ŚLIZGERY 2020 - WYNIKI
Re: ŚLIZGERY 2020 - dyskusja
ok, gicik.
w tym roku wyjątkowo powinna byc osobna kategoria dla zwrotek z hot16
Przecież jest xD
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
chuja płyt przesłuchałem w tym roku, ale odpale se wieczorem głosowanko
i się zastanawiam czy brak reto/borixon i poldon - wizard to efekt tego że wyszły na początku roku
i się zastanawiam czy brak reto/borixon i poldon - wizard to efekt tego że wyszły na początku roku
- afterlight
przeciez to nie byl zaden projekt tylko luzny kawalek
no chyba ze chodzi ci o to ze do top10 kawalkow ludzie nie wrzucaja
muszę kupić sobie buty do biegania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
chodzilo mi o plyte w pierwszym przypadku i kawalek w drugim
Sporo dobrych beatów w tym roku zrobił - na przykład wcześniej wspomniane "W Imię Ojca Trapu", "Swoosh Gang", "Polskie Tango", "Luxembourg", "Przepis na dzień dobry", "Moja Wina" - ogólnie równy poziom prezentował w 2020.
Hard head, tight fists, I stand tall,
Instinct unleashed when the tension calls.

Instinct unleashed when the tension calls.

- marco_pantani
szkoda że nie ma przypału roku
oddałbym głos na akcję z brudnymi
zwracam honor
a nawet wróciłem wczoraj, bo rozważałem do szerokiego TOP10, ale jakoś mi się znudziło, chociaż przy paru bangerach dyga i taką płytę Reto w 2021 bym na pewno sprawdził (Jose z 2015 mnie teraz zabija wzrokiem)
ja wpiszę reto i borixona
chodzi o te śmieszki z okładką, tracklistą i itp? jak tak to proszę zróbmy tę kategorię, bo chętnie bym dojebał bezbekommarco_pantani pisze: ↑30 gru 2020, 23:50 szkoda że nie ma przypału roku
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
-
ksiazenieporzadek
może w przyszłym roku pomyślimy o wprowadzeniu dodatkowych wymagań, żeby głos był ważny typu minimalna ilość postów? w zhh chyba jest wymóg, że trzeba się chociaz jakoś udzielać
użytkownik @Rogaliusz to mój ulubiony, chłop ma 3 posty na forum z czego każdy w ślizgerach roku albo dekady xd
użytkownik @Rogaliusz to mój ulubiony, chłop ma 3 posty na forum z czego każdy w ślizgerach roku albo dekady xd
Niestety nie posiadam zbyt wiele czasu, aby intensywnie wypowiadać się na forum, ale czytam jest codziennie i na pewno jestem bardziej na bieżąco niż niejeden wypowiadający się użytkownik dlatego uważam, że takie ograniczenia byłby krzywdzące.
Użytkowniku @ksiazenieporzadek to są najważniejsze posty, w najważniejszym temacie!
Szczęśliwego!
Użytkowniku @ksiazenieporzadek to są najważniejsze posty, w najważniejszym temacie!
Szczęśliwego!
"Rap to muzyka, a dla wielu to przez życie droga"
nie ma sensu taki wymóg i zawsze tak było, że na głosowania budzili się userzy, którzy tylko przeglądają i nie chce im się dyskutować czy lepszy feat Micka Jenkinsa czy Sentino i spoko, tym bardziej że liczba głosujących jest co roku niższa
A ja przyznam rację @ksiazenieporzadek. Nie masz czasu się udzielać, to czemu twój głos miałby być brany pod uwagę? @Rogaliusz nie jest dla mnie częścią społeczności ślizgawki i jego głos interesuje mnie tyle co głos 15 latka z grupki FB (no offence byku, nic personalnego) 
A co to ma do rzeczy? Choćbyś się zesrał to nie udowodnisz mi, że @ksiazenieporzadek ma mniejszy wkład w forum niż user pokroju @Rogaliusz 
-
zbiegiokolicznosci
Ja również się nie udzielam i nawet nie zamierzam. Forum przeglądam praktycznie codziennie, żeby być na bieżąco z nową muzyką. A w ślizgerach głosuje od 7 lat, bo uważam, że to jedyny sensowny plebiscyt i tyle
-
ksiazenieporzadek
głosy osób nieudzielających się mają taki sam sens jak ankiety na muzyka.wp.pl gdzie może oddać głos każdy
@ART nie bardzo rozumiem co ci przeszkadza, ja nie przeglądam głosów innych ludzi i szczerze to mam wyjebane kto na co zagłosuje (nie przeglądałem głosów wspomnianego przeze mnie usera bez żadnych innych postów nawet)
uważam po prostu za dziwne akceptowanie takich głosów, równie dobrze mogę sobie w ciągu roku przyszłego stworzyć 20 multi i z każdego z nich zagłosować na jongmena, dzięki czemu w top 10 go wsadzę
@ART nie bardzo rozumiem co ci przeszkadza, ja nie przeglądam głosów innych ludzi i szczerze to mam wyjebane kto na co zagłosuje (nie przeglądałem głosów wspomnianego przeze mnie usera bez żadnych innych postów nawet)
uważam po prostu za dziwne akceptowanie takich głosów, równie dobrze mogę sobie w ciągu roku przyszłego stworzyć 20 multi i z każdego z nich zagłosować na jongmena, dzięki czemu w top 10 go wsadzę
teoretycznie może tak być, praktycznie nigdy tego nie go nie było, przeglądam głosy regularnie, więc jakbym zobaczył, że dzieją się dziwne rzeczy, to byśmy interweniowali
jak na razie to szukanie dziury w całym i niepotrzebna kadłubizacja plebiscytu
jak ustalicie limit nie wiem 10 postów w roku to też 70 multi może napisać posty w stylu "dobre/słabe" i zagłosować zgodnie z regulaminem
jak na razie to szukanie dziury w całym i niepotrzebna kadłubizacja plebiscytu
jak ustalicie limit nie wiem 10 postów w roku to też 70 multi może napisać posty w stylu "dobre/słabe" i zagłosować zgodnie z regulaminem
powinna zamknąć tę kretyńską dyskusję o wymogach do oddania głosu. Absurd wymagania napisania X postów, by móc zagłosować nie mógł być chyba lepiej wyjaśniony.kadłubizacja plebiscytu