze co znalazłem na allegro. Wygląd średnio mi podchodzi bo trochę trąci plastikiem, ale w sumie są okej, z tym że są dość duże i szerokie. Z jednej strony plus, bo przez moje bycie sztywnym klocem nie lubię się za nisko schylać do uchwytu, ale z drugiej strony są mniej poręczne.
24kg wziąłem stąd: dużo bardziej mi się podoba, widać moc w tym metalu. Dużo mniejsze, 24kg z żeliwa ma ten sam rozmiar co 8kg kompozytu. Trochę wąski uchwyt ale daje rade.
Ogólnie wziąłem najtańsze co było i nie narzekam, ale mam je krótko, więc ciężko wyrokować jak się będą trzymały.
Wpis w celu samo-motywacji- od niedawna leci redukcja, waga na 2.01.2021 dokładnie 90.0kg, bf pewnie jakieś 12-15%, krata całkiem widoczna ale trochę tego fatu się jednak trzyma na brzuchu, póki co ~2800kcal, mniej więcej 2g białka /kg masy ciała ale dużo zależy od tego co jem w dany dzień.
No to teraz jak się już wpisałem w temacie to nie mogę dać plamy, z 5kg muszę zgubić