Kartky

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Addicted

Re: Kartky

Post autor: Addicted »

@Luxair

Co ciekawe, podobnie jak w przypadku tej dziewczyny - też tylko ślizgawka łyka jak pelikany
Awatar użytkownika
horrypaz
Brak Kultury

Post autor: horrypaz »

Jose pisze: 09 gru 2020, 7:21
Moltisanti pisze: 09 gru 2020, 1:15 To samo było z tą poprzednią, która na potajemnym nagraniu pół godziny prowokowała go jak mogła żeby jej wykurwił
Tak jak zgadzam się z tym, że "NOWE FAKTY" oparte na podstawie fotek bez komentarza to zbyt mały powód do linczu (choć nie ukrywam, że Horry wojujący na TT zrobił mi dzień), ale to zdanie DELIKATNIE przeinacza to, co działo się na tamtym nagraniu.
tylko to moje "wojowanie'" nadal opierało się na tym że słuchają chujowego rapu xd i toczenia z tego beki. wspomniałem tylko o poprzednich przypadkach gdzie napierdalał, a to już był wystarczający powód by wykluczyć go ze środowiska
Awatar użytkownika
Kusmier

Post autor: Kusmier »

Chciałbym tylko dodać, że Ci wszyscy raperzy, dziennikarze co sobie wrzucają 8 gwiazdeczek, jebią kościółek bo ukrywa pedofilię czy piętnują cokolwiek co warto teraz piętnować. To jeśli umywają rączki od syfu wokół Kartkyego i nawet się nie wypowiedzą, to są takim samym gównem jak powyższe organizacje.
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

po prostu ich to nie obchodzi xd akurat sprawy polityczne czy pedofilia w kosciolach to rzeczy nieco powazniejsze niz jakis muzyk, ktorego dupa wrzucila niezweryfikowane foty po niby pobiciu xddd
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
izuagbe
Zbanowany

Post autor: izuagbe »

Paluch w numerze Mali Ludzie atakuje Kartky?
Słychać ich głosy na blokach i nie tylko w dużych miastach
Damski bokser, wszystkie wzorce, czerpał mocno od swojego ojca
Awatar użytkownika
benzoabuser
Zbanowany

Post autor: benzoabuser »

kartki to taki zjazd co go nikt nie lubi, ale nikt go nie wygoni, bo się nie da
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie

!EXTRA ANNOTATION!

ALL OF MY POSTS ARE FICTION
Aka M

Post autor: Aka M »

Kartky niech se znajdzie jakąś starą babe co internetu nie ogarnia, będzie mu łatwiej w życiu
Awatar użytkownika
Kusmier

Post autor: Kusmier »

oyama pisze: 10 gru 2020, 4:06 po prostu ich to nie obchodzi xd akurat sprawy polityczne czy pedofilia w kosciolach to rzeczy nieco powazniejsze niz jakis muzyk, ktorego dupa wrzucila niezweryfikowane foty po niby pobiciu xddd
Ale pierdolenie. Obchodzi ich jakaś Pani z pomagam.pl, pieski i inne gówna, ale to nie. Nawet faktycznie, jeśli ich to nie obchodzi to uważam, że to ogromna hipokryzja i PRowe zabiegi, dlatego są gównami. Szczególnie, że należał do wytwórni jednego z nich.
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

izuagbe pisze: 10 gru 2020, 10:33 Paluch w numerze Mali Ludzie atakuje Kartky?
Słychać ich głosy na blokach i nie tylko w dużych miastach
Damski bokser, wszystkie wzorce, czerpał mocno od swojego ojca
Paluch to pierdoli takie truizmy i dyrdymały, że w sumie wszystko i nic pod to można podpiąć.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
IllEisenheim

Post autor: IllEisenheim »

Bez kitu trzeba być dobrze wczutym, żeby podpisywać losowe wersy kalkulatora Palucha do akcji ćpuna, idola borderek sprzed x czasu. Jakby to serio Kartky był jakimś ewenementem, co swoją drogą jest smutne
Awatar użytkownika
benzoabuser
Zbanowany

Post autor: benzoabuser »

IllEisenheim pisze: 11 gru 2020, 0:32 losowe wersy kalkulatora Palucha do akcji ćpuna
Szpaku coś odjebał?
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie

!EXTRA ANNOTATION!

ALL OF MY POSTS ARE FICTION
Awatar użytkownika
IllEisenheim

Post autor: IllEisenheim »

Tam była mowa, że Paluch nawinął o Kartkym. O Panie Szpaku nic mi nie wiadomo ;)
edenmar

Post autor: edenmar »

Z ostatnich dni, to odnotujmy też tu.
Quebonafide w Matcha latte pisze:Jeszcze wyhodowałem chwasty
Typ z mojej wytwórni tłukł kobiety jak ćwiartki
Palę się ze wstydu jak kalifornijskie laski
Dziś mu nie poświęcę nawet milimetra kartki
ejmatt w inimitable pisze:Jebać Kartky
Nigdy nie jarał mnie Leh
Jednego już nie ma
Choć drugi powinien być martwy
O ile ejmatt to nieszkodliwa ciekawostka, to wersy Queby mogą temu zjebowi trochę popsuć interes, bo stawiam, że jakąś część fanbase'u mają wspólną.
Kokon

Post autor: Kokon »

Przyłu, członek Qq i naczelny obrońca K kończy z nim współpracę, warto nadmienić :) uważam że również dla własnego interesu, żeby nie podpasc szefowi 🤣 Secondo, w nowym klipie K prawdopodobnie jego ówczesna dziewczyna ma makijaż w postaci siniaków w okolicy oczu XD chyba śnie
pawoleh666
Zbanowany

Post autor: pawoleh666 »

Mogą i nastoletnie fanki sobie pójść od Kubdziolka ale true słuchacze i ludzie jak Ja zostaną. Bo ja wiem jak to jest napierdalac kogos na benzo. Rozumiem Kubdziolka i sytuacje z jego ex, ale wy nie ogarniacie jaki agresor potrafi się załączyć przy ostrym overdose silniejszych benzodiazepin (miała to coś w oczach co u mnie wychodziło po Clonazolamie)

Kuba, jesteśmy z Tobą!!
Te tępe kurwy mogą wypierdalać bo ja takich kundli al dente wpierdalam
Awatar użytkownika
nerth

Post autor: nerth »

Nie mogę zacytować posta wyżej, ale gdybym miał dupę narkuskę, to bym ją odwiózł do zakładu zamkniętego, a nie się z nią napierdalał. Jeśli bronisz "Kubdziolka" (w ogóle co kurwa), to zero szacunku dla Ciebie poza tym jednym wyrazem z wielkiej litery, e-kolego.
pawoleh666
Zbanowany

Bronię go bo ja byłem na jej miejscu! Tylko ostatecznie nie rozciąłem nikomu klaty robiąc potem z siebie ofiarę zajścia!
One love, czekamy wszyscy na Shadowplay II. :bowdown: :cool:
Kysys

Post autor: Kysys »

Nigdy nie jarałem się raperem Kartky, raz udało mi się w całości przesłuchać płytę Fuego Infinito jakoś tak to leciało, rzadko sprawdzałem single jakiekolwiek nigdy nie siadał mi jego rap. Teraz ma to na co sobie sam zasłużył i tyle.
RapCelownik.pl - Najwięcej Treści o Muzyce Rap i Kulturze Hip Hop
pawoleh666
Zbanowany

Sławę i uwielbienie wśród true słuchaczy, to fakt! Zasluzyl :bowdown:
Awatar użytkownika
afterlight

Post autor: afterlight »

kiedy uzytkownik pawoleh dostanie w koncu out z forum bo w kazdym temacie daje najbardziej zenujace prowo jakie widzialem
muszę kupić sobie buty do biegania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
ODPOWIEDZ