Belmondo
Re: Belmondo
właśnie odpaliłem temat bo chciałem wrzucać xd
piękny remix
piękny remix
Jak to leci 
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
remix tak samo hujowy jak oryginał
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
- marco_pantani
a ty przez moją starą
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
nieno remix zrujnowął ten kawałek
Dojebany remix, będzie słuchane dzisiaj 
remix spoko ale oryginał to jest kurwa sztos nie mogę przestać tego sluchac zapętlony nakurwiam ten trak już z 20h łącznie XD ostatnio tak miałem jak poznałem rapera kukon i piosenkę gdzie śpiewa lubi jamajke i kolumbie, a wcześniej to nwm
Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka
https://www.youtube.com/watch?v=QPAB6QRMovM
Tytus streamuje THPS, moze to początek streamerskiej kariery.
Tytus streamuje THPS, moze to początek streamerskiej kariery.
Props. Siopa na streamach potężna i łatwa, a przy jego charyzmie mógłby dostarczać masę materiałów na shoty.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
A dla mnie żaden props. Od taka typowa małpka na gumie się zrobiła z Belmondo. Nie przeszkadza mi to, niech sobie zarabia na swojej popularności, ale z P O T Ę Ż N E G O Belmondziarza została nam maskotka gimbusów
Czekam jeszcze na crossy z jakimiś YouTuberami, albo Belmondo psznie je
Czekam jeszcze na crossy z jakimiś YouTuberami, albo Belmondo psznie je
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Bardziej chodzi mi o to, że streamowanie jest obecnie całkiem logicznym i łatwym sposobem na robienie hajsu dla osoby w jego położeniu. Też wolałbym Belmondziaka-hustlera sprzedającego mi bajki o jedzeniu tagliatelle pomiędzy tajemniczymi biznesami, ale skoro faktycznie spalił już tyle mostów, to wolę już żeby odkładał sobie pieniążki siedząc przed kompem z herbatą, a nie na dołku za handel stu działek dilerskich jeżdżąc na rowerze.
(Prawdopodobnie) czasy kariery raperskiej upłynęły już bezpowrotnie i luźna streamerka serio pasuje do jego charakteru, a to co kodeks hip-hopu mówi na temat pajacowania w internecie, to już druga kwestia.
Dodano po 3 minutach 20 sekundach:
Pomijając już fakt, że odpaliłem ten jego stream na 15 minut i chłop zupełnie nie wie co tam się dzieje (technicznie), także nie wróżę powodzenia
(Prawdopodobnie) czasy kariery raperskiej upłynęły już bezpowrotnie i luźna streamerka serio pasuje do jego charakteru, a to co kodeks hip-hopu mówi na temat pajacowania w internecie, to już druga kwestia.
Dodano po 3 minutach 20 sekundach:
Pomijając już fakt, że odpaliłem ten jego stream na 15 minut i chłop zupełnie nie wie co tam się dzieje (technicznie), także nie wróżę powodzenia
A to tak, dla osoby w jego położeniu to fajny sposób na hajs. Natomiast nie bardzo mi zależy, żeby mu się w życiu wiodło (po prostu mam na to wyjebane), bo z jednej strony dostarczył mi masę materiału do słuchania, z drugiej opierdolił na pieniądze.
Spoiler
50 zł za SCiB, ale jednak
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
Spoko ale grać w tonyego hawka to on nie umie kompletnie 
Niech w tibie zacznie grać to może go trochę poratuje i podszkole. Serwer monza. Przekażcie mu

- przedszkolanek
Pappardelle all'arrabbiata solidne, ale wolałem jak robił bardziej szalone rzeczy
nie mnie nie hejtuję, być może takie solidne fajne numery to najlepsza rzecz jaką można od niego oczekiwać w obecnej sytuacji
nie mnie nie hejtuję, być może takie solidne fajne numery to najlepsza rzecz jaką można od niego oczekiwać w obecnej sytuacji
ciekaw jestem kiedy przestaniecie patrzeć na belmondo przez pryzmat scib i w koncu uznacie go za chujowego rapera
jakbym patrzal na belmondo przez pryzmat scib to dopiero mialbym go za chujowego rapera
- oKulTywowany
Ale belmondo jest chujowym raperem
Filipek zaczął od niego lepiej lecieć
This page is no longer available.
- FruitOffTheWall
żyjemy w takim kraju ze belmondziak u nas to całkiem spoko raper, patrząc na te czilwagony i inne twory mejnstrimu to ja chyba wole przećpanego belmondziaka hastlera co lubi do wanny wskoczyć.
Co nie zmieni faktu ze na scibie i numerach z kazem miał swoją najwyższa formę później zaczęło to wszystko pikować w dół
Co nie zmieni faktu ze na scibie i numerach z kazem miał swoją najwyższa formę później zaczęło to wszystko pikować w dół
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko