Ogólna dyskusja o grach i konsolach

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Rev

Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach

Post autor: Rev »

Dostałem w prezencie pare gierek, w tym DOOM ETERNAL, nigdy nie miałem doczynienia z seria, czy powinienem ograc dooma z 2016 wczesniej, czy powinienem cos przeczytac, wiedziec, zanim zagram? Pozdrawiam moi kochani
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Mozesz, ale nie musisz. Nie fabula ta gra stoi.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
Esdoer

Post autor: Esdoer »

Nigdy nie grałem w żadne soulslike i bym chciał spróbować, Dark Souls Remastered na PS4 to dobry punkt wejścia, brać Bloodborne od razu, czy jeszcze inaczej?
Awatar użytkownika
Rupert
Bodo

Post autor: Rupert »

Bloodborne najlepsze
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

zaczynałem od bloodborna właśnie i śmiało możesz wrzucić to na początek
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
jkravo

Post autor: jkravo »

DkS III to chyba najłatwiejszy punkt wejścia (powiązanie fabularne między częściami jest tak znikome, że zaczynając od trójki przegapisz co najwyżej parę mrugnięć okiem), natomiast ja zaczynałem od Bloodborne i też było to zajebiste doświadczenie bo to moim zdaniem najbardziej dopieszczona z wszystkich gier From, do tego ma dużo ciekawszy setting i wywalone kilka niepotrzebnie komplikujacych rozgrywke elementow DkS (prostsze ulepszanie ekwipunku i brak wagi wyposażenia) wiec smialo mozesz isc w tym kierunku (koniecznie dokup DLC bo to jeden z najlepszych dodatków wydanych do gier ever wg mnie a mozna wyrwac za 20 zl bez problemu). DkS i DkS II wg mnie to mimo wszystko już trochę leciwe gry, w dodatku o wiele bardziej złośliwe i zagmatwane niż trójka i BB (zwłaszcza od dwójki można się obić przez ilosc tanich chwytów stosowanych przez twórców)
vel Krzykacz

www.last.fm/user/jkravo
Awatar użytkownika
Esdoer

Post autor: Esdoer »

No to wszystko jasne, zacznę od Bloodborne i jak siądzie to będę później sobie nadrabiał. Dzięki!
Awatar użytkownika
Rupert
Bodo

Post autor: Rupert »

No i sekiro warto ograć
Awatar użytkownika
jkravo

Post autor: jkravo »

ja tam od sekiro sie odbilem i to jedyna gra fromu z ktora dalem sobie spokoj, wypruli wszystko co swiadczy o wyjatkowosci soulsow imo
vel Krzykacz

www.last.fm/user/jkravo
Awatar użytkownika
tw7

Post autor: tw7 »

Jakieś fajne strzelanki fps single player na PS4? Zastanawiam się nad Call of Duty: Modern Warfare - warto czy może lepiej jakieś inne tytuły ogarnąć? Celowałbym raczej w tytuły zbliżone do realistycznych. Doomy itp. jakoś do mnie nie trafiają.
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

titanfall 2
Obrazek
daveyo

Post autor: daveyo »

Łapcie kod na xbox game pass ultimate na 14 dni, bo nie mam co z nim zrobić:

MJYMQ KDCFH G7XKD G7H3F 7XDCZ
Awatar użytkownika
JVCORE

Post autor: JVCORE »

Witam, mam pytanie do tych co wymieniali pastę oraz termopady w ps4. Robiliście to samemu czy oddawaliscie w ręce fachowców? Jeżeli to drugie to ile kosztuje taka usługa? Konsola mi napierdala głośniej niż odkurzacz i czas cos z tym zrobić
#freefromage

GVMBLER
TheD

Post autor: TheD »

Usunięto
Ostatnio zmieniony 12 lut 2023, 18:57 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
RIP Earl "DMX" Simmons - 1970-2021 [*]

#freeardrian

https://youtu.be/eFTlFPRCytU
Awatar użytkownika
RW0

Post autor: RW0 »

Cały dzień przypominam sobie GTA IV The Ballad of gay tony i no nie mogę wyjść z zachwytu jakie tam są kozackie postaci. Mori, Tony, oczywiście najbardziej pojebany Yusuf. Na Xboxie 360 jak mam 5 gwiazdek i sieje rozpierdol na mieście to spadają klatki, ale konsola póki co spisuje się dobrze. Polecam wam przypomnieć sobie gta iv - według mnie najlepsze jakie wyszło. Przede wszystkim grywalne, bo niestety swojego ulubionego Vice City ze względu na nostalgie etc. to bym nie przeszedł ze względu na grywalność.

Na liście kolejnych gierek mam:
1. Gta IV
2. RDR
3. La Noire
4. Alan Wake

i w sumie nie wiem co jeszcze, coś wartego polecenia na x360? nie lubię halo, nie lubię gearsów.
frontkick

Post autor: frontkick »

Ja polecam The Saboteur, piękna to jest gra, fabula momentami w jakies dziwne tony uderza ale poza tym sztos, to takie Saints Row w realiach II wś

Saints Row 2 tez polecam swoja droga, w chuj brzydka już jest ta gra ale raz w roku musze sb zainstalować żeby zagrać w insurance fraud
Awatar użytkownika
wojtas

Post autor: wojtas »

Forza Horizon, dla mnie najfajniejsza kampania ze wszystkich horizonow.
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

RW0 pisze: 12 sty 2021, 23:15
i w sumie nie wiem co jeszcze, coś wartego polecenia na x360? nie lubię halo, nie lubię gearsów.
Mass Effect, Assassins Creed, Saints Row, Skate, Bully, Top Spin 4, Fallout, Fable, Batman, Trials Evolution, L.A. Noire, Call od Duty, Rock Band, Guitar Hero (sa wersje pod pada), Bioshock, Dead Rising, Battlefield, Splinter Cell, Fight Night Champion, Far Cry, Viva Pinata, The Saboteur, Brothers in Arms, The Godfather 2
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Awatar użytkownika
RW0

Post autor: RW0 »

Dziękuje za propozycje koledzy, ale w aż tyle jakiś gierek nie będę grał. Chodzi mi o same HITY. Dziękuje za przypomnienie Fight Night Champion, to też ogram. I bully :bowdown:
Awatar użytkownika
bronek

Post autor: bronek »

Jak jestes swirem anime to polecam "Naruto: Rise of a Ninja" i "Naruto: Broken Bond", absolutne hity w tym uniwersum :bowdown:
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
ODPOWIEDZ