I nie to, że hejtuję, po prostu stwierdzam fakt. Jak każdy ma dojebany skład, to tak naprawdę nikt nie ma
Fifa
Moderator: con shonery
Re: Fifa
To co pokazujecie to byłyby dojebane składy w realiach FIFY 17. W FIFE 21 to tyle osób ma takie składy, że one wcale nie są dojebane, a co najwyżej powyżej przeciętnej
I nie to, że hejtuję, po prostu stwierdzam fakt. Jak każdy ma dojebany skład, to tak naprawdę nikt nie ma
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
https://www.futbin.com//21/squad/4792076
Kogo za Alliego? Mam 300k do dyspozycji.
Kogo za Alliego? Mam 300k do dyspozycji.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Goretzka akurat daje radę, super mi się nim gra. Pogralem kilka meczów Allanem i faktycznie przyda mi się bardziej zwinny drugi SPD.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Za swapy otworzyłem paczkę z ikoną baby/mid, traf którym wypada się pochwalić
Spoiler

U mnie
w grze 442 z Portu i Zolą na skrzydłach
Spoiler

https://www.last.fm/user/blazfm
ezio_wrocław pisze: to nie świadczy o wielkości zespołu, że z nożem na gardle dostają nagle kopa motywacyjnego
- FruitOffTheWall
chce ktos sie zmierzyc na pc gajs?
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Ja moge byczq
- Cz4rny1337
- Moderator
Pierwszy raz będę grał dalej w trakcie TOTY, co robić jak się przygotować (zostawiłem na razie różne paczki i picki za wl) żeby zwiększyć swoje rozczarowanie trafami?
Planuje porobić jakieś sbc bo mało robiłem i zostawić paczki
Sprzedać skład? Jakie ruchy poczynić?
Biedakiem fifowym jestem bo późno zaczęte i mało grane
Planuje porobić jakieś sbc bo mało robiłem i zostawić paczki
Sprzedać skład? Jakie ruchy poczynić?
Biedakiem fifowym jestem bo późno zaczęte i mało grane

paczki spoko ale picki to sobie odbierz, z nich tylko leci drużyna tygodnia (wyjątkiem są TOTSy i letni event po nich), w dodatku picki są przypisane do konkretnego TOTW
jak masz wolne coinsy to możesz zainwestować w rzadkie karty z top lig, bo pewnie będą rozbudowy ligowe, a nawet jak nie będziesz ich chciał przepalać, to możesz pogonić bo cena podskoczy, a czy skład sprzedawać to nie wiem, jak chcesz jeszcze trochę pograć to chyba nie warto
-
BouncedDuck5106
Ta gra to jebany śmietnik, jak teraz znerfili stepover to już chuj pograne w ataku bo jak się trafi dwóch ogarniętych typów to se mogą kurwa klepac piłkę jak konia i kręcić się w kółko bo każdy strzał się kończy zablokowaniem przez vvd nawet jakby piłka leciała na wysokości drugiego piętra i chuj taka gra. Jak ktoś gra w to regularnie tam jak ja to jest zjebany i uzależniony, ja nie wiem wszędzie się pierdoli o uzależnieniu od alkoholu i narkotyków a na fife każdy ma wyjebane, jak se jebane 4 piwka to się czuje zajebiscie i jedyne co mi się chce to szczac a jak gram w fife pół nocy to się chce srac i rzygać z wkurwienia na to chujstwo i nic nikt tego nie leczy a to fifa jest dostępna od lat 3.
Komuś psycha siada.
Mi od ostatniej łatki gra się dużo lepiej. Wcześniej ledwo wbijałem silvera 1 głównie przez kiepską skuteczność w sytuacjach 1on1. Teraz wleciał gold 2, więc jest już jakiś progres. Kwestia poprawy wykończenia i spokojnie mogę robić 20+ winów.
A Trezeguet to ukryta bestia, świetnie mi się nim gra.
Jedyne do czego mogę się przyjebać, to do mojego farta w paczkach. Od Salaha na początku fify nie trafiłem ani jednego grajka wartego więcej niż 100k. Zrobiłem jeszcze 3 sbc na ikone i poleciały kolejno: Trezeguet, Rush i Laudrup. xD
Mi od ostatniej łatki gra się dużo lepiej. Wcześniej ledwo wbijałem silvera 1 głównie przez kiepską skuteczność w sytuacjach 1on1. Teraz wleciał gold 2, więc jest już jakiś progres. Kwestia poprawy wykończenia i spokojnie mogę robić 20+ winów.
A Trezeguet to ukryta bestia, świetnie mi się nim gra.
Jedyne do czego mogę się przyjebać, to do mojego farta w paczkach. Od Salaha na początku fify nie trafiłem ani jednego grajka wartego więcej niż 100k. Zrobiłem jeszcze 3 sbc na ikone i poleciały kolejno: Trezeguet, Rush i Laudrup. xD