No ja tak chyba kurde mam właśnie.
Działanie moderacji - preferencje użytkowników
Moderator: Moderatorzy
Re: Działanie moderacji - preferencje użytkowników
Prosiłbym o odblokowanie mojego tematu z offtopu gdyż zbliża sie pandemiczny lockdown i potrzebuje pieniędzy z wygranego typera, pozdrawiam.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Dlaczego moderacja nie reaguje na obrzydliwe posty camzata, mimo wielu zgłoszeń? Szczególne pytanie do @Jarekk, który z automatu wyrzuca wszystkie zgłoszenia do kosza.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
akurat twój foruming polega głównie na prowokowaniu i zaczepianiu a gdy ktoś ci powie żebyś się odpierdolił to płaczesz w zgłoszeniach, dlatego zamykam
-
ksiazenieporzadek
pięknie wyjaśniony karzeł

ja sie nie znam ale kurwa zgloszac kogos jak zajebac szpagat na bagietach chyba co nie
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Nie moja wina, że komuś psycha siada i musi komuś naubliżać. Ale podwójne standardy u moderatora @Jarekk to akurat normalność.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
weź kurwa nie płacz tu na jacucha
Twoja panna u której jesteś pod pantoflem 
I po co zaczepiasz ? Dobrze wiesz że może ciebie zjeść i wysrać na poranne pozdro z kibla.
-
pawoleh666
- Zbanowany
@SWN Czemu usuwasz moje posty? Co to ma być, pytam co to kurwa ma znaczyć? Tego wrogom nie można wybaczyć.
Te tępe kurwy mogą wypierdalać bo ja takich kundli al dente wpierdalam
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Co za dzban.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Usunięto
Ostatnio zmieniony 17 lut 2023, 22:21 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
Wnoszę o to żeby użytkownik JAJCA zmienił nazwę użytkownika albo zaprzestał aktywności na forum!
Nazwa użytkownika obraża moje uczucia religijne i światopoglądowe. Jest w dodatku bardzo wulgarna i daje zły przykład dla wielu młodych osób korzystających z forum.
Proszę moderację o dołożenie starań aby wyżej wymieniony użytkownik zmienił nazwę użytkownika albo zaprzestał korzystania z forum.
Nazwa użytkownika obraża moje uczucia religijne i światopoglądowe. Jest w dodatku bardzo wulgarna i daje zły przykład dla wielu młodych osób korzystających z forum.
Proszę moderację o dołożenie starań aby wyżej wymieniony użytkownik zmienił nazwę użytkownika albo zaprzestał korzystania z forum.
-
pawoleh666
- Zbanowany
Zgłaszam ten sam wniosek, czuję się głęboko dotknięty działalnością tego użytkownika i jego nazwą 
Te tępe kurwy mogą wypierdalać bo ja takich kundli al dente wpierdalam
czemu bortwick jako izuagbe nie wylapal bana (za kurwa dwudzieste czy ktores multikonto) po swoim rancie pare dni temu gdzie sie zdemaskowal bez beki zadnej w usunietym juz przez niego temacie
Czyzby Zydowskie wplywy siegaly tak daleko, zeby temat o antypolskosciu usuwac,a promowac temat o antysemityzmie. To jakas granda zadam wytlumaczenia ze strony moderatora, ktory usunal moj temat w ktorym nikogo nie obrazam tylko przedstawiam problem dyskryminacji Polakow na tle swiatowej polityki.
bądź chociaz kurwa w najmniejszym stopniu zabawny czy prowokujący w dobry sposob w swoim postingu, cos ci mordo nie idzie
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫