Kartky

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Rhubarb

Re: Kartky

Post autor: Rhubarb »

ja pierdole chlop gada, że nie będzie się głupotami zajmował a potem cały dzien jakies bzdury "na dystansiku" wrzuca xD
moxxi

Post autor: moxxi »

jakby wypuścił diss to kurwa :bowdown:
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

No nie ukrywam, że zaimponowałby mi odpowiadając w studio bądź co bądź największemu (?) zawodnikowi w branży, bo obecnie jest w takiej sytuacji, że mógłby sobie te zaczepke przeczekać, wystarczająco duży i wierny fanbase głaskałby co singiel i tyle. Jak Kubdziolek uniesie się dumą i poczuje wiatr w żagle żeby coś nagrać, to sprawdzę (dodatkowo nigdy nie ukrywałem, że beefy typu 'starzy kumple piorą brudy' są moimi ulubionymi).
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Nie nagra, bo na beef z kimś takim jak Quebonafide nie będzie znany tylko w środowisku, a pójdzie w świat i już to widzę jak Kartky chce być kojarzony, że Que bo zaczepił, bo K jest damskim boskerem.
Spoiler
Ale mam nadzieję, że się zdziwię.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Jasion94

Post autor: Jasion94 »

Raczej wiadomo że nie będzie z tego beefu, ale jakby teraz wjechał z takim wkurwem, i rapował że mu najebie jak swojej dziewczynie, to byłoby chociaż zabawnie
mbunt

Post autor: mbunt »

będzie kawałek Latte Macchiato jako odpowiedz na Matcha Latte
moim zdaniem mało tam będzie dissu tylko bardziej wyciąganie lekkich brudów w stylu tego co już się pojawiło na insta
zapraszam do sprawdzenia
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

Nie nagra bo beef z freestylowcem to samobójstwo
Hehe
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
frontkick

Post autor: frontkick »

Dissy mu sie nie oplacaja bo za tydzien kazdy zapomni o tej zaczepce tak jak poprzednio, smutna sprawa no ale tak jest

Raper Kartky w ogole jest mistrzem w manipulowaniu tym swoim fanbejsem, jak juz cos probuje wyjasniac oficjalnie to zawsze zostawia takie niedopowiedzenia dzieki ktorym fani moga sb dopowiedziec rzeczy i utwierdzic sie w przekonaniu ze taki smutny artysta przeciez nie zrobilby nikomu nic zlego
Awatar użytkownika
exyou
Zbanowany

Post autor: exyou »

Przecież target tego dzbana to zblazowane gimby i liceum. Ale bym mu chętnie sam wyjebał w tą jego głupią mordę z przechlanym głosem ha tfu.
kubelekklasik

Post autor: kubelekklasik »

oesu jak dobrze że udało mi się pare tygodni temu opchnąć limitkę shadowplay bo niedługo może być z tym problem xD
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

frontkick pisze: 30 gru 2020, 12:14 Raper Kartky w ogole jest mistrzem w manipulowaniu tym swoim fanbejsem, jak juz cos probuje wyjasniac oficjalnie to zawsze zostawia takie niedopowiedzenia dzieki ktorym fani moga sb dopowiedziec rzeczy i utwierdzic sie w przekonaniu ze taki smutny artysta przeciez nie zrobilby nikomu nic zlego
a skad bierze kolejne panny chętne na zbieranie wpierdolu? wlasnie z tego fanbejsu
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
drzeworyt

Post autor: drzeworyt »

kubelekklasik pisze: 30 gru 2020, 12:34 oesu jak dobrze że udało mi się pare tygodni temu opchnąć limitkę shadowplay bo niedługo może być z tym problem xD
Ile wziąłeś, bo sobie przypomniałem też to kupiłem :bag: I bym pogonił
🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩
HWDP kurwo - nique la police
Jebać ich przekaz, FREE PALESTINE
Ja nie będę już pierdolił o pożyczkach
Koniec z tym gównem, i just wanna get ma dick sucked
Awatar użytkownika
the badman
Artysta

Post autor: the badman »

Napisałem na jakimś rapowym peju na face komentarz w stylu "fajnie że w końcu ktoś z mainstreamu wyjaśnił śmiecia bo dowodów jest multum" i nagle dostalem spam od Julek w komentarzach że "pokaż te dowody" i inne sebastiany lajkowali te posty. Jestem w szoku że raper Kartky ma taką sektę za sobą
Awatar użytkownika
sugarhill_notausgang

Post autor: sugarhill_notausgang »

Ja z kolei widziałem sporo komentarzy w typie: "Przecież sam powiedział, że święty nie jest i "każdy sporo przeżył", to co się go jeszcze czepiacie!!??" Dużo jest też: ona go biła to on ją też i dlaczego jej się nikt nie czepia tylko Kuby!?;(

Wydaje mi się ogólnie, że w tym jego fanbejsie sporo typów uważa najzwyczajniej na świecie, że jebnąć babie to nic wielkiego i nie wiedzą o co to całe halo, ale wprost im o tym głupio napisać, dlatego trenują fikołki.
Awatar użytkownika
the badman
Artysta

Post autor: the badman »

No myślę że tak, masz rację, Pewnie każdy (większość) z nich wie że Kartky uderzył kobietę, nawet pewnie niejedną ale każdy też tam szuka usprawiedliwienia swego idola. Może dla nich to normalne, jesteś z borderką to bomby na ryj i elo, nowe pokolenie
Awatar użytkownika
oKulTywowany

Post autor: oKulTywowany »

Czemu jego przydupasy ,filipek i przyłu nie odzywają sie :dunno:
This page is no longer available.
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

czyzby kartky bedzie raperem wyklętym?
prawilnie przypominam ze u nas w pl rapie jest nowy trend zapoczątkowany przez belmondziaka(tylko ze belmondziak umie rapować w porównaniu do kartkiego to jebany eminem) przypały= skok fejmu
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
Wtn

Post autor: Wtn »

oKulTywowany pisze: 30 gru 2020, 19:35 Czemu jego przydupasy ,filipek i przyłu nie odzywają sie :dunno:
gibbs,przyłu się już wypięli na niego i pisali że kawałków z nim już nie bedzie
czekam na beef
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

FruitOffTheWall pisze: 30 gru 2020, 20:53 czyzby kartky bedzie raperem wyklętym?
prawilnie przypominam ze u nas w pl rapie jest nowy trend zapoczątkowany przez belmondziaka(tylko ze belmondziak umie rapować w porównaniu do kartkiego to jebany eminem) przypały= skok fejmu
lepsze porownanie byloby do tego smiecia kozy, ktory tez odjebal przypal z dupeczka i zostal wyklety
belmondziak to jest fenomen i unikat, czego by nie zrobil to i tak sie wybroni muzyka
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Nom, belmondziakowi troszeczkę jednak pomaga bycie polskim raperem wszech czasów. A kartki? Zabiorą kartkiego, to Julki dostaną innego benzo lobuza-wrażliwca z podkrążonymi oczani
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ODPOWIEDZ