Bedoes x Lanek - Rewolucja Romantyczna (2021)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Jasion94

Re: Bedoes x Lanek - Rewolucja Romantyczna (2020) [Zapowiedź]

Post autor: Jasion94 »

Drmz pisze: 17 gru 2020, 16:55 Co by nie gadać, ale klip odjebany fest jest.
A co w nim takiego odjebanego, bo może coś przeoczyłem
Awatar użytkownika
Drmz

Post autor: Drmz »

Jest dojebana sceneria, charakteryzacja, rekwizyty, światło, reżyseria, a do tego jeśli nie zauważyłeś wszystko jest odjebane w jednym ujęciu.
No generalnie ciężko przeoczyć to, że video jest na poziomie :dunno:
kosciey pisze: 03 mar 2020, 13:07 wszyscy jesteście chujowo wypluci przez generator gówna.
lygrys pisze: 15 sty 2021, 17:13 Tak czy inaczej nie żałuje, bo wreszcie kupiłem durszlak
Jasion94

Post autor: Jasion94 »

Ok, dziękuję
impertynencki

Post autor: impertynencki »

Bedoes to definicja rapu dla gimnazjum. Numer :sleep:
najlepsze dni uciekają nam na właśnie dziś
edenmar

Post autor: edenmar »

Nie no, fajny one shocik, tylko co z tego :dunno: To jak jaranie się, że nowe seriale na Netflixie wizualnie sprawiają lepsze wrażenie niż te kręcone 20 czy 30 lat temu.
Awatar użytkownika
Drmz

Post autor: Drmz »

Nie rozumiem co próbujesz powiedzieć. Oczywiście, że nowe seriale na Netflixie są lepsze ładniejsze od większości tych produkowanych 20 lat temu, bo to sto technologicznych lat później. My tutaj mówimy o polskich rap teledyskach i uważam, że w ten akurat włożono całkiem sporo pracy i reprezentuje naprawdę wysoki poziom. Ale ja się nie znam.
kosciey pisze: 03 mar 2020, 13:07 wszyscy jesteście chujowo wypluci przez generator gówna.
lygrys pisze: 15 sty 2021, 17:13 Tak czy inaczej nie żałuje, bo wreszcie kupiłem durszlak
Awatar użytkownika
exyou
Zbanowany

Post autor: exyou »

A wspomniał coś o mamie czy nie,bo nie wiem czy słuchać
Awatar użytkownika
benzoabuser
Zbanowany

Post autor: benzoabuser »

śmiechowy ten obrazek, jakiś gang julek z pukawkami
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie

!EXTRA ANNOTATION!

ALL OF MY POSTS ARE FICTION
Awatar użytkownika
JoeyJoeJoe

Post autor: JoeyJoeJoe »

Drmz pisze: 18 gru 2020, 16:44 nowe seriale na Netflixie są lepsze ładniejsze od większości tych produkowanych 20 lat temu
przecież typowy serial wygląda jak gówno
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Dziś w nocy odbył się kolejny stream, na którym Borys zdradził kilka kolejnych szczegółów dotyczących nowego krążka.

Jakiś czas temu Borys podczas koncertu w Warszawie zdradził, że na „Rewolucji Romantycznej” pojawi się Taco Hemingway. Jednakże plany się zmieniły, ponieważ Filp nie zdołał nagrać swojej zwrotki na „NPB” i w całości będzie to numer stworzony przez gracza SBM.

Raper z Bydgoszczy zdradził również 2 gościnki. „Rewolucja Romantyczna” bez Białasa to jak pączek bez dzemu - nie istnieje. Kolejnym gościem na krążku Bedoesa będzie Szpaku. Były już reprezentant BOR i obecny przedstawiciel GUGU pojawi się na utworze pt. „Nawiedzony Dom”.
„Niewieścin Bydgoszcz” zawiera 2 gościnki. Bydgoski raper zdradził, że jednym z gości na tym tracku będzie przedstawiciel 2115 natomiast druga gościnka to osoba „śmieszna”.

Borys potwierdził, że bonusowym numerem na „Rewolucji Romantycznej” będzie „DM” natomiast nie wiemy czy otrzymamy klip do „Toastu”

Sajko Bedoesa dopytywali o gościnkę Sentino, jednakże sam przedstawiciel SBM odpowiedział, że Sebastian nie pojawi się na „Rewolucji Romantycznej”.

Utwory zawierające „/” są emocjonalnymi singlami lub opisują historię istotną dla Borysa, natomiast single, które zawierają „😘” są utworami typowo romantycznymi.

„TOAST”, który jest najbardziej wyczekiwany przez fanów Bedoesa ma pojawić się w specjalny dzień. Jeśli połączymy nazwę utworu i datę 31 grudnia to wszystko będzie wskazywało na to, że singiel pojawi się w Sylwestra.
Tekst pochodzi z fanpage Worldwide Rap
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
9Crespo5

Post autor: 9Crespo5 »

kurde zajęty ten Taco ostatnio jak się nie zdołał dograć, tyle koncertów do zagrania i wgl
Awatar użytkownika
Bryx Fenrir

Post autor: Bryx Fenrir »

Hmmm niezłe, natomiast uważam, że trochę Bedoes nie wykorzystuje tych bitów Lanka, nie wiem czemu ale średnio mi do siebie pasują, co prawda nie jest to złe, ale brakuje pierdolnięcia, Bedoes jak kiedyś robił naprawdę rap, który uważałem za trochę dziwny, tak teraz miałkośc od niego bije za bardzo
Denar

Post autor: Denar »

Po prostu Taco zorientował się że jeśli nagra zwrotkę to mogą się pojawić krytycy jego twórczości, a jak wiadomo Bedoes zarapował "Złe słowo o Taco, skończysz z plastrem na nosie".
Pewnie doszedł do wniosku że nie popiera agresji i bicia ludzi przez Bedoesa i dlatego decyzja o zaprzestaniu nagrań.
Awatar użytkownika
manieq

Post autor: manieq »

Przecież to nie pierwszy raz, jak Taco "nie zdążył się" nagrać - swego czasu Sławy śmiały się, że Filip miał się dograć do "Cateringu", ale musiał odebrać ojca z lotniska czy jakaś podobna historia.

No zmiana Taco na Szpaku oraz brak Sentino w kontekście całościowym gościnek na "Rewolucji" odbieram jako spory minus. Jak Taco chce, to potrafi rzucić super zwrotką na ficie, choć w ostatnim czasie jego forma "na wyjeździe" siadła i wydaje mi się, że nie składa tak dobrze jak kiedyś.

Przy snippetach myślałem, że zobaczymy najlepszy album Bediego, po singlach odnoszę wrażenie, że dostaniemy najgorszy - wolałbym ten pierwszy wariant i mam nadzieję, że obecny stan rzeczy to wypadek przy pracy.
Ostatnio zmieniony 19 gru 2020, 0:06 przez manieq, łącznie zmieniany 1 raz.
Hard head, tight fists, I stand tall,
Instinct unleashed when the tension calls.

Obrazek
moody

Post autor: moody »

manieq pisze: 19 gru 2020, 0:02 Przecież to nie pierwszy raz, jak Taco "nie zdążył się" nagrać - swego czasu przecież Sławy śmiały się, że Filip miał się dograć do "Cateringu", ale musiał odebrać ojca z lotniska czy jakaś podobna historia.
zapomniales jeszcze o tym https://www.youtube.com/watch?v=wakbJpklQtI

"nie udalo nam sie z taco zlapac, kazdy z nas indywidualista" :lol:
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

toast bedzie idealnym odzwierciedleniem tego jaka dluga droge przeszedl Bedoes z biedy do bogactwa. ponizany, opluwany, niechciany, a dzisiaj pod wzgledem rozpoznawalnosci jest top3 w tym kraju i moze jesc z podlogi

na klipie musi byc cala ekipa 2115 i w chuj flexu, wierze w niego
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Awatar użytkownika
oKulTywowany

Post autor: oKulTywowany »

No noooo te dwa single stoją na bardzo wysokim poziomie, aczkolwiek są nudne jak chuj :dunno:
This page is no longer available.
Awatar użytkownika
SiNi

Post autor: SiNi »

Ale wyśmienity klimat w ostatnim singlu, piękne brzmienie na początkowym wejściu jak dla mnie linia melodyczna dodaje tylko tutaj uroku do klipu. Scenografia, zdjęcia i przede wszystkim montaż rewela, bardzo lubię ujęcia za pomocą tzw. „one shota” zarówno w kineomatografii jak i w środowisku muzycznym, zawsze mam do nich słabość. Podobno album ma się składać z utworów "romantycznych" oraz bangerów i wszystko ma się łączyć w jedną całość. Ciekawe czy trzeci singiel zostanie udostępniony w sylwestra.
9Crespo5

Post autor: 9Crespo5 »

Na przyszły rok życzę Bedoesowi, żeby mniej kobiet go zdradzało lol
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

te teledyski zlewaja sie w jedna calosc i w sylwestra musi byc puszczony TOA$T. innej opcji nie widze
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
ODPOWIEDZ