Kartky

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

samcro

Re: Kartky

Post autor: samcro »

Mocno jestem nie na czasie w polskim rapie jeśli jakiś Kartky jest takim graczem którego jak można sądzić po tych fejsikowych komentach jest graczem wiekszym od Que :D

Warto w ogóle sprawdzać Kartky`ego bo typa nie znam w ogóle? Ale przeczytałem tą jego odpowiedź na insta i żenuje mnie ten tekst że chciałby się ponaparzać w sądach za te wersy w kawałku :D
Lista forumowych najmanic.: jAg, art, moltisanti,camzat
Aka M

Post autor: Aka M »

Kurwa ja bym się wstydził że mam takich fanów. Dobrze że mam tylko 500 wyświetleń pod kawałkiem i nikt tego słuchać nie chce, bo jakbym miał mieć takich popierdolencow pod kawałkami czy na koncercie to chyba bym każdego odjebal :wall:

@Up jak lubisz pierdolenie o tym samym co kawałek w smutnych klimatach to sprawdź jak nie to nic nie straciles
Awatar użytkownika
nihil Novi

Post autor: nihil Novi »

Hahaha te komentarze to jest coś pięknego :bowdown:

Mam wrażenie, ze jak Kartky naszczałby tym fanom na mordę to ci pisaliby o jakimś złotym deszczu
Sensei życia
Awatar użytkownika
kapper1

Post autor: kapper1 »

Ale przecież by wystarczyło, żeby wjechał na białym koniu Astek z Kasią Grzesiek. Wtedy chyba nikt z tych debili nie miałby wątpliwości.
Aka M

Odpisał typowi w komentarzach odnośnie dissu ale szybko usunął i nie zdążyłem przeczytać akurat się Kurwa odświeżyć strona musiała
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Mieliby dalej, ale ja nie o tym:
Obrazek

pod postem na fanpage Hype, także ta akcja się tym co obecnie nie skończy. Ciekawe jakie brudy na Quebonafide wyciągnie Kartky, ja obstawiam coś w stylu, że Q zdradzał swoje partnerki :lol:
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Aka M

Ja na miejscu Q nagralbym teledysk ze wszystkimi byłymi kartkiego i samego kartkiego uwięzil jak w grayu i podludzał te byle żeby go napierdalały fajnie by bylo
Awatar użytkownika
sugarhill_notausgang

Post autor: sugarhill_notausgang »

Quebo props, mimo, że tak późno.

Czy @daveyo albo @daveyo1 albo @daveyo2 już zdementował? ;)
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

niee
Śnieg Garbatym Nosom
Awatar użytkownika
sugarhill_notausgang

Post autor: sugarhill_notausgang »

Nie interesują mnie odgrzewane dramy z internetu, nagrywam płytę jestem zajęty XDDD
Spoiler
Obrazek
Serio to rozjebało mnie: powalczyłbym o swoje dobre imię w sądzie, żeby ludzie nie myśleli, że nałogowo biję kobiety, ale nie mam czasu
XD
Awatar użytkownika
Krynew

Post autor: Krynew »

Dodał nowe story, na którym jedzie taksówką, a kierowca słucha niby najnowszego numeru Queby, wcale nieustawione, no scam xD

Ale ten gość ma rozjebany łeb, serio, nie ma co sobie głowy zawracać duperelami a od 5h pewnie ładuje kolędę i nakręca sie coraz bardziej xD
Kocham, pozdrawiam
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

jestem pierwszy do hejtowania kartkiego bo jest chujowy od dawna bankowo fakt to jest + przypałowiec numero uno. Ale quebonafide trochę za późno chłopa ciśniesz jak sie robiło hajsik z nim a już jakieś akcje zaczęły wypływać to było gicior co
a po drugie kurwa ten kartki to powinien teraz diss nagrać i powinien być bif jak solar z laikiem a tutaj poszły oświadczenia na socialach i tyle haha żenada.
rapery pierdolcie dissy nagrywajcie na siebie filmiki jak sobota z jongmenem i po sprawie
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
stayHigh

Post autor: stayHigh »

od razu po tej aferze w zeszłym roku Kartky zaczął wrzucać numery na swój kanał, więc niby w jaki sposób wtedy Quebo robił na nim hajs?
Awatar użytkownika
Bolo

Post autor: Bolo »

Mam nadzieje ze to bedzie kamyk który ruszy lawinę pocisków na tego gamonia i po cichu liczę na katarzynę grzegorz i astka że rzucą coś, może nie bombę ale jednak cokolwiek się odniosa jak to ruszy troszkę bo ona jest dla mnie tym najważniejszym ogniwem zeby go dojebać.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Pytanie bo nie jestem na bierząco co ma Astek do tego tematu ?
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
samir

Post autor: samir »

chodził z dupą którą rzekomo bił ten frajer bo też z nią chodził cnie
Jasion94

Post autor: Jasion94 »

Jeśli Astek chodził z dupa, która bil Kartky, i przez rok milczał na ten temat, a teraz wroci do tej sprawy, bo Quebonafide zrobił wokół tego szumu, to z tej całej czwórki wyjdzie na największą pizde
Awatar użytkownika
okej

Post autor: okej »

Obrazek

Mmm, ależ on ironiczny chłodny skurwiel :damn:
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Nie chce mi się nawet sprawdzać czy to legitny komentarz, ale nie zdziwiłbym się szczególnie, bo fani raperów są przyzwyczajeni do takiego cynicznego plucia.

Pamiętam, jak Michałowi Graczykowi ktoś udowodnił ewidentne podpierdalanie gotowych bitów (tak, wiem że dużo mniejszy problem, ale chodzi mi o reakcję), pokajał się trochę dwa czy trzy tygodnie, a potem po wyjrzeniu z cichej norki - "uff, nie pali się" - wrzucał na swój fanpage jakieś chujowe żarciki w stylu "hmm no to od kogo by tu dzisiaj podjebać bit? 😂" albo inną wYLuZoWaną ironię. Oczywiście 2/3 ludzi zamiast zareagować "stary, to nie jest śmieszne" śmiało się do rozpuku jak to idol fajnie komuś odpowiedział.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
FÜRDIEGANG

Post autor: FÜRDIEGANG »

typ jeszcze wrzucil na insta "kartky - latte macchiato"
bedzie beef co
ex-AlmostDivine

Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
ODPOWIEDZ